piatok 18. marca 2016

Wake me up before you go go


No povedzme si pravdu, nie vždy máme úplne tip top vlasy a nie vždy sa nám proste chce. Myslím si, že nie som jediná pre koho je suchý šampón kamoš a záchranca v jednom a už si nevie predstaviť život bez neho. Ja ho síce používam možno 2x za mesiac ale vtedy, keď ho potrebujem by som ho najradšej vybozkávala. Rada skúšam rôzne suché šampóny a som vždy zvedavá na ich vône . Vôňa je, okrem samotnej funkcie, pre mňa jedna z najdôležitejších súčastí, pretože šampón používam zvyčajne keď moje vlasy nie sú nič moc a vtedy je prevoňanie jedna z najdôležitejších súčastí. Tento suchý šampón som videla ešte dávno u mojej kaderníčky a v celku ma prekvapil, pretože to bol jediný výrobok, ktorý stál menej ako 20€. Tak som si povedala, že asi teda fakt stojí za to.


Šampón  má podľa mňa super názov - Go Go, čo presne vystihuje mňa a jeho používanie. Ráno - nestíham - vlasy hrozné - nič sa z nimi nedá urobiť - tak go go šampón - nastriekať - načochrať - rýchlo uterák (dať preč biele poprašky) - začesať - a yabadabadú do roboty! Okrem balenia sa mi páči aj veselý obal, proste celé pekné balenie.

Šampón má vôňu ako zmes laku na vlasy/vlasového tužidla. Je to ,,tá" vôňa, ktorá vám udrie do nosa, keď vstúpite do nejakého kaderníctva. Čo sa týka jeho fungovania, ja som spokojná - vlasy určite odmastí a urobí ich použiteľnými. Večer sa však ozajstnému šampónu nevyhnete. Poprašok na hlave je biely (ale to aj pri 20€ Macadamii) ale uterákom či vyčesaním ide pekne dobre.

Šampón stojí na http://kallosshop.sk/ 2,6€ a to ho robí najlacnejším suchým šampónom aký som doteraz mala. A viete čo? Fakt super za tú cenu!

Tak vám dnes želám krásny piatok, nech vám rýchlo ubehne a vidíme sa cez víkend pri ďalšom videu!

A čo vy? Používate suchý šampón? Poznáte nejaký lacnejší? Mali ste aj nejaký drahý?

5 komentárov:

  1. Suché šampony mám ráda, oblíbený je Timotei a samozřejmě Batiste. Je pro mě důležitá vůně a taková tak a la kadeřnictví není úplně podle mého gusta

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam teraz asi treti od batiste a je celkom ok len som na parfums videla ze maju aj na tmave vlasy tak idem vyskusat.mozno nebude zanechavat biely poprasok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. od nich som este nemala ale su na mojom zozname :) hlavne ten ceresnovy:)

      Odstrániť
  3. Ešte som neskúšala suchý šampón, ale každý ich chváli, tak to asi vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť