pondelok 4. apríla 2016

Vitaj Vipera!


Myslím si, že každá blogerka svojim čitateľom rada prináša výrobky, o ktorých ešte nemali možnosť počuť a neobjavujú sa všade. O to viac ma potešila, keď som pred pár týždňami som dostala možnosť vyskúšať rôzne nové značky z e-shopu http://budkrasna.eu/. Na stránke majú v podstate len značky, ktoré podľa mňa väčšina z vás nepozná, a ja vám niektoré rada predstavím. Ako napríklad taká Vipera - na Slovensku pravdepodobne neznáma značka, ale v Poľsku roky obľúbená a rokmi zabehnutá.


Čo ma zaujalo asi najviac bol krásny sypký púder s labutienkou. Labutienkové púdre som už nejaký čas nevidela a úprimne tento mi prišiel rozkočný. Romantická labutienka proste zlákala moje oko a už som sa nevedela dočkať, aký bude samotný púder. 


Púder pomerne dosť predčil moje očakávania. Má totiž slovensky nezvyklú farbu a ako jeden z mála myslí na bledule. Vidíte to? Má ružokovkastý podtón! Hovorím si - wow! Neviem, či som už niekedy mala púder s takýmto podtónom a som absolútne nadšená. Úplne sedí mojej farbe pleti - krásne sa prispôsobí a zafixuje make-up. Ak teda neznášate žlté farby púdrov, našla som konečne ružový! 

Okrem ružového podtónu sa mi navyše páči aj jeho pudrová vôňa. Všade počujem toto prirovnanie, ale málo púdrov v dnešnej dobe vonia púdrovo. Tento vonia presne ako má, a ak máte radi pudrové parfémy budete zbožňovať aj tento púder.


Čo sa týka jeho pudrových vlastností opäť super. Krásne jemnučko namletý, nanáša sa ľahučko a efektívne. Ja mám suchú pleť, čiže púder je pre mňa fixátor make-upu a fixuje ho naozaj pekne. Nerobí žiadne vrstvy, negrčkavie make-up - urobíte tenučký fix make-upu, ktorý vôbec nie je vidieť. Ozaj, ešte aby som dodala -používam ho so štetcom nie labutienkou. Tá je síce naozaj rozkošná, ale štetec je jednoducho štetec. 


Púder stojí 6,5€ a má 15gramov. Niet čo dodať, prvé testovanie dopadlo super!

A čo vy a neznáme značky? Lákajú vás či sa ich skôr bojíte? Preferujete výrobky s ružovým či žltým podtónom? Páčia sa vám púdre s labutienkou?

19 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Púder s labutienkou som nemala ani nepamätám... preferujem väčšinou sypké, ktoré nanášam štetcom, ideálne transparentné a jemne zmatňujúce (: ale ak by šlo o podtón, tak oranžový (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď mas rada oranžové podtóny to aj celkom závidím to sa ti hneď hľadajú ľahšie :)

      Odstrániť
  3. Nerada skúšam neoverené značky, preto som rada za takéto recenzie aj neznámych značiek:) Labutienka vyzerá rozkošne, krásna je :)

    SimpleHappyMum

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som moc rada ze som priniesla nieco nove co zaujalo :)

      Odstrániť
  4. Ta labutienka je naozaj rozkosna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ak pomôže info tak Vipera kozmetika má stojan na Kamennom námestí v TESCU :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Labutenka je nadherna a super, ze pudr je do ruzova ;)

    andreabblog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Labutenka je nadherna a super, ze pudr je do ruzova ;)

    andreabblog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak ted jsem si vybavila jedny ze svých prvních očních stínů, snad 15 let staré, byly od této značky. Já měla takové trio do hněda a mamka stejné v modrém :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. púder si môžete objednať na tomto linku: http://budkrasna.eu/produkt/vipera-sypky-puder-s-labutienkou/ a ak sa Vám páči konkrétne labutienka, môžete si objednať len ju tu: http://budkrasna.eu/produkt/vipera-labutienka-gallant/
    Momentálne máme -15% zľavu na celý nákup tak objednavajte :)
    Vaša Zuzka - Buď krásna

    OdpovedaťOdstrániť
  10. znie to dobre a perfiš cena :) a super,že je bledučký, ja som tiež bledulka :) inak ružový podtón má aj minerálny fixačný od Cougar, čo som nedávno testovala
    Drew's Beauty - recenzia kozmetiky Cougar

    OdpovedaťOdstrániť