utorok 22. marca 2016

Trápenie blogera vs hipstera


Mám pocit, že otázka kedy dôjde a aká bude Balea micelárka sa v posledných mesiacoch na blogovej scéne vyrovnala otázke kedy dôjde na Slovensko Starbucks v hipsterskej scéne. Len tak fyi ja som bola rovnako zvedavá (na obe) a teším sa, že aspoň na jedno viem odpovedať (aj keď podľa nepotvrdených inernetových špekulácií bude Starbucks v Auparku namiesto Coffee Shop Company). A nielenže vám dnes poviem, aká je micelárka, ale dozviete sa aké sú obrúsky s micelárnou vodou a čo je to konjaková hubka!


Poďme na tú celebritnú micelárku. V prvom rade sa mi veľmi páči balenie jedného aj druhého produktu. Myslím si, že micelárka vyzerá najluxusnejšie zo všetkých micelárok - metalická fialová bola veru dobrá voľba. 
Samotná micelárka je určená pre suchú a citlivú pleť a môžete s ňou odlíčiť tvár ako aj oči. Čo sa týka farby ako môžete vidieť je číra, a navyše bez parfumácie. Aj napriek tomu, že micelárky zvyčajne používam na odličovanie očí, táto ma bohužiaľ štípe. Tvár odlíči pekne, dočista, ale s mojimi očami sa jednoducho neskamarátila. 


Čo ma paradoxne neštípe sú obrúsky, ktoré sú micelárkou nasiahnuté. Neviem, ako je to možné, ale je to tak. Obrúsky sa mi páčia jednak vizuálne a jednak funkčne. Nie sú úplne super vlhké, takže ak si s nimi budete odličovať oči dajte tomu trochu čas. Na pleť sú však fakt super a ja som si už kúpila druhé do zásoby -tie si so sebou vezmem do NY. Sú kompaktné, v balení ich je 25 - čo mi bohate vystačí. Čo ich robí ,,tými" pre ktoré som sa rozhodla zobrať si ich so sebou je pocit, ktorý na pokožke nechajú. Je na dotyk hebká, príjemná a rýchlo a kvalitne odlíčená. 


A poďme na najlepšiu vec z celej trojky! Posledná vecička nemá nič s micelárnou vodou, ale ak by som vám mala poradiť jednu vec, ktorú by ste si teraz mali kúpiť z celej DM bola by to táto Konjaková hubka. Priznám sa, že som o nej nikdy predtým nepočula a slovo konjak bolo pre mňa ako slovo impeachment, keď som nastúpila na vysokú. 

Špongia pozostáva z vlákien kojnaku (rastlina) a zeleného čaju. Keď ju vyberiete zo sáčku je veľmi tvrdá - na to, aby zmäkla ju musíte dať pod teplú tečúcu vodu. Ja som nevedela až do akej mäkkosti sa vie dostať, takže keď bola po pol minúte stále v celku tvrdá začala som mať obavy. Postupne však úúúúplne zmäkla priam na vatový materiál.

Špongia obsahuje antioxidanty, masíruje pokožku, prekrvuje ju a veľmi jemne odstraňuje odumreté časti pokožky. Nemusíte s ňou používať žiadne výrobky, stačí len čisto mokrá špongia na umytú pleť. Po použití ju prepláchnite teplou vodou a po troch mesiacoch vymeňte.


Takže fungovanie Balea micelárnej vody bolo odhalené, tak už nám len ostáva zistiť, ako to bude s tým Starbucksom!

Ak máte nejaké info dajte vedieť :) Ako sadla Balea micelárka vám? Počuli ste niekedy o konjaku? Láka vás?

37 komentárov:

  1. Micelárku jsem měla a nevyhovovala mi, ale za to odličovací ubrousky byly super, také jsem na to psala recenzi. Zajímavý a pěkný článek.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som ju ešte neskúšala, priznám sa zatiaľ som spokojná s micelárkou od Garnier :)
    Btw ten Starbucks by bol úplne mega v auparku! Snáď sa to vydarí ;)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja dúfam, teším sa hlavne v lete na všakovaké ľadové kávy :)

      Odstrániť
  3. Balea micelárku mám už dlhší čas a nedám na ňu dopustiť :) je skvelá ♥ A nad konjakovou hubkou premýšľam už nejaký čas, a táto je za super cenu, tak uvidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fakt si ju určite zožeň mňa po dlhej dobe veľmi oslovila :)

      Odstrániť
  4. Ta spongia ma celkom zaujala ale stale nechapem aky ma mat efekt na tvar odlicis sa a potom si len mokrou spongiou umyjes tvar a co sa ma stat?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ono je to celé o tom, že ono to nie je len obyčajná hubka :) Je to jednak ten ,,špeci antioxidačný konjak" a jednak obsahuje zelený čaj - takže šúchaš si jednak tvár s niečím čo je samo o sebe prospešné a jednak si tým šúchaním jemne a citlivo dávaš preč odumretú pokožku :)

      Odstrániť
  5. Do buducna pre vylepsenie a ptehlad by si mohla pisat k produktom aj ceny nech vieme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mam aj vodu aj hubku,ale hubku mam z Tigeru a som spokojná a aj som si všimla,že pleť je spokojná :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ach tu hubku chcem, teraz sa pomaly zacinam na viacerych blogoch o nej citat a tak som ju chcela odniekial objednat...ale postovne....a teraz ju maju v DM tak to si mi dala super tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa podľa sa o nej bude fakt vela písať lebo je uplne super :)

      Odstrániť
  8. Já používám micelárku od Biodermy a neměnila bych, ale ty ubrousky bych zkusila :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja tuto micelarku mam a som s nou spokojna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mám v plánu vyzkoušet micelárku i houbičku. Jen si nejsem jistá, zda je houbička i v Česku
    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Konjakovou houbu jsem nezkoušela, ale mám to v plánu. Micelárku zatím mám od Mixe a ubrousky nemám ráda, ale....na cestování si je asi pořídím. Už za 3 týdný Portugalskooooo :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeeej ty sa mas :) v Portugalsku som nebola s láka ma :)

      Odstrániť
  12. Ta konjaková houbička vypadá moc dobře, určitě se po ní při příští návštěvě DMka podívám :)

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Práve som dokončila túto micelárku a bola som celkom spokojná, cena verzus efekt. Trošku to bola lepkavina, ale to mne neprekáža. Štípať ma neštípala. Teraz mám micerálku od Garnieru a s tou som nadmierne spokojná. Aj keď bude Starbucks v BA, pre mňa to bude tak či tak ďaleko, zájsť si len na kávu :D

    SimpleHappyMum

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Micelárku som ešte bohužiaľ neskúšala, ale strašne chcem :)
    Vanesa´s world

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Micelárku mám zrovna v používaní a mám aj tie obrúsky. Micelárka za mňa slabší priemer, utierky sú fajn. Micelárku majú v dvoch typoch, tá druhá je tuším na zmiešanú a normálnu pleť. Konjac hubku už sledujem dlhšie, ale akosi som sa nedotlačila k jej kúpe. Ale po toľkej chvále..., kto vie? Pekná recenzia, teším sa na ďaĺšie čítanie, pa pa pa :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Micelárku mám zrovna v používaní a mám aj tie obrúsky. Micelárka za mňa slabší priemer, utierky sú fajn. Micelárku majú v dvoch typoch, tá druhá je tuším na zmiešanú a normálnu pleť. Konjac hubku už sledujem dlhšie, ale akosi som sa nedotlačila k jej kúpe. Ale po toľkej chvále..., kto vie? Pekná recenzia, teším sa na ďaĺšie čítanie, pa pa pa :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj úplne súhlas! Inak že je v 2 typoch som ani nevedela, takže určite pozriem aj tú druhú:)

      Odstrániť
  17. O konjakové hubičce jsem ještě neslyšela, ale takhle to vypadá parádně! :-) Asi se po ní podívám. Díky za tip!

    zrzisvet.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  18. A ja som sa potešila, že vyskúšam nejakú novú micelárku, ale píšeš, že trochu štípe oči, takže ostávam naďalej pri mojej Garnierke. Zaujala ma aj tá hubka, ešte som o nej nepočula. Inak v tej rýchlosti som prečítala namiesto odstraňuje odumreté časti pokožky - odumreté časti ponožky :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa bohužiaľ áno, ale kopec dievčat nadomnou je v komentároch spokojných :)

      Odstrániť