nedeľa 20. novembra 2016

Video: Októbroví obľúbenci

Ako som vám sľúbila v piatok dnes sa ozývam s videom, na ktoré som sa neskutočne tešila. Dôvod je úplne jednoduchý - fakt sa mi nazbierali super veci,ktoré stoja za to, aby ste o nich vedeli. Vo videu nájdete trocha z fashion, trocha z beauty a jasné, že nemôže chýbať jedlo a nakoniec aj dobrá kniha.



Dúfam, že sa vám bude video páčiť a teším sa na vašich obľúbencov :)

9 komentárov:

  1. Super video :)
    Ten ruksak vyzerá krásne :) ja som si vyhliadla jeden cez výklad v meste na Sturovej - obchod všetko od 10 eur, tam majú krasne kabelky, je ich viac po meste, a za 10 eur nie je nad čím váhať, len bol obchod zavretý :-/
    Ten caj vyzerá lákavo, ja vypijem tak +- sedem čajov denne či je leto alebo zima :) pôjdem určite kuk do m&s kým nám ho nezrusia :(
    Ja mám obľúbenca za október a teda už aj za november a daleeej čiapku z new yorker pánsku ( neviem sa rozhodnúť či mi skor pripomína čiapku Kyblika z trpaslikov alebo kominarsku ;) ) - manžel si kúpil a keď som ju skúsila už ostala mne a musel si kúpiť novú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeeeeminenku to mi ani nehovor! Presne viem o ktorom hovoris sem tam tam s mamkou zbehnem ale nikdy! by mi nenapadlo pozerat tam ruksaky! Koniec koncov, dva zuzitkujem nejako :) ked budem nabuduce cez tyzden v meste iste pozriem aj tam :) dakujem!
      Inak aj ja sa musim priznat k rodinnej kradezi :) manzel si kupil sal a uz je moj :) sice sa este brka, ze nie je, ale ked na neho dam svoju vonavku, takze s nim pojde druhy den do roboty :) Pre istotu davam La Vie Est Belle, ta vonia ako ekrazit a nevyprcha ani za tyzden :)

      Odstrániť
    2. Tak Chai je mňamka :) išla som dnes okolo m&s a kúpila som si a prvý krát skúsila aj bez mlieka aj s mliekom a chutí aj tak aj tak... ďakujem ;)
      A pri tescu na kamennom je bio predajňa tuším Vitalis sa volá - zo strany Rajskej a majú tam tu zelenú kávu s mätou, škoricou a ešte tuším s kakaom. Kúpila som si zatiaľ tu mätovu a uvidím lebo obyčajná mi moc nešla dole krkom keď som ju pila :-/

      Odstrániť
    3. jeeej tak sa teším, že chutilo! A obchod pôjdem hneď pozrieť tú škoricovú verziu si už vizualizujem v košíku :)

      Odstrániť
  2. Zaujímavé video :) ďakujem za tipy na catrice, ja mám veľmi rada túto značku, ale ten olej som ešte nevidela :) o dovod viac navštíviť drogeriu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ľudom nechutí Chai? Ja ho milujem ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obľúbencov, či už článok alebo video, si vždy rada pozriem!:) Tú ceruzku na pery od Catrice mám aj ja a je to moja láska, je naozaj perfektná!:)

    Saja Frey blog
    Pozývam ťa na: Súťaž o diár Dary Rolins

    OdpovedaťOdstrániť