štvrtok 20. novembra 2014

Bolestné


V utorok som mala fakt, že deň mega blbec. Celé zle od rána. Ráno som vstala a potrebovala som ísť k lekárke. Aby som si bola naozaj istá, že sa k nej aj dostanem išla som tam na 6.30 (ordinovala od 7.30) pričom už u 6.30 bolo predo mnou viac ako 10ľudí. Nakoľko som fakt nemohla meškať do roboty pochopiteľne som lekárku nestihla a celé ranné čakanie bolo úplne zbytočné. K tomu všetkému ešte mega lialo a kým som došla do roboty bola som mokrá a premrznutá. Následne som došla do roboty, kde som mala roboty nad hlavu a počas celého dňa mi voda čľapkala v topánkach.
V robote som bola ešte dlhšie ako zvyčajne, pretože bolo potrebné dorobiť nejaké veci, takže keď som došla po celom dni domov (a ostávala mi pol hodinu na navečeranie a rýchle presunutie sa na pilates) unavená a podráždená ako hladný lev.


Na to mi snúbenec vytiahol z vačku malú červenú škatuľku a ja som myslela, že sa roztopím. V škatuľke ma čakal krásny Pupa rúž v tej najideálnejšej burgundy farbe, akú by ste si mohli na jeseň želať. Pupa rúž som predtým doma nikdy nemala o to viac ma potešilo, že na mňa takto myslel a urobil mi také pekné prekvapenie (otázka ostáva, čo ho zaviedlo do Pupy, že by som mala na Vianoce očakávať viac darčekov z tohto obchodu?)




Rúž je z radu Im Pupa, ktorá ponúka naozaj pekné množstvo rúžov za veľmi dobré ceny. Odtieň môjho rúžu je 308 a ako som písala vyššie je to krásna vínovo/burgundy farba, ktorú túto jeseň zaručene využijete. Rúž nie je príliš mastný, čiže sa trochu ťažšie nanáša (nekĺže sa po perách ako napríklad Avon rúže) a ja si rada vnútorné kútiky dorábam štetcom na pery. Vtedy rúž nanesiete precíznejšie a nemusíte sa báť, že niečo pokazíte. Inak aj napriek tomu, že nie je mastný je veľmi príjemný a pery nevysušuje. Podstatné je, že sa nerozpíja v kútikoch a naozaj pekne drží. Ak nejete nemusíte s ním nič robiť kľudne aj celé doobedie.

Inak veľmi sa mi páči balenie, samotný rúž dostanete v červenej škatuľke, ktorá ukrýva pekný kompaktný strieborný obal. Ten sa bohužiaľ rýchlo opacká, takže je dobré z času na čas pretrieť ho vreckovkou.

Z naozaj dňa blbec sa pre mňa stale veľmi pekný deň, v ktorom ma neskutočne potešil môj snúbenec. Vôbec by som nečakala také krásne prekvapenie a konečne som mohla vyskúšať ďalšiu vec z Pupy.
A čo Vy? Kedy ste mali naposledy deň blbec? Čo sa Vám prihodilo? Skúšali ste niečo z Pupy?


20 komentárov:

  1. Tak tomu sa naozaj hovorí deň blbec, teda až na ten koniec :D samozrejme že som bola v auparku a mala som kopu času a do PUPA som nešla, až teraz ma to napadlo. musím to napraviť a nejaký ten rúž si odtiaľ na Vianoce odniesť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jééé, tak to máš úžasného přítele :) A rtěnka je krásná :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Poznam take dni, esteze mam v praci papuce ;) v Pupe som vyuzila pre mesiacom narodeninovu zlavu aktualne akcie a odniesla si : riasenky Vamp, bronzer, puder, make up Made to Last a spokojnost velka. Mne moj muz chvalabohu nic z kozmetiky nikdy nekupil, ale po dni blbec ma casto caka vyborna vecera s poharom vina ;) ako vcera

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kľudne by som brala aj večeru :)) a tomu sa hovorí poriadny nákup! Ani som nevedela, že tam niečo ako narodeninová zľava existuje :/

      Odstrániť
  4. Asi není matná, že? Už mám doma v podobném odstínu Rimmelku, takže mě to neláká, ač je nádherná, ale přítel má super vkus. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to je od neho milé :) ešteže máme okolo seba ľudí, čo vedia potešiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. to je veľmi milé :)
    mne sa tiež pred týždňom v stredu stala taká vec, mala som naozaj zlý deň aj v škole, aj som zaspala, nestihla som bus do školy no všetko zlé čo sa mohlo stať sa stalo.. a večer ma priateľ prekvapil mojou obľúbenou čokoládou, ktorú majú len v jednom obchode v meste :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nádherný odstín :)
    http://katerinazuzanakova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť