streda 20. marca 2013

Balea mňam mňam


Na stredu som si pre Vás pripravila tip na dva super sladké,  voňavé a lacné výrobky.  Ide o sprchový gél a balzam na pery s aktuálnej DM limitky Sweet wonderland. Tak, ako vždy oba výrobky sú strašne lacné a myslím si, že ak máte radi sladké v tomto prípade čokoládové vône za tú cenu určite stoja pretože Vám hneď pri ovoňaní zlepšia náladu.

 Sprchový gél stojí 0,99 a má vôňu ako čokoláda alebo čokoládový puding. Je to naozaj extrémna mňamka a u mňa mení nudnú sprchovaciu rutinu na niečo na čo sa veľmi teším. Gél mi príde o niečo hustejší ako tie z makaronkovej sady, ale naozaj len o máličko. Tak ako takmer všetky Balea sprchové gely podľa mňa nepení, ale myslím si, že telo umyje dobre :) Jeho vôňa je naozaj veľmi intenzívna a milovníci čokolády sa budú určite strašne tešiť. Za tú cenu určite odporúčam!
Druhou dobrotou je balzam na pery. Síce mám doma pomerne veľa balzamov a nepatrím medzi tie typi, čo kupujú balzamy kde vidia (to robím s inými vecami :)) tento som tam proste nemohla nechať. Tá vôňa je jednoducho úžasná a chcela som si urobiť lacnú radosť. Dávam Vám však do pozornosti jednu vec - ceny tohto balzamu sa v DM drogériách líšia. Nechápem ako je to možné, ale ja som svoj kúpila v DM na Obchodnej v BA za cenu +- 1,5 a v DM Retro BA stál +- 1,20. Príde mi to naozaj čudné, a vždy som si myslela, že ceny v DM sú rovnaké (minimálne na dm veci) a to ešte dodám, že balzam nebol v Retre v akcii.
Každopádne, aj keď na to nevyzerá, balzam je veľmi mastný a super sa nanáša. Hydratácia je taká skôr podpriemerná - nemyslím si, že pomôže ak máte nejaký problém s perami, ale na bežné premazanie je ok.
U mňa je zase tou top výhodou tá vôňa a na základe nízkej ceny som ochotná odpustiť mu nedostatky :)

A čo Vy? Máte niečo z tejto kolekcie? Vonia Vám? Všimli ste si niekedy rozdielne ceny v DM-kách?

5 komentárov:

  1. Tak ten sprchový gél si musím kúpiť :) Milujem vôňu čokolády :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja :) a za jedno euro nebolo ani moc o čom rozmýšlať :)

      Odstrániť
  2. Bohužel, zatím nic čokoládového nemám, ale měla jsem nějaký jiný a moc krásně voněl! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten balzám jsem v DM neviděla, se musím určitě podívat :) popřípadě i koupit

    OdpovedaťOdstrániť