štvrtok 21. apríla 2016

Skúšali ste Avon štetce?



Na začiatku tohto roku som bola na make-up školení s P. Bauerom o ktorom ste si mohli prečítať tu:klik. Bol to pre mňa super zážitok, pretože pán Bauer bol neskutočný odborník a veľmi veľa sa od neho dalo naučiť. Jedna z vecí, ktorá ma už vtedy zaujala bolo, že aj napriek tomu, že je akoby dvorný vizážista Avonu vedel povedať, ktoré výrobky má z Avonu rád a ktoré nie. Už vtedy som si všimla, že používa Avon štetce a dokonca im venoval časť jeho prednášky. V podstate som sa nedozvedela nič nové, ale aj tak vám to spomeniem, možno vám to pomôže pri výbere vašich štetcov a ich používaní.


Základné štetcové pravidlo je, že žiadne nie je. Štetce používajte podľa toho, ako vyhovuje vám a nie podľa nápisov a obalov. To, čo jednému vyhovuje ako štetec na make-up môže vám vyhovovať ako štetec na líčka. Ak ešte nemáte skúsenosti so štetcami, ,,určenie" štetca môže pomôcť a určite bude spočiatku dobré na zorientovanie. Čím viac a čím dlhšie štetce máte skúste experimentovať. Uvidíte aké super je prispôsobiť si užívanie vlastným potrebám.

Ja  som vám dnes chcela ukázať najmä Avon štetec na make-up, ktorý som si veľmi obľúbila a stojí za spoznanie.Nijak som sa v jeho použití kreatívne nevyhrala - je na make-up a nanáša sa s ním super, takže som neriešila ďalej nič iné :)

Veľmi sa mi páči jeho dlhá rukovať na základe ktorej sa štetec neskutočne dobre drží a dobre sa s ním manipuluje. Štetec má neskutočne jemnučké štetiny, a je veľmi príjemný na pokožke. Zatiaľ som ho umývala dvakrát a  (klop klop) nevypadla z neho žiadna štetina tak to tak snáď aj ostane. Inak,, čo som pozerala Avon má vcelku slušný výber štetcov - na tiene, púder,líčka - všetko, čo potrebujete. Cenovo sa za kus pohybujú do 10€, čo je podľa mňa bežná a ok cena.

Ak nepreferujete na make-up ploché štetce toto môže byť aj vaša voľba. Nabudúce k nemu otestujem aj nejaký Avon make-up, aby ste vedeli či k nákupu jedného prihodiť aj druhé. Máte nejaký tip na make-up? Ktorý vyskúšať?

A čo vy a štetce? Aký používate na make-up? Kde si ich kupujete? Koľko máte doma štetcov?


10 komentárov:

  1. Ja mám doma sadu štetcov Real Techniques už niekoľko rokov a som nadšená, takže meniť a ani dokupovať sa nechystám.

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od nich mám doma dva štetce a budem rada ak mi ešte nejaké pribudnú :)

      Odstrániť
  2. Z Avonu štetce nemám, no mám jeden na make-up z Oriflame a je skutočne kvalitný :) A hlavne za skvelú cenu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám jeden na očné tiene je z konskej hrivy a to ma odrádza, keď som si ho objednávala nepozerala som sa z čoho je :D
    Leekralova pozývam vás na giveaway :) budem rada ak sa zapojíš

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám doma 4 štetce od Avonu, dobrá kúpa. Ani jedno vlákno mi ešte nevypadlo a stále vyzerajú ako nové :) Momentálne mi k ním pribudla 10 členná rada z Aliexpressu, ktorú určite každý pozná. Ja som spokojná a pre moje základné líčenie úplne stačí :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám doma aj nejaké drahšie štetce ale viac lacných a Avon je presne príklad veľa hudby za málo peňazí :)

      Odstrániť
  5. ja mám z oriflame štetec na púder. bola to síce kúpa z nutnosti, keďže som si zadovážila transparentný púder od MK, no teraz som spokojná. Nepĺzne, je jemný a stále je ako nový.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám z Oriflame už niekoľko rokov viacero štetcov, a ako píšeš sú ok :)

      Odstrániť