štvrtok 20. októbra 2016

A farbené vlasy si zamľaskajú :)


Ten Dove! Čo sa u nich za posledné roky stalo? Normálne som to googlila, či niekde zmenili celé vedenie alebo čo, ale tá značka prešla hádam najväčšou zmenou na trhu. O 100% krajšie obaly, kvalita výrobkov asi najlepšia z celého drogériového portfólia a pravidelne uvádzanie noviniek. Normálne som zvedavá s čím ešte prídu, pretože táto značka je pre mňa jedno veľké prekvapenie. A to z mesiaca na mesiac :) Posledným objavom bola sada na zničené vlasy, ktorá či uznávate drogériové značky alebo nie, fakt stojí za to.


Kráľovským párom celej značky je šampón a kondicionér, ktorý robia ťažkú úlohu maske, pretože ju pomaly ani nepotrebujete. Nakoľko sú moje vlasy po častom farbení suché ako slama zvyčajne sa ani neobťažujem kondicionérom a často používam rovno masku. V tomto prípade by bola škoda kondicionér vynechať pretože so šampónom sú zohratá dvojka a vlasy dajú dokopy raz-dva! Šampón napomáha odstraňovať známky poškodenia a dopĺňa vlasom živiny. Červený obal podľa mňa nie je náhodný ale je akoby mementom na to, že šampón obsahuje výťažky z červenej riasy, ktorá regeneruje poškodený vlas. Šampón skvelo pení a má stredne hustú konzistenciu. Všetky výrobky majú príjemnú čistú vôňu, ktorá nemôže nikomu prekážať.


A poďme na ten ospevovaný kondicionér :) Viete čo sa mi na ňom páči? Že urobí vlasy rozčesateľné aj keď ho necháte pôsobiť len minútku a vlasy hneď opláchnete. Niekedy proste nemáte 10 minút na to, aby ste čakali kým produkt zapôsobí a potrebujete rýchle a kvalitné riešenia. A toto presne tento kondicionér dáva. Má stredne hustú konzistenciu, ktorú nanesiete rovnomerne do umytých vlasoch, počkáte minútku, kým ho dôkladne vmasírujete a môžete oplachovať. Vlasy sú vyživené, nezaťažené a pri rozčesaní nestratíte polovicu vlasov.




Na to, či je maska dobrá alebo nie mám jeden jednoduchý test. Stačí masku použiť potom, čo mám natočené vlasy :) Dobrá maska vlasy hydratuje, vyživý, rozmotá a urobí vlasy rozčesateľnými. Zlá maska s vlasmi neurobí dokopy nič.
Toto som inak riešila aj s mojou kaderníčkou, že moje vlasy sú po nakulmovaní a umytí ako čistý chemlón. A to si vezmite, že si vlasy kulmujem skoro každý týždeň :/ Každopádne Dove masku nanášam na vlasy od korienkov po konce a nechám ju vo vlasoch pôsobiť 5-10 minút. Následne vlasy umyjem a zabalím na 10 minút do uteráka. A viete čo potom? Potom zoberiem Tangle Teezer a rozčešem ich rýchlo a jednoducho ako keby som žiadne vlny vo vlasoch nemala. Takýto efekt má na mojich vlasoch len Madacamia Hair maska, ktorá stojí 3x viac čiže nie je o čom. Naozaj si každý víkend teraz hovorím jedno veľké wow!
Ak bojujete len s bežnými uzlami verím, že vám bohate postačí aj kondicionér,ale keď potrebujete extra dávku hydratácie, výživy a zvláčnenia toto je ono.



Dove s radom  Regenerate Nourishment  priniesol prvýkrát na trh vlasový olej. Tu sa úplne ukázalo, že radšej počkať a potom priniesť niečo lepšie. Tak, ako aj všetky ostatné prípravky aj olej obsahuje výťažok z červenej riasy a  Keratin Nutri Complex. Ja olej nanášam pred fúkaním vlasov ako ochranu a lesk. Potom, čo si uterákom presuším vlasy nanesiem 4 pumpičky do koncov vlasov a zvyšok rozotriem kade tade. Olej krásne vonia a vlasom dodá naozaj úžasný lesk. Olej potom nanesiem ešte raz ale v menšom množstve aj po vysušení aby som vlasy prevoňala a dodala im taký ten kadernícky finish :)  Mne vlasy nezaťažuje, práve naopak viditeľne hydratuje.



Ak máte suché a/alebo farbené vlasy určite sa po tejto sade mrknite. Určite by som začala šampónom a kondicionérom, ktoré sú skvostné duo a podľa mňa neskutočne veľa ľudí prekvapia :)

A čo vy? Všimli ste si ako sa Dove mení k lepšiemu? Máte doma niečo z ,,nového" Dove? Čo?

3 komentáre:

  1. Okamžite ako som to videla v reklame, som si povedala, že kondicionér bude môj :D Predtým som mala z Avonu, ktorý na začiatku bol super, ale počase som mala vlasy také divné upatlané :D :D Mám nafarbenú spodnú časť vlasov na čierno a po tomto kondicionéry moje vlasy vyzerajú tak zdravo a pekne, takže sa vytešujem zakaždým ked si idem umývať vlasy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To uplne poznám :) aj ja ked mam dobre výrobky vzdy sa vytešujem ako ich použijem :)

      Odstrániť
  2. Doslova mám po dnešku pocit, že tie vlasy vyživil ako maska lebo som ho nechala tak na 3 minútky :D

    OdpovedaťOdstrániť