štvrtok 26. mája 2016

Bioderma Hydrabio Mousse


Ako som bola v procese zmeny mojej zimnej kozmetiky na letnú ortieľ padol aj na čistiaci gél. Hutnejší gél som s radosťou vymenila za bielu ľahučkú penu o ktorej som najprv ani netušila, aký skvost to bude. Penu som mala doma dlhšiu dobu ale čakala v rade, kedy na ňu konečne príde. Keďže som už predtým mala doma penové výrobky mala som akú takú predstavu, ale pravda je, že realita predčila všetky očakávania.

 Pena je z radu Hydrabio, čo znamená, že je primárne určená pre suchú a dehydratovanú pleť. Obsahuje zložku Aquagenium, ktorá stimuluje schopnosť kožných buniek vytvárať vlhkosť a udržovať ju na povrchu.  
Samotné používanie je tá topka na danom výrobku. Tubu otočíte dole hlavou, pretrepete a vytlačíte si penu. Obal je identický s obalom šlahačky a rovnaká je veru aj konzistencia. Peny, ktoré som mala doteraz boli pomerne riedky a po vytlačení sa do dvoch sekúnd spľasli. Táto pena je príjemne hutná, drží a aj keď sa s ňou pohráte v rukách budete cítiť, aká je hustá a objemná.



Nemá žiadnu vôňu a ako môžete vidieť na fotke je peknej bielej šľahačkovej farby. Ja si s penou dočisťujem tvár - to znamená, že ju nanášam potom ako som si pleť očistila mliekom. Tým, že sa má nanášať na vlhkú tvár ju nanášam v sprche - kde ju jemne rozmasírujem a následne opláchnem. Pokožka nie je vysušená a je pekne a jemne dočistená.

Čo sa týka ceny pohybuje sa okolo 10€/150ml. Viac info nájdete nájdete na stránke www.bioderma.com
a ja sa teším z môjho nového sprchového pomocníka. Fakt pekná alternatívna čistiacich gélov, určite vyskúšajte.

A čo vy? Mali ste niekedy nejakú penu okrem holiacej? Akú? Páčila sa vám viac? 

11 komentárov:

  1. Vypadá jako šlehačka :D TAky v létě raději používám pěny, než gely :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám pěnu od Ryoru, už neskutečně dlouho, protože je na chalupě, kam tolik nejezdím. Bohužel je mnohem řidší, přijde mi, že moc nečistí a trochu občas vysušuje. Tahle pěna mě zaujala, ale mám věcí na čištění pleti dost, takže zatím bohužel...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ryor bol presne ten príklad riedkej peny :/ Ja som tú svoju ryorácku ani nedokázala domíňať aké som už na ňu mala nervy..

      Odstrániť
  3. Peny v akejkolvek podobe mam rada. Je mozne, ze ju vyskusam.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow! Pěna vypadá jako šlehačka a to jsem o ní ještě vůbec neslyšela. Moc pěkná recenze, bude se po ní muset podívat. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj na dotyk je tak príjemne hustá, čiže super zážitok :)

      Odstrániť
  5. ja mám Swedish Spa Cooling Shower Mousse-Chladivá sprchová pena od oriflame. Nadšená nie som ale ani nejak sklamaná. Na tvár som ešte penu nemala :) Mám však Osviežujúcu vodu v spreji Bioderma Hydrabio Brume a s tou som v lete naozaj spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú som mala aj ja a bola to jedna z tých lepších pien - ale druhýkrát by som si ju nekúpila :) Brume je super vecička, ja som si ju už vytiahla lebo sa nejak zrazu moc oteplilo :)

      Odstrániť