štvrtok 28. augusta 2014

Augustové empties

Po minulomesačnej žiadosti nech dávam empties po mesiacoch tejto žiadosti vyhoviem a idem ich veru robiť takto. Každý mesiac mám naozaj celkom slušnú spotrebu výrobkov, tak to bude takto pekná a hlavne prehľadnejšia rekapitulácia.

1, Essence gel look lak na nechty - aj keď mám Essence veľmi rada tento lak bol veru prepadák. Ak chcete mať pekné nechty celý týždeň vrelo odporúčam Essence lak Better than gel nails a nič iné. Nekúpim znova!

2, Weleda sprchové gély- tieto som mala so sebou v Ríme,ale celkovo Weleda je jedna z naj značiek a jej výrobky ma ešte nikdy nesklamali. Ak by som si mala vybrať jeden, ktorý by som chcela mať stále doma, budú to jednoznačne ich sprchové gély. Tie sú naozaj skvelé, z čoho vyplýva Kúpim znova!

3, Bioderma Hydrabio sérum- recenzia klik: tu na toto zázračné sérum tu bola recenzia nedávno a stále aj po jeho minutí platí, že je to podľa mňa najlepšie sérum aké som kedy mala.  Sérum robí s pleťou naozaj zázraky- krásne ju vyživý, vyhladí a dodá jej potrebnú ochranu. Kúpim znovu!

4, Loreal Glam Shine 6- donedávna som bola jednoznačne leskový maniak a túto moju mániu vystriedali určite rúže. Tie krásne farby a výdrž sa s leskami (bohužiaľ) nedajú porovnávať. Ak by som si však opäť mala vybrať jeden, ktorý budem používať a kupovať si stále, bol by to Glam Shine od Lorealu. Tieto lesky majú krásne farby, super dlho držia a nevysušujú. Jediná nevýhoda je, že poriadne lepia, ale to mne nejako nevadí. Kúpim znovu!

5, Catricie Infinite Matt make-up- z tohto make-upu som bola najprv úplne namäkko, potom mi prestal vyhovovať a teraz som ho konečne dopotrebovala. Make-up mal strašne (až moc) bledú farbu a kryl pomerne slabo. Jeho výdrž nebola tiež nič moc a navyše zvýrazňoval šupinky. Takže v závere - nekúpim znova.

6,  Yves Rocher šumivá tableta- chcela som si dopriať ,,Lush večer" za menej peňazí a kúpila som si túto kokosovú záležitosť. Tableta voňala pekne a kúpeľ bol príjemný, ale že by som mala potrebu kúpiť si takúto tabletu zase to nie-povedzme si pravdu, Lush je Lush :/ Nekúpim znovu!

7, Sparitual soľ do kúpela - pri nákupe na Sparitual stránke som dostala ako vzorku soľ do kúpeľa a musím povedať, že bola úžasná. Voňala neskutočne ukľudňujúco a nohy si super odpočinuli. Normálne zvažujem kúpu plného balenia, len keby tá cena bola nižšia :( Chcela by som kúpiť!

8, Famous sada na obočie- táto sada bola v Ladyboxe a nikdy by som nepovedala, že ju miniem tak skoro. Paradoxne sa mi dva dni potom, čo som mala v boxe túto, rozbila moja Essence sada a tak mi ostala len táto. V balení bol mini aplikátor, ktorý bol nanič a rovno som ho vyhodila, mini pinzeta- tiež nanič, malý vosk a tri tiene. Z tých troch tieňov bol použiteľný len jeden -doteraz som nepochopila, pre koho boli zvyšné dva. No a ten jeden tieň (tmavohnedý) a vosk boli fakt super. Tiene mi sadli ako keby boli robené pre mňa a s voskom pôsobilo obočie veľmi pekne, upravene. Ak by Famous vyrábali set, kde by bol len hnedý tieň a vosk kúpila by som si ho, ale takto už nie. Nekúpim znova!

9, Catrice Ultimate Moisture make-up - ako vidíte, Catrice make-upy to je moje. Naozaj u mňa platí, že rada skúšam lacné veci, lebo niekedy vedia veľmi pekne prekvapiť. Na rozdiel od toho prvého make-upu tento ma prekvapil veľmi pozitívne. Make-up veľmi pekne kryje a neskutočne pleť rozjasňuje. Nakoľko bol v dopredajoch kúpila som si 2 do zásoby. 

10, Yankee Candle- tak prosím pekne, keď ma zobrali do roboty a boli sme v procese sťahovania chcela som si urobiť radosť a kúpila som si túto predraženú sprostosť. Chcela som nejakú neutrálnu vôňu vhodnú do bytu aby som mala bytík pekne voňavý keď k nám budú chodiť návštevy. Takže dala som 16€ za túto celebritnú sviečku a doteraz si myslím, že by rovnaký efekt malo, ak by som tie peniaze nechala pod domom na lavičke. Sviečka voňala síce pekne, ale absolútne ju nebolo cítiť po celom byte a ani hodiny po zhasnutí. Gratulujem marketingovému oddeleniu Yankee Candle za to, aký hype po svete tejto značke urobili, mám sa od nich čo učiť, uznávam. Dúfam, že ste z tohto krátkeho odseku pochopili, že zaručene nekúpim zase. 

11, Bourjois Elastic Mascara- toto je taká divná riasenka. Robila naozaj veľmi pekné a oddelené riasy ale jej problém bol, že kartáčik bol strašne drsný na oko. Neviem Vám to vysvetliť ale pichal ma do oka a bolo mi proste pri nanášaní nekomfortne. Divné. Okrem toho popravde vydržala aj celkom krátko, takže dilema vyriešená a nekúpim znovu. 

12, Balea makarónkové telové mlieko- asi je zbytočné už ho nejako recenzovať, keď ho už nemajú, ale bola to tá NAJ NAJ NAJ limitka, akú kedy Balea mala a teším sa, že som si urobila zásoby. Takže ešte ho tu uvidíte :) a nejakú inú limitku si určite kúpim znova. 

13, Po tom, čo mi prestal zaberať môj obľúbený sprej kúpila som si Nivea Stress Protect- ale popravde ten mi taktiež príliš nepomáhal. V lete som si ho nosila aj so sebou na prípadné prestriekanie (čo som nikdy predtým nerobila) a celkovo som bola sklamaná. Nekúpim znova.

14, Barry M pigment- tento pigment som mala doma asi dva roky a celkom som nevedela čo s ním. Sýto ružové tiene sú síce fajn, ale len 2x v roku na nejakú špeci akciu a preto som pre pigment nemala moc využitia. Potom mi napadlo používať ho ako líčka a to sa sranda začala. Pigment vyzeral neskutočne pekne, líca krásne rozjasnil a dodal im krásnu farbu. A teraz je teda po ňom. Neviem či zrovna pigment, ale niečo iné si od Barry M Kúpim znova!

15, Goldwell šampóny - vzorky som mala opäť v Ríme a veru ma príliš neoslovili. Prišli mi príliš riedke, vlasy sa ťažko rozčesávali a za tú vyššiu cenu tak žiadna pridaná hodnota. Nekúpim!

16, Himalaya čistiaca pena- recenzia klik: tu, Vy viete, že som Himalaya obľúbenec, čiže táto pena pre mňa nebola ničím iným ako čistým skvostom. Doma som minula už asi tri balenia a určite si kúpim ďalšie. Pena krásne vonia, čistí a je to niečo iné ako bežný čistiaci gél. Kúpim znova!

17, Lee Stafford suchý šampón- túto vzorku som mala v Ladyboxe a napíšem Vám, že wow. Šampón neskutočne krásne voňal, vlasom dodal objem a zbavil ich mastnoty. Neskutočne dobrý výrobok, ktorý si chcem určite kúpiť. Som z neho nadšená a určite odporúčam! Kúpim!

Tak toto sú výrobky, ktoré som minula tento mesiac. A čo Vy? Koľko toho priemerne mesačne miniete? A koľko kúpite?

20 komentárov:

  1. Ja som nikdy nechapala co vsetci maju na Yanke Candle....paneboze a ta cena....ved rovnaku sluzbu mi spravi aj sviecka z Ikei...(mimochodom milujem sviecky z Ikei:D )

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam ruzove pigmenty od zn. GOSH a tiez ich sem-tam pouzijem na licka :) A Yanke Candle sa musim zastat :) Ja mam doma velku sviecku s vonou cerstvo opranych uterakov a ta vona je neskutocne silna a kradna..dokonca ju citim aj ked ju nemam zapalenu :) Ale aspon viem, ze tejto sa budem vyhybat :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je možné, že som si vybrala zle:/ ale ak ti mám pravdu povedať tak som z tej sviečky sklamaná, že netuším či sa niekedy ešte odhodlám na kúpu nejakej ďalšej :(

      Odstrániť
  3. Himalya pěnu mám a za tu cenu je skvělá! Určitě taky koupím znovu. Vyhovuje mi i jejcih peeling.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Slušná spotřeba :) Já toho během prázdnin na sebe moc nepatlala, protože jsem skoro nebyla doma, ale teď už se zase chystám zredukovat zásoby :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa snažím priebežne :) tým, že som bola aj v lete viac zavretá ako vnútri robila som viac menej všetko rovnako ako aj mimo leta :)

      Odstrániť
  5. Ja mam rada vosky yankee candle. Tie vonaju fakt super a silno :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vosky som neskúšala, ale verím, že môžu byť lepšie :)

      Odstrániť
  6. no teda mne yankee sviečky voňajú nádherne a dlho, niekedy je jej vôňa taká intenzívna, že ju musím zhasnúť po polhodinke, teda ja používam len vosky, sviečky nie a tie čo mam napr. odložené v skrinke, ked skrinku otvorím, ide z nej krásna vôňa :) teda moje odporúčanie, skús vosky, nie sviečky, nie sú také drahé a stačí málo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to vážne? No ja som ju nechala páliť aj dve hodiny a vážne nič..myslela som si, že je chyba aj vo mne (že som si na ňu zvykla) ale pýtala som sa aj návštev a nič:( Možno bola stará, ktovie kto ich na Slovensku kupuje :( tak možno skúsim nejaký vosk keď píšeš, že sú aj lacnejšie :)

      Odstrániť
  7. Ty jo, pěkná spotřeba :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Z recenzovaneho som pouzivala Biodermu - sérum. Jedno balenie mam takmer minute a dalsi krem som vyhrala v Hydrabio sutazi. Chystam sa kupit si Himalaya cistiacu penu. Teraz mam od Himalaya cistiaci gel a som spokojna.

    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej si vyhrala? to je aká paráda! to vždy veľmi poteší! Ja som si akurát pred nedávnom zaobstarala gél a úplne súhlasím je super!

      Odstrániť
  9. Ďakujeme za vyslyšanie hlasu ľudu! ;)
    Z týchto vecí mám skúsenosť len s Hydrabio sérom a súhlasím, milujem ho - myslím, že som Ti sem už aj dávala link, tak už nebudem papagájovať :). No a tá limitka telového mlieka Balea mi asi ušla, sakra :( :)
    Pokec o tom, čo som spotrebovala tento mesiac ja bude v nedeľu ;).

    OdpovedaťOdstrániť