sobota 14. novembra 2015

Akciu roku! Víkend s DM :)





Kým sa pustím do písania samotného príspevku o DM evente (na ktorý ste dúfam, že čakali:)) musím ešte raz napísať jedno ĎAKUJEM za seba ako aj moju modelku :)) vám, mojím čitateľom -pretože bez vás by som tam nikdy nebola a babám z DM, ktoré event zorganizovali - bol to jeden z naj víkendov a toľko úžasných zážitkov som už strašne dlho nemala! Ďakujem nielen za krásny víkend, ale hlavne za spomienky, ktoré mi z neho ostali :)

Tak a ako teda bolo? 

Celý program začal v piatok v hotely Falkensteiner, kde nás čakali krásne izby s výhľadom na mesto, krabička plná darčekov (recenzie postupne:)) a večera, kde sme sa navzájom zoznámili :)


Oficiálny program začal v sobotu ráno v bratislavskom klube Penati. Klub Penati si predstavujem ako to fancy miesto v amerických seriáloch - viete také tie country cluby, kde chodia všetky tie cool kids. Neviem, či je to také cool a či máme taký dostatok tých fancy ľudí - ale to je podľa mňa Penati club :) V sobotu ich však bolo určite dostatok a ak by ste tam boli stretli by ste úžasné baby z DM - Natali a Veroniku, Lukáša Kimličku a krásnou modelkou, neskutočne talentovanú a hlavne extrémne sympatickú fotografku Zuzku Gavulovú a kooooopec super blogeriek!

Začalo sa ako sa patrí! Prípitkom :)) a ozaj zoznámte sa s mojou modelkou Dankou :)


Takto to tam asi vyzeralo :) - kopec dievčat, dobrého jedla a pitia a hlavne make-upu! Každá z nás si mala doniesť veci na líčenie a môžete mi veriť, bolo to super obkukovať výbavy iných báb :)) Viete, na čo som došla? U blogeriek vedú tieto produkty:


  • DM čistič štetcov
  • Bioderma micelárna voda
  • Rimmel korektor
  • Make-up revolution očné tiene
  • Real Techniques štetce



Celý deň v klube Penati bola vlastne škola líčenia. Doobeda sme sa učili denný nude/jemne zlatý make-up a poobede večerné líčenie vhodné na fotenie či ples. Celým líčením nás sprevádzal a krok po kroku nás ho učil Lukáš Kimlička. 

Stráviť deň s Lukášom som mala možnosť už minulý rok a len sa mi potvrdilo, čo som si myslela. Je to neskutočne sympatický človek s obrovskými skúsenosťami o ktoré sa rád podelí. Nielen, že nás učil tieto dve líčenia ale po celý čas bol ochotný odpovedať na naše nekončiace otázky a dával nám osobné rady. Je to fakt príjemné dozvedieť sa nové veci od takéhoto kozmetického guru :)





Ono to inak vôbec nie je také jednoduché ako sa možno zdá! Lukáš je poriadny perfekcionista a preto, ak chcete mať make-up ako Kim Kardashian pripravte sa na nánosy make-upu a korektoru! A to doslovne!
Ako si vytvoriť dokonalý základ?


  1. Na krém naneste hydratačný krém (Lukáš používa Excipial, ten podľa neho krásne hydratuje a dobre na neho sadne make-up). Pleť musí byť super hydratovaná, aby sa na nej nerobili šupinky. 
  2. Následne naneste korektor - pod oči, medzi oči, na nos, na bradu a okolo nosných dierok. Korektor by mal byť o stupeň svetlejší ako je vaša pleť. Ak ste bledé ako ja, máte smolu :) 
  3. Následne naneste make-up. Ten je dobré nanášať poklepkávaním (ako aj korektor). Ideálne beauty blenderom - ten vám prácu fakt zjednoduší.
  4. Následne naneste korektor zase - tie isté miesta! Žiadne dokonalosti sa netolerujú!!
  5. Potom ako má pleť dokonalý základ bude sa kontúrovať. Lukáš kontúroval s tmavším make-upom - nanášame na lícne kosti, spánky, a ku koreňom vlasov pri čele.
  6. Následne pleť zapudrujeme transparentným púdrom.
  7. Nanesieme bronzer na lícne kosti, líčka na jabĺčka a rozjasňovač nad ne. 
  8. Upravíme obočie, pridáme tiene a riasenku a sme! 
Nie je to teda vôbec ľahké!













 A po náročnom fotení sme si dali malé fotenie :) Inak ak sa tento príspevok náhodou dostane k fotografke reklamujem jej fotky - lebo s ňou nemáme žiadnu fotku!!!

modelky+blogerky+baby z DM :)


blogerky a baby z DM 



toto viete :)


aaa dajme si ešte jednu dm/blogerskú :)
A potom obed! Inak vidíte tú Lukášovu modelku? Ona nielen, že vyzerá tak vznešene! Ona ešte aj jedla vznešene :))


Po obede nastal čas na prekutranie malovátok LK :)




A teraz druhé kolo! Večerné líčenie :)

  1. Základ ten istý ako vyššie
  2. Oči! Lukáš nás učil techniku, že nanesieme na pohyblivé viečko čiernu ceruzku a tú budeme rozmazávať asi 15 minút za pomoci hnedého očného tieňa, ktorý nanesieme do záhybu oka. Než sa budem rozpisovať na riadky, táto dievčina vám to pekne a rýchlo ukáže:
  3. Ide v podstate o to, že na vyčarenie krásnych večerných smokey eyes vám stačí len čierna ceruzka a očné tiene!



A obočie! Kým sama sebe ho nemám problém urobiť, robiť ho niekomu inému je fakt ťažké! Na Natali nám Lukáš ukázal, ako z malého obočia urobíme krásne plné.





No jednoducho - krása! 


A prežili sme to :)



Na večer nás čakalo prekvapenie a poviem vám, že ani po 4 hodinách hádania sme na to nedošli..Mysleli sme, že príde kúzelník, že nám zaspieva Miro Jaroš, že pôjdeme skákať z Ufa..



Na večer nás čakalo prekvapenie a poviem vám, že ani po 4 hodinách hádania sme na to nedošli..Mysleli sme, že príde kúzelník, že nám zaspieva Miro Jaroš, že pôjdeme skákať z Ufa..A to, čo prišlo by nás ani jednu nenapadlo ani vo sne! Baby nám objednali pravú americkú limuzínu so všetkým, čo k tomu patrí!!!


To asi ani nepotrebuje popisky :)









A po úžasnej jazde sme večer zakončili výbornou večerou v San Martene!

 




26 komentárov:

  1. Woooow vyzerá to riadne dobre :). Krásne zážitky musíš mať :).
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krasny clanok :) tisko zavidim :D
      Inak nevolala sa Lukasova modelka Petra? :) Ci nahodou nevies? :)
      http://m2betka.blogspot.sk/

      Odstrániť
    2. Fiha neviem vôbec:/ ale zdá sa mi, že nebola z BA ak to pomôže :)

      Odstrániť
  2. Woooe všechno to vypadá úžasně určitě jste si to užily :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jooj už to čítam na druhom blogu, parádička! závisť :) všetky ste moc krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím že každá baba o tom napíše takže ešte si o tom niekde prečítaš :)

      Odstrániť
  4. no parádna akcia, určite si si to užila :) a tip na smokey eyes je skvelý, využijem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páni, musel to byť úžasný zážitok! :) Najmä teda stretnutie s Lukášom Kimličkom, obdivujem nielen jeho tvorbu, ale aj fotografie či make-up!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tomu říkám akce! Fakt úžasné, musel to být skvělý zážitek. Jen ty postupy dokonalého líčení jsou hrozně náročné, 15 minut na jedno oko :D To mi trvá celý make-up :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj to je pravda, Lukášovi to išlo úplne od ruky ale mal to raz dva ale nám ostatným to nešlo zďaleka tak dobre ako jemu :/

      Odstrániť
  7. Super napisané Bianka, krásny článok, zas som si zaspomínala na krásny víkend.Tiež sa chystám na napísanie článku :-) Fotky sa Zuzke naozaj vydarili :-) Verím, že si to ešte zopakujeme :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To vypadá úžasně, musela to být skvělá zkušenost :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  9. musela to byť maximálna akcia! :) stretnutie s Lukášom by som brala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wau ! Musel to byť skvelý zážitok. To večerné líčenie vyzerá u Lukáša dokonalo ♥

    accessoriesforbeauty.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. wow, to vyzerá dobre :) a super, že ste mali Kimličku takto v skromnejšom počte, čo poznám baby, že boli na jeho školeniach tak to robil pre veľa žien cca okolo 20-30..
    <a href="http://drewsbeauty.blogspot.sk" rel="nofollow”>Drew’s Beauty</a>

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ta hlavní fotka je naprosto skvělá. Jde z ní hezká energie! :-)

    OdpovedaťOdstrániť