utorok 15. decembra 2015

Pre tých balíčkových hejterov a kamarátky


Včera sme si potvrdili nie až tak šokujúcu a vec a to, že nie všetci sú fanúšikovia darčekových taštičiek. Nedivím sa, čakala som to a preto som mala v zálohe tento článok, kde vám ukážem ideálny darček pre kamarátku, ktorý si môžete vyskladať aj samé. Predpokladám, že vaše kamošky poznáte a preto nie je úplne odveci namixovať im darčeky, ktoré ich potešia a sadnú im. Aby som si vytváranie balíčka uľahčila, tak balíček obsahuje moje momentálne veľmi obľúbené výrobky, ktoré kúpite na nete alebo v drogérke za priaznivé ceny. 


Ak by som mala o čosi väčší rozpočet dala by som do balíčku kamoške určite nejaký parfém. Mne veľmi učarovali parfémy Beyoncé, ktoré stoja čosi cez 10€ a sú naozaj úžasné. Sladučké, dlho držiace a kvalitné. Heat je úplne stvorený na zimné obdobia, určite kamoške presladí zamračený deň.


Druhý darček môžete kúpiť aj s najnižším rozpočtom, pretože stojí vyslovene pár eúr. Na http://www.parfemy-elnino.sk/ zoženiete tento DOKONALÝ Rimmel rúž za 2,3€ čo je deal pre každý rozpočet. V Lasting Finish edíciu je kopec farieb a stavím sa, že tam nájdete ten pravý pre vašu kamošku. Mne osobne učaroval 120 Cutting Edge,čo je tá najkrajšia farba na zimu akú si viete predstaviť. Prekrásna bordovo/fialová farba, ktorá drží na perách hodiny a nevysušuje. Navyše vonia krásne sladko a nerozpíja sa. Mne vydrží rúž aj obed či poobednú kávičku a nemusím sa báť, že keď dojem rúž bude preč. Opäť jedna z mnohých lacných vychytáviek, ktoré by vám nemali chýbať. 


Až teraz mi došlo, že aj moja obľúbená riasenka je od Rimmelu! Riasenku som na blogu recenzovala cca pred troma mesiacmi a aj keď sa mi páčila už vtedy, v poslednej dobe stúpla ešte o 10 pozícií vyššie. Tmavo zelená Wake me up riasenka vám za pár minút urobí obrovské mihalnice a tým pádom krásne otvorí oči. Nedrolí sa, nevysychá, nelepí riasy, proste robí s nimi to, čo má. Riasenka sa vždy hodí a ak kamoške kúpite takú, čo stojí fakt za to, bude vás určite zbožňovať!
 

A posledný darček je potešenie pre líčenie sa ale aj pre oko. Najdokonalejšie líčka na trhu Blushing Hearts od Make-up revolution sa priam žiadajú byť darčekom. Ak by som ich dostala rozplyniem sa hádam od šťastia, pretože sú tak krásne, že sa to k tej cene až priam nehodí :)) Za cenu okolo 7€ máte krásny darček, ktorý bude podľa mňa vaša kamoška stále niekomu ukazovať, ako ju bude tešiť:)) Navyše, líčka nie sú len pekné ale aj super líčia. Majú úžasnú pigmentáciu, dlhú výdrž a farby, ktoré lichotia pokožke. 

Ak by ste kamoške kúpili všetky tieto veci vyšlo by vás to na cca 32 €. Kľudne z balíčka môžete ubrať alebo vybrať niečo iné, čo by vašu kamošku potešilo viac. Za mňa sú tieto vecičky fakt topky na mojej poličke, ktoré vám môžem s kľudom na srdci odporučiť. Ak teda nemáte radi kupované balíčky, ktoré sú robené dopredu, ide to aj takto!

A čo vy? Čo ste kúpili alebo idete kúpiť kamoške? Potešilo by vás niečo z tohto?




10 komentárov:

  1. Ďakujem, už som si myslela, že mám všetky odtiene rúžov, čo na zimu potrebujem (cca 10), ale zase sa objavil nový! :D trošku sa mi podobá na Rimmel Kate 05, ale určite ho pôjdem aspoň omrknúť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja si to vždy hovorím a potom nejaký nájdem a žasnem :) Tak ho určite omrkni je mega super!

      Odstrániť
  2. Aj za málo peňazí veľa muziky. Riasenka sa hodí vždy, a rúže sú klasika, ktoré neurazia. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rtěnka má opravdu nádherný odstín! Z této srdíčkové edice mě ale víc zaujaly rozjasňocače, takže to bych uvítala třeba já :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj tie sú prekrásne a ako poznam MR tak aj určite kvalitné :)

      Odstrániť
  4. Krásne produkty, potešilo by ma všetko :)
    www.leekralova.blogspot.sk aj s Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak dúfam, že dostaneš nejaké pekné vecičky, ktoré potešia rovnako :)

      Odstrániť
  5. je pravda, ze toto by potesilo mna aj kamosku :) Dobry vyber!

    OdpovedaťOdstrániť