pondelok 16. mája 2016

Kúsok Karibiku každý deň


Každý rok si hovorím, že tento rok už akvamarínová farba vyjde z módy. Aj napriek tomu, že túto farbu zbožňujem vždy sa bojím kupovať si v nej oblečenie alebo doplnky, pretože - tento rok už predsa nebude in. A potom prejde jeden rok, druhý rok, tretí rok a ona je stále tu. A tak v nej mám doma presne tri prstene, dva náramky, jeden náhrdelník a 6 lakov na nechty. A o tom laku na nechty to bude aj dnes, pretože keď mi už nič iné nevychádza lak je pekné (a lacné) potešenie. 


Posledný kúsok v mojej akvamarínovej zbierke je od Avonu a volá sa Aqua Verve. Krásna farba, ktorá mne osobne pripomína Karibské more je úplne ideálnym spoločníkom na jar a leto. Myslím si, že laky z Avonu netreba nejako špeciálne predstavovať ale predsa, pár viet si k ním dáme.

Všetky Avon laky, ktoré som doteraz mala (9 kusov) mali úžasné krytie v podstate už v prvej vrstve. Laky majú podľa mňa veľmi dobrú výdrž (minimálne 5 dní) a veľmi dobre sa s nimi lakuje. Majú pomerne široké štetce, vďaka ktorým je aplikácia rýchla a nesmierne pohodlná. K samotnej farbe už nejdem viac písať, tak sa mrknite samé:

Ak aj vy patríte k fanúšikom akvamarínových farieb, odporúčam poobhliadnuť sa po nejakej milej Avon lady a objednávať :)

A čo vy? Aký lak máte dnes na nechtoch? Aj vy si myslíte o nejakej farbe, že každý rok vyjde z módy? Aký je vaša obľúbená farba lakov na nechty?

12 komentárov:

  1. Dokonalá farba! ♥ Podobný som mala od essence :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásna farba, podobnú mám aj ja od Essie, ale myslím, že tá je trošku bledšia a šmrncnutá do mentolovejšia :) včera som si ju akurát dala a na pár prstoch som dorobila ružovkasté bodky a pretrela no a výsledok je, že to vyzerá ako tie pekné obrázky sakúr na bledučkom pozadí (len abstraktnejšie :D ) a som totálne zamilovaná do tejto manikúry <3 čo ty a nail art?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak je to ta essie ktorá si myslim tak to bola ,,ta prva" mentolova ktorú som kedy videla a bola pre mna inšpiráciou na vsetky mentolové laky ktoré mam :) inak určite si to skombinovala super škoda ze ja som na nailart uplne nemohlo a mam obe ruky ľavé :/

      Odstrániť
  3. ja mam najradsej cervene a ruzove farby, naposledy som si zaobstarala novinku gelovy lak z avonu v odtieni parfait pink a som spokojna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ta parfait pink je fakt krásna nad nou uvažujem aj ja :)

      Odstrániť
  4. Túto krásnu farbu mám aj ja :3 teším sa, ked ju v lete vyvetrám na nechtoch :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Túto farbu milujem, len ju používam pomenej. Väčšinou mi v práci pacienti na takéto farby na nechtoch pozerajú dosť nedôverčivo :D
    A aktuálne mám koralový Pupa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som povedala ze vy máte zakázané vsetky laky tak to si ma milo prekvapila :)

      Odstrániť
    2. O nie, to zase nie :D ja teoreticky (aj prakticky) môžem, lebo nevykonávam žiadnu zdravotnú starostlivosť typu odber krvi a pod. Ale zas máme sestričky s dlhými gélovými nechtami a nikto im zatiaľ nič nepovedal :)

      Odstrániť
  6. veľmi pekná farba laku. Osobne mám laky z avonu, konkrétne speed dry + veľmi rada. mám doma odtieň 13748 Strawberry a je neskutočný

    OdpovedaťOdstrániť