pondelok 8. februára 2016

Môj ,,prvý" Max Factor rúž


Viete čo je sila? Že rúžami Max Factor som obklopená odkedy evidujem kozmetiku a nikdy som ,,vlastný" nemala. Max Factor rúže sú najobľúbenejšie rúže mojej maminy a tým, že som ich asi vždy brala, že tie sú dobré, na nich nie je čo pokaziť som sa nedonútila aby som si nejaký kúpila sama. A k tomu mamina má toľko krásnych odtieňov, a toľkokrát jej hovorím, že jeeeeej ten je aký pekný,ale proste nič. U mňa doma ste donedávna nenašli žiaden.
Ale ľady sa prelomili a konečne mám doma svoj ,,prvý" Max Factor rúž! Výber bol fakt ťažký, pretože keď som si už nejaký mala vybrať tak taký aký mamina nemá doma ( aj keď neviem vlastne prečo som si určila toto kritérium, keďže spolu už nejaký ten rok ani nebývame..:)

Víťazom sa po dlhom lamentovaní stal Burnt Caramel 745. Kým sa dostanem k samotnému rúžu musím pochváliť krásne balenie Colour Elixir edície - veľmi sa mi páči ten zlatý obal! Pôsobí luxusne, drahšie a je hlavne veľmi byteľný takže sa sám neotvára v kabelke. Minulý mesiac sa mi takto zničil jeden rúž (vďaka ktorému som sa naučila z youtube reparovať rúže) a taká som bola nehnevaná, že kvalita zatvárania sa u mňa vyšplhala na popredné priečky.

Každopádne Burnt Caramel je podľa mňa prvá farba nad nude paletou hnedo/béžových. Je to tmavšia béžová alebo ak chcete svetlo hnedá. Taká akoby mocca. Nemyslím si, že táto farba pristane každému, tak treba trochu porozmýšľať či áno alebo nie. Ja som s ňou veľmi spokojná, zase som našla farbu, ktorú nemám!

Rúž je pomerne dosť mastný, tým pádom nevysušuje a veľmi ľahko sa nanáša. Na perách vydrží tak do dvoch hodín a potom si ho treba pretrieť. Našťastie neostáva v ryhách ani kútikoch, takže len šup šup ako balzam a ste vybavené.


Aj keď Max Factor považujem za takú konzervatívnejšiu značku majú naozaj úžasný sortiment farieb a ich rúže na http://www.parfemy-elnino.sk/ stoja menej ako 6€. Ak máte radi tmavšie farby odporúčam odtieň Mulberry, ten je fakt top!

A čo vy? Aká značka vám ešte chýba vo vašej zbierke? Ak vám sadne nejaká značka skúšate aj iné či ostávate pri tej jednej? Inšpirujete sa v mamininej kozmetickej taštičke?

12 komentárov:

  1. Jak tak přemýšlím, tak značek mám spousty, ale rtěnka od Max factor mi chybí, měla bych to napravit. :-) Odstín je moc pěkný, mě se nejvíce líbí odstíny do růžova, tak se možná po nějaké rtěnce od nich podívám. Mám raději tyto krémové, které rty nevysušují a nedělá mi problém si co 2 hodiny přetřít rty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja skúšam všakovaké odtiene, tento bol trochu mimo moju komfortnú zónu ale som rada, že som zariskovala :)

      Odstrániť
  2. Pekná farba a na perách vyzerá dobre. :) Pristane ti. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od MaxFactor nemám vlastně vůbec nic heh, ale lákají mě hlavně jejich makeupy :) Tato rtěnka vypadá ale dobře, líbí se mi odstín. -L

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od téhle značky mám jen makeup, ale vzhledem k tomu, že makeup nenosím, moc ho nemůžu soudit. Ale rtěnka vypadá božsky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. takže nenosíš ani ten čo máš? To je škoda! Lebo make-upy majú moc dobré!

      Odstrániť