streda 10. decembra 2014

Wink Wink


Pamätám si, ako som kedysi strašne riešila špirály a dokonca to bola svojho času pre mňa vec, do ktorej som investovala najviac, pretože som bola v tom, že s lacnou špirálou nikdy nič dobré neurobíte. Dnes sa na to popravde pozerám úplne inak a do špirály niekedy investujem a inokedy si kľudne kúpim nejakú v drogérke za dve eurá. To, akú špirálu si teda kúpim zvyčajne záleží od marketingu danej spoločnosti a od toho ako ma zaujme obal špirály a v akej som nálade, keď ju momentálne kupujem. Už sa mi viackrát stalo, že som sa popálila, o čom Vám onedlho aj napíšem, ale inak mám vo všeobecnosti celkom šťastie. Asi mám ľahko tvarovateľné mihalnice, pretože určite nie sú ani veľké, ani vytočené ani extra husté.

V poslednej dobe mám na poličke celkom dosť špirál a dnes som sa rozhodla urobiť porovnanie dvoch, ktoré som si celkom obľúbila. Obe sú od značky Dermacol a obe sú úplne odlišné počnúc obalom, končiac výsledkom, ktorý ponúkajú. 




Prvá zažila svoj hit niekedy koncom leta a svojím neónovým obalom určite leto pripomína. Dermacol Party Mania je špirála, ktorá podľa popisu zaručuje hlavne dve veci- veľký objem a čierno-čiernu farbu. Kartáčik je klasický ,,vlasový“ žiadna umelohmotná kefka, takže ak patríte k špirálovým konzervatívcom, budete nadšené. Čo stojí za povšimnutie je jeho postupné zúženie, čo spôsobí, že sa veľmi ľahko a pohodlne dostanete aj k vnútorným mihalniciam.


A teraz aký je výsledok? Čo sa týka samotnej čierno/čiernosti ja v tomto popravde nikdy rozdiel nevidím. Sama mám riasy pomerne tmavé, takže ak je špirála čierna, je pre mňa vždy čierna. S farbou teda problém nemám, ale nevidím v nej ani rozdiel oproti iným špirálam na trhu. Čo sa mi však naozaj páči je objem, ktorý robí. Riasenka dodá riasam nepopierateľný objem a navyše ich neskutočne krásne vyzdvihne.



Druhou špirálou, je aktuálna novinka Mega Lashes (cena +- 7,6€), ktorá má riasy rozčesať a riase po riase im dodá plnosť. Kartáčik je špeciálne vyvinutý na to, aby na riasy naniesol farbu jednotlivo a precízne- bez zlepenia. Hmota v špirále obsahuje vosky, ktoré riasam dodajú objem bez toho, aby sa na nich robili žmolky.

Kartáčik je skosený ešte precíznejšie, čo opäť umožní, aby sa ,,hmota“ nanášala naozaj veľmi ľahko a so spomínanou precíznosťou. Má celkovo veľmi príjemnú veľkosť, ktorá mne presne akurát sadne na oko a veľmi pohodlne a dobre sa mi s riasenkou líči.


A aký je výsledok? Nedá mi napísať nič iné ako úplne a bez výhrad súhlasím s popisom. Riasy sú krásne oddelené, nie sú zlepené a pôsobia naozaj rozčesane. Objem je tu síce menší ako s Party Maniou, ale je na úkor naozaj krásneho oddelenia. Riasy sú tiež krásne vyzdvihnuté a oko vďaka tomu pôsobí otvorenejšie a aj veselšie.


V závere mi teda vychádza jednoduché konštatovanie – ak máte radi veľké objemové riasy určite vyskúšajte Party Maniu a ak preferujete prirodzené vlasy, ktoré pôsobia naozaj rozčesane určite vyskúšajte aktuálnu novinku Mega Lashes. Nakoniec si každý teda nájde to svoje, čo mu vyhovuje.

A čo Vy? Aké riasy preferujete? Akú máte teraz doma špirálu? Súhlasíte, že aj lacná môže byť fakt super?



6 komentárov: