nedeľa 16. novembra 2014

JUCHUUUU EOS NA SLOVENSKU




Včera si tak večer prokrastinujem a rozmýšľam o čom napíšem a zrazu BUM!!! Na www.parfums.sk zaradili do ponuky, to na čo sme všetky čakali! EOS!!!Skoro som odpadla keď som to videla!   Trochu ma zarazilo, že keby som sa fakt nenudila a poriadne to nehľadala ani by som si to nevšimla ale na druhú stranu asi aj chápem, že koľko ľudí na Slovensku tak baží po EOS. Ja som si o EOS toho za posledné roky prečítala pomerne veľa a vyšlo mi z toho, že to nebude asi nič, čo by človeka nejako vytrhlo z biedy, nie je to niečo, bez čoho sa nedá žiť, ale na druhú stranu je to niečo, čo všetci v USA ospevujú a minimálne by som to chcela vyskúšať.


Ak teraz vôbec neviete o čom hovorím, EOS je balzam na pery v tvare vajíčka, ktoré na rozdiel od Oriflamu nemusíte nanášať prstom ale vajíčko je akoby vypuklé, čiže sa veľmi ľahko a prakticky nanáša. EOS je na trhu okolo šesť rokov, pričom firma sa pôvodne zaoberala krémami na holenie a až potom prišiel tento rozkošný balzam.  O EOS sa traduje historka, že keď sa vo firme riešilo, ako bude balzam vyzerať podmienka bola, že musí byť taký pekný aby ho ženy chceli stále vyberať z kabelky. Podarilo sa, čo poviete? EOS obsahuje 95% organických zložiek pričom vajíčka sú bez obsahu petrolátu, parabénov a gluténu. V zložení vajíčok nájdete samé dobré veci ako bambucké maslo, jojobový olej, vitamín E či Aloe. 
Na stránke majú na výber tri príchute, pričom mňa najviac zaujala táto:

Tangerine - mandarínka má jednak krásne veselé balenie a jednak musí určite krásne voňať. Mandarínka je jedno z mojich najobľúbenejších ovocí takže balzam v tejto vôni musí byť čistá mňamka. Balzam je bezfarebný a čo neviem, ale zaujímalo by ma- či je chutný?


Cena všetkých druhov je 5,2€ kus. Ak plánujete robiť nejaké vianočné nákupy- voňavky alebo inú kozmetiku nezabudnite si prihodiť jedno veselé vajíčko.

A čo Vy? Láka Vás EOS? Mali ste nejaký? Chutili nejako?


34 komentárov:

  1. já už po EOS balzámu dlouho pokukuji, dnes si ho hodlám objednat :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už dávnejšie som ich videla na nejakej stránke a padli mi do oka, avšak som ich u nás nenašla-už viem prečo:D Rada by som vyskúšala avšak máloktoré balzamy na pery mi vyhovujú konzistenciou tak som na vážkach:)

    Hello From the Edge

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to bude hop alebo trop aj u mňa :) nikdy som ho nemala, takže uvidíme, či sadne :)

      Odstrániť
  3. Eos je na slovensku uz trosku dlhsie....daj si eosbalzamy.sk alebo take nieco....ale ta baba ma neskutocne prehnane ceny. Ja objednavam Eosy od jednej baby z FB (daj si na fb Americana oblecenie a doplnky, alebo take nieco) a mozem ju 100000000% odporucit (objednavala som uz niekolko krat a viem ze sa mozem spolahnut ze to nieje fake) ma v ponuke aj limitky. Taktiez predava aj kozmetiku Victorias Secret a vselijake znackove oblecenie za super ceny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ja som sa presne často bála, že to bude nejaký fake, alebo keď som našla iné (dôveryhodnejšie) stránky bolo tam poštovné 3€ čo je zase za jeden balzam fakt škoda platiť..Ale na parfums by mi mali za to koľko tam nakupujem už dať aj nejakú zákaznícku kartu :) takže tam nebudem mať problém prihodiť si balzam k nákupu a poštovné 1€ sa mi síce u nich nepáči, ale lacnejšie to fakt nikde inde nebude. U tej baby kuknem, minimálne by som chcela konečne vyskúšať niečo vs :)

      Odstrániť
  4. bola som na leto v Amerike a tam som si ho kupila-mam este stale Blueberry acai, chuti perfektne !! a taktiez passion fruit, obe chutia sladko a som si ista, ze aj mandarinka bude ;) normalne v USA stoja okolo 2.50 USD vo Walmarte, cize nejake 2 eura..ach, skoda vazne, ze ich nepredavaju aj tu za taku cenu..ked pojdem zas, musim si nakupit tak 10 :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DD 2€ no tak na takú cenu bude treba ísť do Ameriky :)) a s tou sladkou chuťou si ma potešila, to je bod naviac :)

      Odstrániť
  5. Skús sa Pozrieť na krasotika.sk ja som si ho zhruba pred rokom Z tade objednávala A bola som spokojná A majú tam kopec super veci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som niekde na nejakom blogu čítala, že baba tam kúpila nejaký fake voňavky :/ odvtedy sa celkom bojím :(

      Odstrániť
    2. ja mam z tej stranky paletu naked 3 a aj nejake eosy, nic z toho nebol chvalabohu fake :)

      Odstrániť
  6. EOS je skvelý balzámik, naozaj pery vyživuje, používam asi mesiac vôňu Coconut Milk :) Zbožňujem
    chcem ťa pozvať do nového e-shopu, kde môžeš vymeniť svoju nepotrebnú kozmetiku a získať kozmetické balíčky za pár drobných klikni: http://makeawish.webnode.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uaaa kokosová príchuť? tak tú na parfums nemajú, tú by som už mala :) a ďakujem za tip idem sa hneď pozrieť :)

      Odstrániť
  7. Mňa toto necháva akosi "vlažnou".... Som divná? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale čoby:) keby si vedela koľko vecí mňa necháva vlažnou :)

      Odstrániť
  8. Já už si chci EOS dlouho koupit. Nejvíce mě láká ten Coconut Milk :-) akorát nevím kde si je objednat, protože na ověřených stránkách je mají docela drahé a na ebay jsou sice levnější, ale zase tam jsou většinou fake. Škoda, že nejsou v Česku v kamenných obchodech.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj toto je presne moja dilema..aj ja som ich videla už aj lacnejšie, ale asi si radšej euro priplatím a budem si istá, že to nie je fake :)

      Odstrániť
  9. EOS vypadá moc dobře :) A ten mandarinkový určitě bude krásně vonět :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Cooo hed idem objednavat konecne :) este ze ta mame a super tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A mozu mat uz len jednu prichut tam asi sa rozplacem boze dufam ze naplnia coskoro sklad :D

      Odstrániť
    2. nemyslíš vážne? Tak rýchlo idú?

      Odstrániť
  11. Citala som, ze robia uz aj ,,fejky" tychto balzamov. Mne to ale nevadi, nechystam sa nakupovat.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sila, že aj z balzamov za pár dolárov (v usa) sa robia fejky..možno sa budú aj z Labella robiť o pár rokov fejky :D či už?

      Odstrániť
  12. EOS ma láka už dlhú dobu a rozmýšľala som aj nad tým, že si ich objednám cez zahraničné stránky avšak poštovné by ma vyšlo viac ako samotný balzam, takže je skvelé že sú už aj na SR :) :)

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ja som si eos objednavala davnejsšie na krasotika.sk, ale tu su o trochu lacnejšie teda parada:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Určite ich vyskúšam, už dlho som to mala v pláne :)
    Mimochodom, pozývam ťa na moju giveaway
    http://beingasanmonica.blogspot.sk/2014/11/my-1st-giveaway.html
    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Chystam sa prave objednavat z parfums.sk, tak si asi jeden prihodim do kosika - uvidime co je to za zazrak :) Inak mna tiez to ich 'postovne' 1 Euro, ked si prides objednavku osobne vyzdvihnut dost rozculuje :(

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Neměla jsem a momentálně ani neplánuji kupovat, možná, až mi dojde BabyLips :).

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ja som ho mala, ale nie je to pre mňa nič extra, skôr to ma milý obal a hovorí sa o tom, len sa niekedy nepovie, či to dotyčný žerie kvôli funkčnosti alebo kvôli obalu:), btw. ja som na tie balzamy narazila nedávno na eosbalzamy.sk, ale ako tak kukám ceny sú tam neskutočné:DDD

    OdpovedaťOdstrániť