sobota 25. júna 2016

Ďalšia 858-čka - Dulcia :)


To, že tu nebola dlhšie žiadna maska neznamená, že by som masky prestala používať, ale že som žiadnu zaujímavú neobjavila. Dobre pre mňa aspoň domíňavam zásoby :) Inak neverili by ste, ako veľmi sa teším ako zhromažďujem nakopu tie prázdne tuby a ako vám potom natočím empties. Kým bude v spotrebovaných táto maska to chvíľu potrvá, tak si radšej najprv povedzme čo je zač a prečo by ste o nej mali vedieť.


Posledné dva týždne ma pokožka trochu ,,challengovala" ale podľa mňa som sa s ňou vcelku rýchlo a dobre popasovala. Vďaku za to kladiem aj tejto Dulcia pleťovej maske, ktorá je určená pre problematickú pleť. Maska má kvalitné zloženie v ktorom nájdete plody čučoriedok, jahody a samozrejme biely íl. Ak máte problémy s pokožkou vždy odporúčam siahať po ílových produktoch -tie pokožku úžasne prečistia a stiahnu zápal.


Maska bola inak pre mňa mierne šokujúca, pretože by mi nikdy nenapadlo, že tubové zloženie bude obsahovať prášok. Tuba v sebe ukrýva najemno namletú masku, ktorú si vy dotvoríte zmiešaním s vodou. Ja mám takéto dyi produkty veľmi rada, mám pri nich pocit, ako keby som masku sama vyrábala - čo samozrejme nerobím, ale rada priložím ruku k dielu pridaním vody. 


Po zmiešaní masky s vodou vám vznikne pekná hmota, ktorú nanesiete na očistenú tvár. Vyhnite sa okoliu očí a buďte poriadnejšie ako ja na tejto fotke a potiahnite si masku aj na krk. Maska sa nechá na pokožke pôsobiť 20 minút a následne sa umyje vlažnou vodou. Pripravte sa na betónovú masku, ktorá z vás vytiahne všetko mastné a čo sa na pokožke nemá nachádzať. Ja som rozdiel inak videla v podstate hneď, pretože som mala na pokožke pár nepekných zápalov a bolo vyslovene vidieť ako sa po pôsobení masky stiahli. 
Celkovo pokožka bola po maske jemnučká, vyhladenejšia a krajšia. Už dlho som nevidela na maske takýto očividný efekt a výsledok veru potešil!




Ja som z masky nadšená! Páči sa mi, že je zo Slovenska, čo je pre mňa neskutočne veľká pridaná hodnota. Prajem všetkým kozmetickým firmám, ktoré sa snažia prinášať na trh niečo iné, kvalitné a táto maska, resp. Dulcia taká je. Rovnako ďakujem prekrásnej stránke https://www.krasnakazdyden.cz/ že som mohla túto masku vyskúšať a že som vďaka nim spoznala opäť niečo nové. Na stránke stojí maska 10 € a ja vám garantujem, že okrem masky dostanete poštou aj zážitok, pretože také krásne balenie produktov ste ešte nevideli. 

A čo vy a lokálne produkty? Máte ich radi? Podporujete ich?

8 komentárov:

  1. Wau , vyzerá zaujímavo. Ja som nedávno videla tiež jednu od Herbalife ílovú. Lenže ma odrádza cena :( Ale čaká má z Avonu tá zlupovacia na čierne bodky, tak snád pomôže :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Herbalife ma pletovu kozmetiku? To som ani nevedela :)

      Odstrániť
    2. Veru sama som bola prekvapená :D https://www.herbikshop.sk/Kozmetika-Herbalife-c1_0_1.htm kukni sa, len ceny až ked sa zaregistruješ :D

      Odstrániť
  2. V Česku je dostupná nebo ne? Vypadá dost dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Maska vypadá vážně zajímavě, hlavně tedy tím použitím! :) Ještě jsem o ní neslyšela.

    EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť