sobota 16. apríla 2016

Video: apríloví obľúbenci


Za posledné týždne sa mi doma nahromadilo niekoľko výrobkov, o ktorých sa určite oplatí vedieť! Ak ste zvedavé na to, kde zoženiete lacné kožené topánky, či pri akej knihe si fakt vyčistíte hlavu tak len klikajte a pozerajte :)




A čo vy? Aký sú vaši apríloví onľúbenci? Dajte mi vedieť do komentárov, budem mať veľkú radosť!

A ozaj - ak ste zvedavé na čerstvé fotky z NY a chcete ich vidieť ako prvé - nezabudnite ma sledovať na instagrame tu:klik :)

19 komentárov:

  1. fajn video len sa mi zdá, že veľmi rýchlo a potichu rozprávaš :))

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :) potichu mi ani nepríde to sa vzdy snažím upravovať keď robím video aby zvuk bol ok a na tej rýchlosti sa snažím pracovať :)

      Odstrániť
  2. Aj tričko je peckové :) tú čokoládu tiež milujem, oreo je obľúbená sladkosť a spolu s čokoládou je to ♥ môj aktuálny obľúbenec je Chloé Chloé 2015 :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala Chloe teraz so sebou vo Franc a absolútne netuším co sa so mnou stalo ale tak strašne mi vadila ze som isla posledný den radsej bez parfumu. Normálne mi bola neskutočne ťažká, nepríjemná vôbec mi nesedela:/a to ju používam roky 😢tak snad sa to nejako zlepší :) dala som ju teraz bokom uvidíme na jeseň :)

      Odstrániť
  3. Ta čokoláda je nejlepší <3 a knížka od National geographic se mi líbí.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelé video:) a topánky nie sú úplne môj štýl, ale vyzerajú v pohode a určite ich skvele zkombinuješ:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk+giveaway:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mam pocit, ze sa v tých videách stále hľadáš a ani jedno si nedotiahla do dokonalosti... Najvydarenejsi bol vlog, tam si bola najprirodzenejsia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Otázka je, ze co je to dotiahnuť k dokonalosti :) tym nechcem povedať ze tie videá nemajú chybu o tom potom ;) stále sa je kde zlepšovať :) a som rada ze sa vlog páčil onedlho bude další :)

      Odstrániť
  6. K sviatkam? Hovorila si,že ovládaš cudzie jazyky a rada sa nové učíš, ale slovenčinu veľmi zanedbávas, ktorá je základ aj vo videách aj v blogoch (v hotely)...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne niekedy urve ucho keď počujem niektoré slova ale o tom su tie videa :) to nie je tv Markíza správy o 19.00 ze to ma byt tip top nalinajkované a vystrihnuté vsetko co je zle :) take tie videa nikdy nebudú, potom by neboli prirodzene :) vo videách sa snažím byt rovnaká ako v skutočnosti kde mi tiez ujde nejaké slovo alebo sa nieco nepodarí :) ale beriem a jasne ze sa budem snažiť lepšie :)

      Odstrániť
  7. Tie topánky, take zmiešané pocity z nich mam :) možno by som si ich kupila, cena nepustí, ale asi by zostali ležať v skrini :))) a super video :) aspon pre mma si určite originálna, ze skusas stále niečo nové a nie nalinajkovane stále dokola to iste :) aj ked mne by sa páčili aj dve-tri videa do týždňa -dufam, ze to rozbehnes :) tak šťastnú cestu do NY alebo si to tam uz uzivaj :))) ja by som ten let nedala :-/ teším na foto a zážitky s ktorými si sa s nami podelis a dufam, ze nam doprajes vela :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem krasne za neskutočne milý s nakopavajuci komentár :) a fotiek bude určite až otravne vela 😌

      Odstrániť
  8. Super video! Ty oxfordky jsou úžasné! Jinak ti to moc sluší!

    OdpovedaťOdstrániť