pondelok 23. novembra 2015

Polčas


Vždy vždy vždy sa moja starostlivosť o vlasy rozdeľuje na dve obdobia - po farbení a po vymytí farby :) Po farbení používam vždy starostlivosť na farbené vlasy a cca mesiac a pol/dva mesiace po farbení tieto produkty odložím bokom a používam šampóny podľa aktuálnej potreby mojich vlasov. Nakoľko som posledné týždne práve v tom po-farbiacom období vytiahla som novú dvojicu o ktorej vám idem dnes napísať. Po dlhej dobe som sa vrátila k úplne drogérkovej klasike Loreal a Nivea.


Na Loreal šampóny nemôžem povedať ani pol krivého slova. Sú podľa mňa lacné a robia si svoju robotu naozaj pekne. Oceňujem na nich hlavne dve veci - pekne voňajú a penia. Tým, že počas posledných rokov používam pomerne často bio/prírodné šampóny ten luxus penenia nemám vždy - a povedzme si pravdu je to proste príjemné. Tento Loreal mám doma úplne prvýkrát a je na lámavé a krepatejúce sa vlasy. Paradoxne onedlo idem ku kaderníčke (a tentokrát to bude buď šedivá alebo blond jupiiiiiiii) a chcela som si dať dovtedy dokopy vlasy.  S jeho výsledkami som spokojná, po umytí sú vlasy krásne hebké a vyzerajú zocelene a zjednotene. Jasné, že tomu dopomáha aj kondicionér, oleje a masky, ale ako vyzerajú moje vlasy posledné týždne je proste pecka. Na internete vychádzal o euro lacnejšie ako v drogérii preto platí to, čo som hovorila, mrknite si tam vždy aj veci, ktoré bežne kupujete v drogérke, možno budete prekvapené. 



Nechcelo sa mi ísť do rovnakého kondicionéru aj šampónu tak som vyskúšala Nivea kondicionér na dlhé a polámané vlasy. Musím sa priznať, že netuším, či som niekedy Nivea kondicionér mala a bola som neskutočne prekvapená! Za cenu pod dve eurá  dostanete super produkt! Kondicionér má pomerne hustú konzistenciu - kľudne by mohol konkurovať nejakým maskám! Vlasy nechá rozčesateľné a krásne voňavé. Neviem, či je to pravda, ale niekto mi raz povedal, že pre Niveu a ich vlasové výrobky nie je slovenský trh moc zaujímavý a ak si všimnete nemáme tu ani príliš veľa noviniek. A k tomu je to škoda! Svojho času som čítala neskutočne veľa dobrých recenzií na tie priesvitné šampóny a kondicionéry a táto stará klasika je tiež super. Teraz ma Nivea nalákala na skúsenie aj nejakého šampónu tak uvidíme, ako obstojí! Máte nejaký tip?


Drogériové výrobky raz a zase nesklamali aj keď sú z http://www.parfemy-elnino.sk/ a lacnejšie ako v drogérii :))

A čo vy? Ktorú drogériovú značku máte najradšej? A ktorú najmenej?

13 komentárov:

  1. Ja asi nemám úplne naj obľúbenú značku vlasovej kozmetiky ale veľa dobrých produktov mám od Schwarzskopf, aaale máš pravdu presne tento istý kondicionér od Nivei som mala a bol fakt úžastný a rozmýšľam znovu nad kúpou ;-)). A neviem prečo ale ku Loreálu som sa veľmi ešte nedostala a pritom počujem veľa dobrých recenzii na šampóny takže asi si neaké požídim ^-^ :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fakt? Za tú cenu a dostupnosť určite skús! Ak nemáš farbené super je ten ružový!

      Odstrániť
  2. Mě tenhle kondicionér vůbec nesedl.. :( Nejméně mám ráda právě Niveu, strašně mi přijde, že se (co se kvality týče) pohoršily, a nejlepší.. to nevím, oblíbila jsem si šampon a kondicionér s papájou od Freemana, ale to nevím, zda se dá sehnat v drogeriích :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jaaaaj tie sú super! Ja som ich používala teraz a boli pecka!

      Odstrániť
  3. Ja mám z drogérie najradšej Schaumu, vždy mi spraví krásne a husté vlasy :) A v lete mám rada Dixi brezové alebo žihľavové šampóny (ktoré ani neviem, či majú v drogérii, väčšinou ich kupujem v supermarketoch :D ), pretože mi príde, že majú máličko chémie, vlasy nezaťažujú a sú príjemne svieže :) a navyše tá bezkonkurenčne nízka cena!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na značku Dixi som úplne zabudla,ale kedysi strašne dávno som mala takú kúru asi žihľavovú a bola strašne super. Hrozne sa mi páčilo, že tie ampulky boli v skle čo im dávalo punc luxusu:)

      Odstrániť
    2. Zrovna idem jedny ampulky recenzovať. :-) Súhlasím, nie je to zlá značka. Ale zasa niektoré šampóny od nich sa mi nezdali moc dobré zložením.

      Odstrániť
  4. Ja som mala, ale šampón long repair a mne sa zdalo, že sa mi naozaj zrýchlil ten condicionér by som rada vyskúšala :D
    www.leekralova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nejraději mam asi Timotei. L'oreal mi bohužel žádný zázrak neudělal ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Timotei som úplne zabudla :) Musím zase nejaký vyskúšať :)

      Odstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Podľa mna je tiež škoda, že noviniek Nivey u nás prakticky niet. Ich vlasové spreje sú super, taktiež balzamy na vlasy a môj absolútny obľúbenec je šampon Nivea straight, ktorému som verná cca 6 - 7 rokov. Raz som skúsila aj tú zelenú radu neviem názov, ale ta mi absolútne nesadla.

    OdpovedaťOdstrániť