streda 16. novembra 2016

Moja make-upová rutina/ základ


Pred pár týždňami som vám písala, že som si robila kozmetickú reorganizáciu - všetko ,,komfortné" išlo bokom a na poličku mi prišla úplne nová výbava. Snažím sa viac experimentovať, skúšať nové veci a robiť si z maľovania zase tú zábavnú činnosť a nie ten uponáhľaný ranný stres. Väčšinou to funguje tak, že cez víkend si nachystám na kôpku nové veci aby som videla čo je ok a čo nie a tie potom postupne začleňujem do môjho ranného používania. V mojej novej výbave je celkom dosť Avon výrobkov, tak som ich dala do jedného postu a nafotila akoby vyzeralo keby ako podklad použijem len tie. Priznám sa, že tu sú nové len make-up a kontúrovacie duo, ostatné sú moje poličkové stálice. 


Bod číslo 1 :) na pleti nič len pleťový krém.

2, tak a tu už pribudol Idea Flawless make-up  v odtieni Bright. Výborný make-up ak máte peknú pokožku a potrebujete len jemne zjednotiť nedostatky. Má slabšie stredné krytie, ale na pokožke vyzerá veľmi pekne, prirodzene. Make-up je zmatňujúci (začala som používať kvôli ofine) a má riedku, ľahkú konzistenciu. 
Čo je dôležité povedať je, že má žltý podtón ale odtieň Bright pekne sadne svetlej pokožke (čo môžete vidieť na fotke). 



3, Korektor! Musí byť :/ Posledné tri týždne chodím strašne neskoro spať a na moje pomery strašne skoro vstávam. Tie vačky vidno aj na fotke a poviem vám, mám čo robiť každé ráno. Aj napriek tomu, že pred spaním používam drahé séra pod oči ráno to nejako pokožka neukazuje. Tento korektor (Ideal Flawless -softening yellow) mám veľmi rada najmä kvôli jednej veci - ako jeden z mála je bledší ako moje make-upy takže očné okolie reálne rozjasní. Tým, že mám väčšinou (teda vždy) make-up v odtieni 1 aj korektor mám v odtieni 1 - prejasnenie teda skoro nikdy nie je vidno. Pri tomto však našťastie je a verte mi, je to teda rozdiel. 
Korektor navyše pekne prekrýva nedostatky, veľmi ľahko sa nanáša a dobre drží.



3, Púder! Stará dobrá klasika v odtieni Cool. Dokonalá svetlá, ba priam transparentná farba, ktorá je pre mňa super celoročne. Avon púdrov som už vymíňala niekoľko a mám ich veľmi rada. Sú vcelku lacné, držia dobre a dlho, len keby bola tá Avon Lady po ruke, keď sa mi vždy nejaký minie :)




4, Trochu kontúrovania nikdy nikomu neublížilo :) ja si zvyčajne veľmi jemne kontúrujem tvár každý deň ale s obyčajným bronzerom. Toto kontúrovacie duo je šikovné ak nechcete doma hromadiť kopce výrobkov a chcete mať svoju zbierku funkčnú a minimálnu. Duo obsahuje jednu matnú hnedú farbu a jednu lesklú béžovú. Matnou kontúrujete lícne kosti, čeluste, nos, čelo a svetlú nanesiete ako poslednú ako rozjasňovač. Priznám sa, že som sa trochu bála tej tmavej farby, ale ono to vyzerá horšie ako to v skutočnosti je. Na štetci je farba jemne hnedá, presne taká akú od kontúrovacej farby očakávate. 



5, Pred nanesením už spomínaného rozjasňovača nanesiem líčka. Tieto sú ikonické Avon Glow Bronzing Pearls v odtieni Warm Coral. Zo všetkých týchto guličiek sú tieto podľa mňa najkrajšie pretože sú koralovo- bronzové. Vo výsledku pôsobia veľmi pekne, prirodzene a pokožke dodajú krásnu farbu. Inak skúšali ste ich niekedy voňať? Ak nie tak chyba, pretože voňajú naozaj sladko, trochu jazmínovo a fakt pekne :) 
A ozaj, benefit, že sa asi nikdy neminú ani spomínať nemusím, že? :) 




6, No a nakoniec už naozaj len trochu rozjasňovača :) Poprášime lícne kosti, stred pier a sme hotové!
Teda základ máme hotový, stále nám ostávajú oči a pery :)


Dúfam, že sa vám takýto postupový príspevok páčil :) Bol mierený hlavne na vás, čo až tak nemáte radi videá, tak nech vás to tu neprestane baviť :)

A čo vy? Máte rovnaký základ ako ja? Či viac? Či menej?

10 komentárov:

  1. To konturovacie duo vyzera dobre, paci sa mi hlavne ten rozjasňovač. K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Púder som mala možnosť vyskúšať po prvýkrát len nedávno a som z neho nadšená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já používám jen makeup, korektor a pudr pro takové každodenní líčení :)

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja si oveľa radšej čítam články a pozerám fotky, takže mňa si veľmi potešila :) tie Avon Glow guličky sú super, tiež ich mám :) pekný makeup ;)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No moc pěkné :-)...tolik zajímavých výrobků od Avonu a já je neznám :-D, chyba, chyba.
    Ennepenne.cz

    OdpovedaťOdstrániť