sobota 20. septembra 2014

Uff, to bol ale dlhý týždeň

Tento týždeň sa mi popravde prvý krát po dlhej dobe stalo, že som nevedela čo na seba. Zvyčajne s tým nemám vôbec problém, ale akosi mám v poslednej dobe pocit, že mám málo času a nič nestíham. Z roboty chodím celkom unavená a nič sa mi nechce, pričom ak si k tomu prirátam nejaké akcie, ktoré sa pritrafia cez týždeň tak potom je to večer už celé zle. Dnes si teda hádam urobím taký pohodový deň, pôjdeme na dobrý burčiak a hlavne, budeme oddychovať! Aby to bola poriadna sobota, ako sa patrí nejdem nijako zdržovať aj Vás a pripravila som Vám len pár jesenných inšpirácií, ktoré sa mi nahromadili v počítači a podobné veci by som si chcela niekde zohnať.

 tu

 tu






Ozaj, všetky veci sú z e-shopu http://www.tidestore.com/, ktorý síce nepoznám, ale plánujem vyskúšať, lebo mi príde extrémne lacný. Takže ak ho niekto poznáte recenzie šup sem a ak nie, ak sa odhodlám tak možno budete recenziu čítať o pár týždňov odo mňa.

A čo Vy? Aké sú Vaše obľúbené lacné e-shopy? Čo plánujete dnes robiť?

5 komentárov:

  1. Dnes som vypila asi liter burciaku ;) aby sme sa chapali je piatok noc...len aby si niekto nemyslel ze pijem v sobotu rano :D pred asi dvoma tyzdnami som sa zaregistrovala na ebay tak asi tusis co uz dva tyzdne po veceroch robim :D ten ebay je neskutocny zrut casu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ty si mala dobrý piatkový večer :))) a ebay! Niky ani mi nehovor! :DD zrovna túto stredu tuším som tam sedela asi 3 hodiny!!!!! (A to tam nie som ani zaregistrovaná) a pozerala som si kabelky.Ale veď to sú nekonečné možnosti!! Tam sa ani nedá byť krátko :) najlepšie je, (či najhoršie?) že som si ani žiadnu neobjednala :DD ty už máš nejaké úlovky?

      Odstrániť
  2. fakt tam majú super lacné veci. Ja si objednám asi topánky :) Nemala si sem dnes dávať tipy zase to bude drahý víkend aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj topánky tam majú super :) viem presne prečo sa na mňa hneváš :))))

      Odstrániť