utorok 22. decembra 2015

Štedrovečerné líčenie krok za krokom



Dnes som sa rozhodla rokmi žiadaný článok a to líčenie krok za krokom :) Štedrý Večer je tu ani sa nenazdáme a verím tomu, že nápady na líčenie sa hodia každému. Rozhodla som sa trochu vybočiť spomedzi tradičných vianočných farieb a dodať líčeniu trochu viac farieb. Predsa len, nemusia byť všetky návody rovnaké :) V líčení som použila aj zopár noviniek, ktoré ste už mohli vidieť na mojom instagrame tu takže aspoň ich uvidíte v praxy. 

Čo budeme potrebovať?


Budeme potrebovať relatívne veľa malovátiek, pretože predsa len, ide o špeciálny slávnostný make-up. Nenechajte sa však odplašiť, rozoberieme si ich postupne a uvidíte, že to nie je také hrozné!

Základ

Základom je kvalitný make-up, ktorý dobre kryje a rozjasňuje. Ja teraz používam môj vysnený Max Factor Skin Luminizer, ktorý som vám vo svojich blogových wishlistoch spomínala asi pol roka a konečne ho mám doma a ešte aj otestovaný. Na Maxfactore mám strašne rada to, že všetky make-upy majú rovnaké názvy farieb, takže ak vám sadne jeden viete, že vám sadnú farby v každom druhu. Ja som odtieň 45 warm almond, to je svetlá farba s jemne ružovým podtónom. Max Factor make-upy patria k mojim najobľúbenejším, akurát mi na nich vadí jedna vec -ich divná (akoby jemne octová vôňa). Vonia tak skoro každý a aj keď si po čase zvyknete, je to divné.  

Čo sa týka samotného make-upu má stredné až vyššie krytie a veľmi dobre sa nanáša prstami alebo štetcom. Je to jedno krásne kryje tak aj tak. Čo sa mi na ňom páči asi najviac je to, ako rozjasňuje - je to fakt vidno, že pokožka je jasnejšia a krajšia. 
 

Make-up pleť krásne zjednotil a dva nedostatky som zakryla korektorom. Nakoniec som pleť zafixovala mojím najobľúbenejším korektorom Rimmel Stay Matte v odtieni 001 Transparent.


Po make-upe nasledovala druhá časť - riasy a obočie. Riasenka vás asi neprekvapí stále používam moju obľúbenú Rimmel Wake me up. Moja obočková rutina sa tiež nezmenila a Make-up Revolution gél na obočie je stále môj verný spoločník. 




Nasleduje trochu kontúrovania + líčka + rozjasňovač. Toto je taká moja go-to trojka. Oriflame hnedé guličky, Make-up revolution ružové líčka a Dermacol rozjasňovač. Inak ak ste tento Dermacol rozjasňovač neskúšali vrelo odporúčam napraviť. Je to jeden z najlepších rozjasňovačov na trhu, za tú cenu podľa mňa ani lepší nie je.


A predposledná fáza -očné tiene a ceruzka. Keďže ide o slávnostnú udalosť zvolila som Dior tiene -Dior Grand Bal 01. O týchto tieňoch plánujem ešte samostatnú recenziu, kde vám ich ukážem trochu viac. Každopádne balenie obsahuje dva prekrásne slávnostné tiene - jeden taupe a jeden krásny zlatý, ktorých zmiešaním dosiahnete krásne lesklé, jemne trblietavé a honosné líčenie.


Aby som líčenie trochu ozvláštnila pridala som tyrkysovú linku od Astoru v odtieni 008 Tropic Green. S linkou sa robí veľmi dobre a krásne chytá na všetky tiene. Intenzitu ľahko navýšite tým, že po oku prejdete viackrát. Linka drží pekne takých 6 hodín potom odporúčam po oku zase prejsť. Ak si ju dáte len dole pod oko ako ceruzku drží bez problémov celý deň.



A teraz čerešnička na koniec! Už máme rozjasňujúci make-up, lesklé oči a čo nám ešte chýba? Zaujímavé pery! Strašne som sa tešila na túto ceruzku/rúž pretože spomedzi chubby stickov v pozitívnych reakciách prekonala hádam aj Clinique. Bourjois Color Boost v odtieni 09 Pinking of it bol presne ten správny produkt, ktorý celé líčenie zaklincoval :)) Rúž má krásnu sýtu cyklámenovú farbu a na perách vyzerá skoro ako lesk. Je lesklý, hydratačný a neskutočne ľahko sa nanáša. Páči sa mi v kombinácii so zlatými očnými tieňmi a kľudne nahradí aj výrazné doplnky, pretože on sám je dostatočne výrazný. Navyše na http://www.parfemy-elnino.sk/ nestojí ani 5€.


A voilá výsledok! Tak takto nejako budem vyzerať pozajtra, len ešte musím doladiť oblečenie. Make-upová skúška vyšla k mojej a dúfam, že aj vašej spokojnosti.



Ak sa vám takéto príspevky páčia budem rada, ak mi dáte vedieť a kľudne ich môžem robiť aj častejšie.

A čo vy? Máte už premyslené líčenie na Vianoce? A oblečenie? Obliekate sa nejako špeciálne? Ak máte rodinu kde budete? S vašimi rodičmi, so svokrovcami alebo u seba?

15 komentárov:

  1. krásny odtieň rúžu, a máš parádne dlhé vlasky, závidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určite rob takéto články aj častejšie, líčenie sa Ti veľmi podarilo, páči sa mi tá linka, dodala tomu celému taký šmrnc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tie svetlejšie vlasy máš omnoho lepšie! Lucka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc se mi líbí ta modrá tužka, hezky líčení ozvláštní :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ceruzka má zaujímavú farbu, podľa názvu by som fakt čakala zelenú :)
    Moje líčenie na Vianoce je väčšinou podľa toho, ako stíhame, lebo nás býva cca 8-10, takže tie prípravy zaberú dosť času. Tento rok mám vybrané k večeri jednoduché čierne šaty, takže s líčením sa budem môcť vyblázniť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. wow to je vás dobre veľa! To slávite spoločne tvoji rodičia plus svokrovci?

      Odstrániť
  6. Pekná modrá linka, pristane ti. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Celé líčenie ti pristane a máš krásne vlasy :) krásny zvyšok sviatkov želám

    OdpovedaťOdstrániť