piatok 23. januára 2015

Keď tak, tak v pol litrovom balení


Na blogu som sa nikdy netajila mojou ,,láskou" k veľkým baleniam, takže asi nikoho neprekvapí, že keď som na stránke http://www.navratkprirode.sk/ objavila čistiaci gél v 500ml balení zaplesalo mi srdce. Čím väčšie tým lepšie, no čo vám poviem. Ani neviem po ako dlhej dobe sa mi doma minul čistiaci gél a bolo treba tento deficit nejako napraviť. Čistiace gély používam možno raz či dvakrát za týždeň, zvyčajne vtedy keď idem spať fakt veľmi unavená a viem, že som sa poriadne neodlíčila. Určite to poznáte aj vy, niekedy sa vám proste nechce a odlíčite sa za pár sekúnd, pričom potom ťažko hovoríme o dobre odlíčenej pokožke.
V týchto prípadoch si proste v sprche dočistím pleť gélom a mám zo seba lepší pocit. 


Veľmi dlho ma lákal Čistiaci gél Salt, ktorý je určený pre aknóznu a podráženú pokožku.Z môjho pohľadu gél obsahuje dve zložky, ktoré sa mne na problematickú pokožku a výborné dočistenie osvedčili najviac- soľ z mŕtveho mora a čajovník. Čajovník pokožku vždy krásne dezinfikoval a liečil a soľ pokožku tiež lieči a hlavne ju upokojuje. Gél vonia úplne ako čajovník- čo je pre mňa krásna čistá vôňa. Čajovníkové výrobky som používala ešte na základnej škole, čiže na túto vôňu som si veľmi zvykla a mám ju fakt rada.

Jediná nevýhoda tohto gélu spočíva v jeho konzistencii- gél je neskutočne riedky. Ono sa to našťastie píše aj na stránke, takže v podstate to čakáte, len je to celkom nezvyk. Gél je jednoducho riedky skoro ako voda, takže sa s ním trochu ťažšie narába. Ja ho používam v sprche- tým pádom si ho nanášam v malých množstvách a vrstvím. Ak ho používate nad umývadlom, tak si proste skloníte hlavu a nemáte problém. Inak nanáša sa na vlhkú tvár.



Cena gélu začína na siedmich eurách (podľa toho, ktorú veľkosť zvolíte). Ja som s ním veľmi spokojná- cítim, že je pleť pekne dočistená a viem, že nemusím mať výčitky, že som odflákla to prvé ,,suché" odlíčenie.

A čo Vy? Chodíte niekedy spať neodlíčené? Koľko vám trvá odlíčenie? Koľko výrobkov pri odlíčení používate?

16 komentárov:

  1. Já tedy bez odlíčení spát nechodím, protože jednou jsem tak neučinila a druhý den jsem hned měla pupínek. Gel vypadá velmi dobře. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím :) následky večernej lenivosti sa ukážu rýchlo :(

      Odstrániť
  2. Čistící gel používám každý den, mám klasickou zelenou Biodermu, kterou už používám několik let :) Tohle taky vypadá dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj tu mávam z času na čas aj ja a súhlasím je veľmi dobrá :)

      Odstrániť
  3. Ja uprednostnujem klasicke balenia, beztak mi minutie trva viac ako rok(a to ho pouzivam skoro denne).a som hrda na to, ze nikdy v zivote som nesla spat neodlicena :) zvladam to tak za 5 minutiek v poradi odlic.mlieko,micel.,gel a plet.voda :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak neodolíčená som podľa mňa ani ja nikdy nešla :) Úplne si pamätám ako som mala prednášku od jedného vedúceho v tábore (chlap!) keď som mala asi 10 rokov o tom, čo sa stane s pleťou keď sa žena večer neodlíči. Myslím si, že polovica z toho čo mi vtedy povedal síce nie je pravda, ale malo to svoj účinok :)

      Odstrániť
  4. Vypadá pěkně, ale v životě bych ho nevypotřebovala :D Mám problém už i s klasickým balením, ho vypotřebovat do doporučeného data :D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento cistiaci gel som mala doma tiez a bol uzasny...mala som to mensie balenie s pumpickou a mnozstvo som si sama nadavkovala...a s konzistenciou som nemala vobec ziadny problem - gel po nanesteni nijak nestekal, cize v tomto nevidim absolutne nevyhodu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola doteraz zvyknutá na také gély čo vyslovene na ruke ,,stoja" takže tento bol pre mňa celkom nezvyk. Ale nie je to problém, a presne ako píšeš je to super gél :)

      Odstrániť
  6. Gel vyzerá byť zaujímavý a má aj pekné zloženie. Za celý môj život, čo používam makeup som možno raz ľahla do postele namaľovaná a to som možno mala nejakých 16 rokov, keď som prišla už ráno z diskotéky....odvtedy už nikdy viac, tých pár minút strávených pri odličovaní mi za to určite stojí. Ja používam len micelárnu vodu a potom si tvár umyjem nejakým čistiacim gelom, no a nakoniec použijem nejakú pleťovú vodu alebo tonik :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja používam na pleť mlieko, na oči očný odličovač alebo micelárku a niekedy teda ešte čistiaci gél :) na tie toniky si stále neviem zvyknúť :)

      Odstrániť
  7. SOuhlasím, odlíčení je nejlepší s gelem :).

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vždy chodím spát odlíčená,protože se mi pak ničí pleť a tohle vypadá orpavdu dobře :)
    http://life-of-pandas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť