utorok 8. marca 2016

Pripravte sa na jar!


Viem, že oficiálne jar ešte nie je, ale ja sa nehrám na oficiálne ale na moje mentálne nasadenie. A uznajte veď zima je tu už strašne dlho! Priznám sa, že na leto sa ešte neteším (ešte som sa psychicky nespamätala z 37 stupňového bytia v 1 izbovom byte), ale na jar áno! Čaká ma New York, dlhé prechádzky s Bubbli čajom v ruke, dlhšie večery, menej tmy, vytiahnutie baloňáku, lodičky a konečne sviežejšie laky na nechty, či jemnejšie parfémy! A parfémy! O tom to bude aj dnes! Minulý rok som objavila po dlhšej dobe jednu super drogériovú vychytávku, ale nechala som si ju na jar, kedy sa hodí písať o nej najviac :)


Gabriela Sabatini resp. jej parfémy sú na našom trhu už niekoľko rokov a marí sa mi, že som niekedy ja alebo moja mamina už nejaký parfém mala. Tým pádom si vždy nejakú novinku v drogérii ovoniam a vnútorne si zhodnotím, či sa mi páči alebo nie. Happy Life ma zaujala na prvý ňuch pretože je taká, ako jej názov. Je sladká, ovocná a na dobrú náladu. Je úplne synonymom jarno/letnej vône pretože v nej veľmi ľahko ucítite broskyňu, ružu či magnóliu. Ja v nej cítim aj oranžový melón, ale ten sa nikde na stránkach nespomína, takže ho berte s rezervou a uznajte samé, keď ju ovoniate.



Ja mám vôňu v 30ml verzii, ktorá poteší každého, kto nerád ťahá ťažké flakóny. Ja by som kľudne brala aj 100ml ale nie je. Vôňu je dobré mať tak či onak dobre pri sebe a aby si zachovala svoju intenzitu prestriekať každých 5 hodín. Potom je pekná, ovocná a príjemná. Stále zvažujem, ktorý parfém so sebou vezmem do NY a toto bude možno aj víťaz - no veď uvidíme :)

Tak máme tu prvého jarného adepta a pomaly ale iste sa môžete pripraviť na samé jarné novinky. Ideme meniť veci na poličke! Juchuuu :)

A čo vy? Tiež sa už cítite jarne? Budete si meniť parfém?

6 komentárov:

  1. Já se strašně těšim na jaro! Přesně jak píšeš na lodičky, barvičky atd. Já mam svoji oblíbenou vůni Diesel - Fuel For Life a měnit ji nebudu :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wau ty ides do NY, ticho zavidim, ale v dobrom, dúfam, ze aj odtiaľ budu blogy a hlavne fotky...a na ako dlho ides? Verim,ze aspon na mesiac, aby si si to poriadne pokukala a aj vsetko naokolo :)))
    A ta vona ma tiez zaujala urcite pri najbližšej návšteve drogerie, vyskusam ako vonia na mojej pokožke :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Budú blogy a pokúsim sa natočiť aj nejaké zaujímavé videá :) A na mesiac :)) kdeze - bohuzial len na 8 dní:) ale mne aj to staci, hrozne sa tesim uz :)

      Odstrániť
  3. Ja som teraz zamilovaná do Dream od Avonu :)

    OdpovedaťOdstrániť