nedeľa 5. júna 2016

Video: make-up a účes na bicykel

Jar a leto sú pre mňa dve obdobia kedy vyberám bicykel a užívam si pekný výhľad na hrádzi. Bicyklovanie je podľa mňa super vec, pri ktorej si jednak zašportujete a jednak vyluftujete hlavu. Dnes mi napadlo natočiť krátke video, kde vám ukážem aký make-up a účes si robím ak cez deň plánujem sadnúť na bicykel. To isté líčenie sa dá použiť na korčule, túry či inú aktivitu. Ak sa na športy nelíčite dobre pre vás a teším sa s vami :)




A čo vy? Líčite sa ak robíte nejaký outdoor šport? Máte radi bicykel či viac korčule? Kde sa bicyklujete?

10 komentárov:

  1. Vyzeráš výborne!! :) A ďakujem za pripomenutie, že je čas ísť si zašportovať.

    Betty
    https://elisette.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teda, obdivuji, kolik práce si s tím dáváš, na kolo ani jiný sport se nelíčím a jsem ráda, když se celá nespotím :D. A video

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Verím tomu ze väčšina ludi sa nelici a je to super ak sa cítia komfortne ja som ten druhý prípad takze na bicykel s BB krémom ;)

      Odstrániť
  3. Súhlasím s Johankou, aj ja si myslím, že by na športovanie úplne stačil nejaký ľahký makeup na zakrytie nedostatkov na pleti, a oči podľa mňa vôbec netreba líčiť. Zaujímalo by ma, či sa takto podobne maľuješ aj keď ideš cvičiť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vačšinou chodím cvičiť večer okolo ôsmej ked dôjdem domov z roboty a naveceriam sa a to sa potom neodlicujem a idem tak ako som bola v robote. Ale stane sa z času na cas ze idem cvičiť cez vikend rano a to sa potom nelicim lebo viem ze hned po cvičení ma buď čaká sauna alebo dlha sprcha a to by fakt nemalo zmysel. Rozdiel je hlavne v tom ze bicykel je pre mna aktivita na pol dňa takze to líčenie ma zmysel kdezto posilka je záležitosti hodiny ;)

      Odstrániť
  4. Do lietadla medzi ľudí si isla bez make-upu bez problémov, ale na bicykel a korčule nie :) ja sa nemalujem, aj ked moja tvar určite nepatrí medzi dokonalé :) pre mna to príde akoby som sa mala maľovať k vode ;) jediné čo si niekedy dam je vodeodolna špirála :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale koľko premahania to stalo! ;) ale hej pravda :) a musím dodať k vode sa nelicim ani špirála nic to si len užívam vodu :)

      Odstrániť
  5. Škoda, že sa nebicyklujem :D Ale korčule mám rada, takže si beriem inšpiraci :)

    OdpovedaťOdstrániť