nedeľa 13. marca 2016

Cartier La Panthere

 Pôvodne som o parfémov neplánovala písať v celku dlho. Dnes som mala dokonca na pláne publikovať video, ale táto vôňa ma proste dostala..Jedna z tých mojích lások na prvý ňuch. Asi pred mesiacom mi niekto v robote na stôl položil vzorku Cartier La Panthére.  Povedala som si, že pekné, ktovie kto mi ju tam položil a že neskôr vyskúšam. A tak som ju tam mala položenú a zrazu sme boli pred nedávnom s kolegami na obed v číne a ja som po obede voňala, ako keby som robila v kuchyni a nie bola hladným návštevníkom. Čo čert nechcel, do roboty som si zabudla zobrať parfém a zrazu prišla vzorka vhod. 


Aj napriek tomu, že sa nejedná o nový parfém (je z roku  2014) vôbec som ho doteraz neregistrovala a úprimne aj keby som ho mala v parfumérke pred očami asi by som ho nevoňala. Podľa oficiálnych popisov je La Panthére parfém pre nezávislé, odvážne a rebelujúce ženy. Ja by som ho tak úprimne vôbec nenazvala, príde mi neskutočne elegantný, ženský ideálny k nejakej business žene. Parfém má úžasnú a pomerne silnú vôňu. Je to kvetinová vôňa, ktorá však nepôsobí sladko, a je v nej cítiť jemnučko orientálne podtóny. V zložení nájdete :jahodu, rebarboru, gardéniu, mach a pižmo. 

Ja som sa do nej fakt zamilovala a rozmýšľam nad dôvodom aby som si kúpila 27 parfém do zbierky. Ak nejaký nájdem uvidíte ju minimálne na mojom instagrame a ak nie, tak sa vidíme v decembri :) Na dobré sa oplatí čakať :))

Vrelo vám odporúčam ísť ju ovoňať a možno učarí rovnako ak vám. Čo sa týka videa, nezabudla som a bude v utorok :)

A čo vy? Aj vám učaroval nejaký parfém? Aký? poznáte tento?


3 komentáre: