nedeľa 16. októbra 2016

Video: Empties august/september

Točiť videá o spotrebovaných výrobkoch je očista tela. Hromadíte plnú tašku bordelu a potom ju celú chytíte, zosumarizujete a vyhodíte - fakt úžasný pocit. Normálne sa teším ako sa mi kopia výrobky a ako vám potom môžem o nich porozprávať :) Dnes tu mám zbierku za september a august a dúfam, že sa bude páčiť :)



Ak máte nejaké otázky kľudne sa pýtajte :)

Mňa zaujíma ako ste na tom vy? Míňate rovnako veľa? Alebo menej? Máme niečo rovnaké?

10 komentárov:

  1. Táto farba vlasov Ti neskutočne pristane! Ten makeup od Vichy je skvelý, ja som ho kedysi používala, len som po čase cítila, že je dosť hutný a vadil mi na pokožke. Ale tak raz za čas, keď človek fakt potrebuje zakryť všetko sa určite oplatí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :) a súhlas make up je velmi hutný a tuhý ale ten výsledok je eno nuno ;)

      Odstrániť
  2. Ten telový jogurt je aká značka? Vyzerá vážne zaujímavo, a maju aj iné vône ?
    A ten make-up si mala aký odtieň ? Dermacol používame rovnaký odtieň, tak aby som vedela aký asi výškusat ;)
    Lady speed stick používam tiez, ale ja fruits väčšinou a zatiaľ som žiadny lepší boj proti potu nenašla :)
    Masku mám tiež odskúšanu a vážne je vidno výsledok hneď a mne naopak veľmi voni :)
    Vydarené video zas raz a chúďa manžel, ale treba ich niekedy usmernit lebo tie sady bývajú zbytočne predražene a máloktoré sprchové a telové vôbec voňajú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeej ďakujem za krásny komentár!!!🌸 telový jogurt je značka Fennel nic mi to popravde nehovorí ale maju ho v Tescu :) minule som si domov kúpila punc (este som neotvorila) a tuším bol este jeden čokoládový :) dúfam ze punc bude rovnako dobrý ako tento a ak mas rada cukrovo kolacove vône fakt skus :)

      Ja som asi uplne mesuge ale co je v tom videu Dermacol? Ci si myslela ten Vichy make-up? :)

      A tie sady inak to je u nas vecny problem ;) jemu sa strasne páčia tie škatule tak by najradšej stale kupoval darčekové balenia ale podla mna je to takaaaa zbytočnosť! Uz tie voňavky nie su lacné a netreba to podla mna predražovat kvoli peknej skatuly ;)

      Odstrániť
  3. Ďakujem za rozsiahlu odpoved :) myslela som odtieň tohoto Vichy lebo Dermacol, áno ten čo bolo video, mi sedi rovnaký odtieň, tak aby som si keď tak skúsila vypýtať v lekárni na skúšku :)
    A tie telové jogurty omrknem v tescu a určite ten z tvojho videa skončí aj u mňa, teda ak nie aj tie ďalšie druhy ;)
    A teda asi rovnako obľubujeme tieto sladko voňavé mňamko kremiky, tak ti dám ja tip, možno poznáš, ale Pupa má úžasne telové mlieko a sprchovy gél vôňa cukrová vata ;) ten je najsamlepsi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vieš čo úplne úprimne ti poviem, že netuším aká to bola farba a je viac menej možné, že to nebola ani moja farba (lebo to bola vzorka z časáku) ale keďže som bola na dovolenke bolo mi jedno že budem jeden deň ako umpa lumpa :) našťastie si nepamätám, že by to bola úplná katastrofa - ten efekt mi zatemnil oči :) ale predpokladám, že keby si ho kupujem beriem 1 ako vždy a všade :)

      A cukrovú vatu pojdem hneď v piatok kuknúť, mám aj kupón na zľavu z Evy tak aspoň využijem :)

      Odstrániť
  4. Super video :) ja som bola tiež dm skaut na Lenor a ja si ho neviem vynachváliť, áno samozrejme nevydržal osem týždňov, ale vydržal dlho... posteľné obliečky nám z neho krásne voňajú :) a už som si kúpil ďalší za 6 eur v akcii a dávam ani nie pol vrchnáka a dlho mi vydrží... Ale veľa som čítala aj negatívneho na neho, ale veľa robí aj typ práčky ;)
    A vážne ma pobavilo, že z dovolenky si niesla späť obal zo vzorky, aby si sa s nami podelila ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to možné, že je to nejako práčkou, máme ju staršiu takže to by aj sedelo :) Tak keď bude raz nová dám tomu ešte jednu šancu :)
      Inak aj mňa popravde, manžel si myslel že už je to so mnou fakt zle, že odpadky domov beriem :) ale nedalo mi, musela som vám povedať :)

      Odstrániť
  5. Fuu tak si ma navnadila asi na 5 výrobkov, ktoré chcem! :D a musím Ti pochváliť vlasy a make-up, proste celkovú vizáž :)

    OdpovedaťOdstrániť