piatok 8. augusta 2014

Hydrabio maska je to najlepšie letné papaníčko




Vždy Vám píšem o dobrých maskách na každé ročné obdobie a zdá sa mi, že o dobrej letnej maske som Vám ešte nepísala. Tak je akurát čas napraviť to, pretože leto je v rozpuku! Táto maska pre mňa nie je žiadna novinka, používam ju už aspoň tri roky a vždy keď ju miniem opakovane sa k nej vraciam. O čom je reč? No predsa o Bioderma Hydrabio maske.
 




Maska je určená pre suchú pleť  a dodáva jej vlhkosť, ktorú má takáto pokožka tendenciu strácať. Vďaka maske sa pokožke následne doplnia všetky ,,vitamíny“ ktoré pleť potrebuje a je potom žiarivá, pružná a jemná. Ja túto masku používam vyslovene v lete, kedy cítim, že moja pleť potrebuje veľa hydratácie ale zároveň nič hutné a príliš mastné. Masku nanesiem na vyčistenú pokožku a nechám pôsobiť 15-20 minút. Pleť potom zvyčajne neumývam len zbytky odstránim vatovým tampónikom a masku, ktorá mi akoby ostane na pleti vmasírujem do pokožky. Pokožku mám potom naozaj krásne hydratovanú a je cítiť, že sa jej krásne uľavilo.
 


Inak maska má akoby krémovú konzistenciu, pre super efekt odporúčam nanášať v trochu hrubšej vrstve nech si z nej pokožke môže zobrať naozaj koľko potrebuje. Ja si ju zo sebou brávam aj na dovolenku (ak idem na dlhšie ako 7dní) nech sa o pokožku poriadne starám aj tam. Slnko pokožku veľmi vysušuje a vtedy pokožka naozaj potrebuje extra starostlivosť.




Ak teda hľadáte nejakú super hydratačnú letnú masku jednoznačne odporúčam. Maska má 75ml a cenovo sa pohybuje okolo 15€. Ak v lete trpíte na dehydratovanú pokožku možno Vás zaujmú ešte nejaké ďalšie výrobky z Hydrabio sady, ktoré nájdete na www.bioderma.com
 



Ozaj aby som nezabudla dva bonusy navyše :)) Od 1.8. na stránke www.hydrabio.sk prebieha súťaž o Hydrabio produkty, kde môžete aj Vy vyhrať moje obľúbené sérum či nápomocný Hydrabio Brume. Súťaž bude prebiehať počas celého augusta a zapájať sa do nej môžete každý každučký deň. 

A novinka 2- všimli ste si, čo je tento mesiac v lekárňach za 4€?? Bioderma opaľovák! Jeeeej! Neviem ako Vy, ale ja si ich idem nakúpiť do zásoby :)) Tak len toľko, aby som nezabudla priniesť aj novinky :))


A čo Vy? Staráte sa v lete poriadne o pleť? Akú masku používate? Máte v lete mastnú či suchú pleť?

14 komentárov:

  1. S maskou nemam skusenost, ale z rady Bioderma Hydrabio sa mi velmi osvedcilo sérum. Na mojom blogu som o nom pisala vcera :-)

    www.kaviaren-u-macky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Biodermy jsem zatím nic nezkoušela, tak díky za tip :). V létě si obličej krémuju. Pleť není ani suchá, ale zase není nějak mastná :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z řady Hydrabio mám sérum, krém a micelárku a koupi masky bych klidně zvážila :) Ale spíš až na zimu, kdy mám pleť sušší, teď v létě by to na mě bylo asi moc hydratační.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toho máš teda poriadne veľa :) micelárku som ešte neskúšala na to sa ešte chystám :)

      Odstrániť
  4. Neviem ako inde, ale ja som za 4€ kúpila mlieko po opaľovaní :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. j veď o tom som písala, to je mega akcia :)

      Odstrániť
    2. On je mega úžasný :) ak ho ešte nájdeme beriem ďalšie balenia :D

      Odstrániť
  5. Ahoj zvu tě k nám na blog kde právě teď probíhá GIVEAWAY
    http://klarissaaddell.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vypadá parádně! Na léto na vysušenou pleť si myslím, že bezva. Co se týče soutěže, tak jsem točila už 3x a zatím se na mě štěstí neusmálo, tak snad jindy.. :) Moc mě láká to sérum o které se hraje. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak držím palce nech sa usmeje, lebo to sérum naozaj stojí za to :)

      Odstrániť
  7. Zrovna jsem uvažovala o koupi nějaké masky, dobrý tip :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť