nedeľa 27. novembra 2016

Video: Spotrebované október/november

Krásnu nedeľu :) Dnes tu mám pre vás opäť video, tentokrát o mojej zbierke spotrebovaných výrobkov. Prvýkrát čo takéto príspevky pripravujem (či už v písanej alebo hovorenej forme) je skoro rovnaký podiel zlých ako dobrých výrobkov. Človek sa časom mení a niektoré veci bohužiaľ nesedia tak, ako na začiatku :/ Nevadí, snáď tie ďalšie spotrebované o dva mesiace dopadnú lepšie :)



A čo vy? Koľko ste toho spotrebovali? Máme niečo rovnaké?

4 komentáre:

  1. Mojito peeling som si nedávno objednala, hlavne kvôli jeho vôni. Ja mám radšej drsnejšie peelingy, tak snáď mne bude vyhovovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super video :) takéto videá mám veľmi rada :)
    Ja nemám nič také čo by mi utkvelo, ze by som zaujímavé spotrebovala...
    U teba ma veľmi zaujal ten olej, dnes mi došiel sipkovy - dala som na tvoj tip, tak idem do toho ;)
    Kde si kúpila tie "čistice príbytku" ? Ja rada palim a zaujalo ma to..mne kolegyňa na vyčistenie bytu od zleho nosí tyčinky z bielej šalvie :)
    Ešte som sa chcela spýtať, skúšala si už vlasovú kozmetiku AUSSIE ? Zaujímala by recenzia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeej ďakujem! Tie myrhove trojuholníky som kúpila v apolle je taká etno predajňa tak tam :) mali fskt dobrý vyber ale to maju popravde asi v každom etno obchode len tento mam oproti domu tak tam rada chodím :) tento aloe bol fskt super ale nechala by som si ho na leto :) teraz skôr nejaky iný :) jeden inak testujem uz tri tyzdne o taký tyzden dva zrecenzujem na blog :) oleje treba testovať dlho nech fskt vidno ci nieco robia alebo nie. Tym ze nie su lacné nechcem pisat recenzie skôr az fakt ked som si 100% istá :)
      Aaaaa Aussie som mala dva výrobky jeden paradoxne používam neustále tak nafotim a zrecenzujem :) ďakujem za pripomenutie :)

      Odstrániť