štvrtok 11. februára 2016

Valentínsky lookbook

Dnes som sa rozhodla pre článok z úplne iného gusta ako je na mojom blogu zvykom a pripravila som si si vás malý Valentínsky lookbook. Nájdete v ňom tri outfity a verím, že sa v jednom nájde každá z vás!

1, Look pre romantickú dušu




Základom museli byť romantické farby, ktoré k tomuto sviatku proste patria! Fialová, ružová = romantický Valentín. Outfit som ladila do farieb k náhrdelníku, ktorý bol pekná čerešnička k celkovému výsledku. Náhrdelník som dostala od stránky http://womanology.sk/ a musím povedať, že zožal neskutočne veľa pochvál. Je veľmi pekný, nie je úplne masívny a dá sa dobre nosiť do roboty alebo na nejakú špeciálnu príležitosť. Je romantický, ženský a elegantný. Ja som z neho nadšená a som rada, ako pekne mi zapadol do tejto témy.


2, Look pre mestskú rockerku




Nevedela som ako nazvať tento look a pomohli mi kolegovia v práci, ktorým niečo také pripomínal. Takže ak odtiene ružovej nie sú podľa vášho gusta môžete siahnuť po ešte Valentínskejšej farbe - červenej.  Tá je krásna žiarivá a zaručí vám určite všetko, len nie nudný večer.

3, Outfit pre všetky pohoďáčky



A viete čo? Či už Valentín oslavujete alebo nie, a nechce sa vám z neho robiť si žiadne stresy tak sa na to vykašlite! A ako lepšie ako v pohodlnom župane, so super sladkým a ženskými časopismi?

Nech už je vaša sobota hocijaká poradím vám len jedno - užite si ju!

A čo vy? Ktorý ste typ? Čo budete robiť?

18 komentárov:

  1. Hah, ten posledný pobavil! :D Ale aj prvé dva sú skvelé a oba ti pristanú :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten tretí bude asi pre mňa. :D

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
  3. První dva ti strašně moc sluší, ale ten druhý bych si na nějaký rande nevzala, spíš ten první. :) A já skončím v tom posledním :-D přítel tu není a stejně i kdyby tu byl, neřešíme... :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tá tretia možnosť pobavila :D asi to tak bude u mňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hahaha třetí možnost vyhrává :D super -L

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nejvíce se mi líbí ten druhý :) Ale ten třetí je prostě bomba :D Já asi na to oblečení kašlu v mém šatníku nejsou žádné jiné barvy než černá,šedá a bílá :D

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Beriem tretiu možnosť-top!! Ale tie červené šaty sú tiež krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Líbí se mi všechny tři outfity! hlavně ty červené šaty! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť