nedeľa 2. októbra 2016

Video: Môj make-up v 14 :)




Že nie som jediná, kto nemal vkus keď mal 13/14? :) Keď začal na youtube trend týchto videí povedala som si, že omg moje líčenie veru stálo za to :) a aby bola sranda, tak som vám ho aj natočila nech sa zasmejete so mnou :)

Dúfam, že pobaví a hlavne dajte mi vedieť, či ste sa líčili podobne alebo ste na rozdiel odo mňa mali sebareflexiu :)

12 komentárov:

  1. Prepána :O ako nevinne vyzeráš :D skoro by som ťa nespoznala :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne, normálne som sa musela viackrát pozrieť či si to ty :D

      Odstrániť
    2. Ked som tak došla do roboty vela ludi okolo mna prešlo a nespoznalo takze sa ani nedivím ;)

      Odstrániť
  2. Toto vôbec nie si ty :-/ ako vážne by som ti momentálne tých 14 tipla... Som zvedavá koľko ti ofina vydrží, mne vždy vydrží max týždeň a pak vždy začnem vypínať :D
    Ja som modrú vôbec nepoužívala, ja som bola na hnedej a tmavofialovej, čierna ceruzka do očí musela byť a špirály aspoň štyri vrstvy a pery len potreté leskom alebo balzamom no a make-up bol super aknekolor bledý, ten zakryl všetko a potom na neho som navrstvila avon make-up a púder u mňa nemohol chýbať...
    to skôr teraz si dávam len jednu vrstvu špirály, make-up, korektor, púder, tiene len keď niekam idem na akciu a obočie si zvýrazňujem len asi posledné dva roky a to mám 26 :) ale teraz aj keď si nedám make-up tak obočie zvýraznim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ty si isla opačným bielym trendom cool aj tak ;) a za hnedú vo výbave mas u mna high five to je pokročilý level ;)
      A co sa týka ofiny aj ja som zvedavá kolko mi to vydrží ;) inak v robote hovorili ze vyzerám staršie, vy ze mladšie ;) tak ked to spriemerujem vyjde z toho este moj vek ;)

      Odstrániť
  3. Moja mama používala hnedú, takže bolo ľahké ju premiestnit :)
    No možno pôsobis pre nás mladšie aj vďaka tomu, že si bola nenamalovana a potom zasa detsky namaľovaná :) takže uvidíme, možno v ďalších videách alebo na fotkách mi vyvratis môj pocit ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak uz chápem ten zdroj hnedej ;) moja mamina mala čiernu a ani tu podla mna nikdy nepoužívala preto som ju mohla natajnasa kradnúť ;)

      Odstrániť
  4. Toto je geniálne :D parádne som sa pobavila :D
    Ja som kradla mame všetky maľovátka čo mala doma. Ale štandardne som chodila tiež s tmavým makeupom, a keďže som mala dosť akné, tak aj s poriadnou dávkou korektoru. Modrú som nemala rada, tak som ju nepoužívala. Ale oči som si vždy orámovala celé čiernou ceruzkou a dala som si asi 20 vrstiev špirály. Na pery som mala len taký obyčajný ovocný lesk s roll-onom :D
    Potom neskôr som objavila čaro očných tieňov, mamka mala 3 Bourjois - bronzový, pistáciový a fialový. Tak som ich kombinovala naraz :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pistaciova s fialovou mohla pekne konkurovať tej mojej modrej ;) a bourjois bolo aj u nas ale v mono forme ;)

      Odstrániť
  5. Haha, jako kdybych viděla sebe na základce :DD

    OdpovedaťOdstrániť