pondelok 5. januára 2015

Vlasový botox


Ampulky na vlasy sú taká fajnovka, ktorú si raz za čas doprajem a potom čakám zázraky. Z mojich predošlých skúseností platí, že ampulky nikdy vlasom neuškodia, ale vždy vidíte nejaký rozdiel. Otázne je, koľko ten rozdiel na vlasoch ostane a aký veľký bude. Posledný mesiac som používala Kallos Botox ampulky (6ks +- 7€), ktoré obsahujú keratín, kolagén a kyselinu hyalurónovú, ktoré vlasy obnovujú a zlepšujú ich štruktúru.



Ampulky sú zo skla a kúpite ich v pekne zabalené v krabičke. Jedna ampulka má objem 10ml, čo je fakt veľa. Používať ich môžete dvoma spôsobmi:
1, Ako botox kúru- nanesiete na uterákom vysušené vlasy celú ampulku (ideálne je sústrediť sa na konce vlasov), počkáte 5 minút a opláchnete.
2, Ako sérum – nanesiete štvrť ampulky na uterákom vysušené konce vlasov a jednoducho necháte vpiť a upravíte ako zvyčajne.


Ja osobne som 5 ampuliek použila prvým spôsobom ako botox a jednu som vyskúšala ako sérum. Samotný ,,botox“ resp. tá tekutina v ampulke je veľmi mastná a riedka J takže ampulku odporúčam aplikovať vo vani, v prípade, že by Vám rýchlo tiekla po prstoch. Produkt veľmi príjemne vonia, tak jemne nasladlo a vlasom očividne prospieva. Už po prvom použití vidíte, že vlasy sú podstatne lesklejšie a žiarivejšie. Aj keď som si teraz nefarbila vlasy sú krásne lesklé a vyzerajú zdravo. Ešte krajší efekt má botox, ak ho použijete ako sérum – neopláchnete ho. Vtedy sú vlasy ešte lesklejšie a zocelenejšie.

Vlasom som teda dopriala poriadnu kúru, ktorá ich ešte viac zocelila a pripravila na farbenie, na ktoré sa chystám v priebehu pár dní. Posledný rok sa mi naozaj darilo starať sa o vlasy prvotriedne a tento rok mi neostáva nič iné, len pokračovať v tom, čo som začala.



A čo Vy? Ako ste sa starali o vlasy minulý rok? Plánujete tento rok nejakú zmenu? Mali ste niekedy nejaké ampulky?

15 komentárov:

  1. Dnes som o ich značke písala aj ja, majú skvelé produkty :) ale neviem či by som používala niečo s botoxom, keďže to je pomerne známy jed.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale tam botox nie je... je to len taká slovná hračka, vtipný názov

      Odstrániť
    2. jj presne :) ďakujem za dovysvetlenie :)

      Odstrániť
  2. My sme mali doma od Kallosu len jeden šampón a ten ma vôbec neočaril, takže nejak ma už nič viac neláka...ale zas nemôže sadnúť všetko každému....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No ono to hezčí a lesklejší bude asi vlivem silikonů :/ takže asi bych si nekoupila, teď se trochu snažím jet na vlně přírodních šamponů a péčí. Ale produkt jsem do teď neznala, takže díky za rozšíření obzorů :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. http://magazin.inhair.cz/index.php/vlasovakosmetika/17-silikony-ve-vlasove-kosmetice-ii
      http://magazin.inhair.cz/index.php/vlasovakosmetika/18-silikony-ve-vlasove-kosmetice-i

      Odstrániť
  4. O tomto jsem ještě neslyšela :) Rozhodně něco se svými vlasy musím honem rychle udělat, jsou strašné :D Děkuji za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kallos je super, jen bych ais nedoporučila na delší používání. Já mám osobně vyzkoušené Latté masku, banánový šampón a masku. Ale je pravda, že po delší době, jsem vlasy měla splihlé :/. Asi tím, že Kallos je plný silikonu nebo já nevím. Proto ráda kombinuji s přírodními šampóny. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja Kallos striedam, čo ho robí celkom neminuteľným (tie obrovské balenia), takže mi našťastie zatiaľ (klop klop klop) pekne sedí :)

      Odstrániť
  6. To zní dobře. Všiml jsem si, že moje vlasy teď v zimě dost trpí..přechody mezi studeným venkem a teplým vnitřkem špatně snáší, tak něco podobného sháním. Dík za tip =)
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj tomu verím, a stále platí, že páni by sa mali o vlasy starať tiež :) ale to ty určite vieš :)

      Odstrániť
  7. Môže to byť super, ak človek nemá žiadne vlasové problémy :(
    http://bynicka.blogspot.sk/2015/01/ziaja-manuka-tree.html

    OdpovedaťOdstrániť