nedeľa 22. mája 2016

Video: Dá sa nalíčiť len s kozmetikou S-he?


Asi pred mesiacom som si uvedomila, že mi z DM Eventu o ktorom som písala tu:klik ostala doma škatuľa výrobkov, ktoré som ešte neskúšala. Aj napriek tomu, že už s DM drogériou nespolupracujem som si povedala, že by mohlo byť celkom zaujímavé vyskúšať tieto výrobky ako  first impressions a tutoriál, tak dúfam, že sa vám bude páčiť a pobavíte sa pri ňom ako ja pri skúšaní týchto výrobkoch. Kým si ho kliknete rovno upozorním na jednu vec - často opakujúce slovo neviem, je synonymum pre zúfalosť, ktorú som miestami pociťovala :) Veď klikajte a uvidíte :)


Vo videu nájdete tieto výrobky:





Ak ste si teda pozreli video viete aká je odpoveď :) S S-he výrobkami si bohužiaľ celý make-up neurobíte. Jedine teda, že ste Rihanna a vaším cieľom bude v prvej časti nanášania make-upu dať si ho aj rovno dole :)

Ak sa vám takéto video páčilo, dajte vedieť kľudne môžem urobiť ďalšie jednoznačkové tutoriály alebo first impressions.

A čo vy a S-he? Máte tam obľúbencov? Páči sa vám táto kozmetika alebo ju obchádzate?

19 komentárov:

  1. Super video :) poprosím ale link na ten bb cream :) momentálne hľadám aky si kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Recenzovala som ho tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/silky-green-plus-bb-dodo-velka-laska.html

      Missha je podľa mňa ale lepšia: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/missha-m-signature-real-complete-vitaj.html

      Odstrániť
  2. Pobavila som sa :) z tých vecičiek som neskúšala všetko, niečo som poslala ďalej. Ale púder je fakt hrozný, strašná oranžová farba. Tiež ma z toho potešili zlatý tieň a líčka, tie sú fajn. Špirálu som neskúšala, som na ňu zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To video je fakt super :) Ten púder je fakt katastrofálny a určite by som si ho na seba nedala.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. She ma vobec nelaka, radsej essence z tych lacnych

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekné a miestami aj úsmevné video :)Po She ale nesiaham, keď už tak Essence. Ale tá paletka korektorov sa mi páči, aj keď tiež nechápem ten aplikátor :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jak už jsem jednou psala, někdy raději si něco přečtu a někdy se mrknu na video, po dlouhé době jsem shlédla tvoje video a moc se mi líbilo, musím říct, že sis udělala moc pěkné líčení.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma moc potešilo! Som rada, že sa video páčilo :)

      Odstrániť
  7. Super video len škoda, ze si si nevybrala radšej tu paletku s viacerými očnými tienami :) by som si pozrela aj nejaké výraznejšie líčenie od teba :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak tú som ešte stále neskúšala :) môžem nabudúce urobiť nejaké iné first impressions video a zahrnúť ju :) A tmavé líčenie bude - bude líčenie do divadla :)

      Odstrániť
    2. Jaaaj ano to si niekde spomínala tuším pri rúže, ze si robila aj video :) tak len dúfať, ze bude v sobotu lebo to by som si vážne rada pozrela :)
      A inak mna by celkom zaujimalo video líčenie ze top výrobky, ale každý z inej značky :) a to skombinovať dohromady ako podľa mna by to mohlo byt super a plus super recenzia pre nas :)

      Odstrániť
    3. rovno ti prezradím, že túto sobotu bude iné :) ale dúfam, že aj tak dobré :)

      Odstrániť
    4. Nevadí, aj tak sa teším :) trocha telepatia, ze som akurát kukla ci si mi to náhodou nekomentovala ;)

      Odstrániť