piatok 2. decembra 2016

Cmuk cmuk


 Dnes som ani neplánovala publikovať žiaden príspevok ale udalosti posledných dní ma presvedčili o opaku. Nie je totiž nič horšie, ako keď objavíte výrobok, ktorý stojí fakt za to a dáte o ňom na blogu vedieť, keď je neaktuálny, alebo keď ho ani nemajú. A takáto panika ma prepadla s týmto rúžom, tak som si povedala, že aj keď mám narodeniny a fakt sa mi dnes už nič nechce :) že sa hecnem a napíšem vám o ňom, aby ste vedeli o tejto vychytávke. Takže teraz je pár minút po polnoci a idem na to :)


Značku J.Cat Beauty som spoznala pred pár mesiacmi a vôbec som nevedela, čo od nej čakať. V sortimente majú vcelku veľa výrobkov a ja som si povedala, že začnem testovanie niečím ,,nebolestivým" a to rúžom. Rúže sa pohybujú okolo 2€, čo naozaj stojí za vyskúšanie - nikdy neviete kedy objavíte nejakú vychytávku bez ktorej by vám bolo smutno. 
Ja som si vybrala odtieň Deep Love, čo je krásna burgundy červená úplne ideálna na jeseň a zimu. 


Čo rúž nemá pekné, je balenie. Toto naozaj nie je typ výrobku, ktorý si necháte len tak ladne pohodený na stole a budete čakať kedy vzbudí záujem. Balenie je čierne, plastové s výrazným popiskom na obale. Takže rúž vezmete so sebou na wc, dáte si ho na pery a potom ho pozorne skryjete aby si ho nikto nevšimol :)


Samotným pozitívnom je na druhú stranu rúž sám o sebe. Za cenu okolo 2€ je kvalita úplne niekde inde ako Essence a Catrice - ktoré majú porovnateľnú cenu. Rúž je veľmi pekne a silno pigmentovaný a mne nevysušuje pery. Treba ho aplikovať častejšie a nekamaráti sa s jedlom, ale zase za 2€ nečakám 12 trvácnosť (ktorou sa ani nepýši). Ja ho mám zo stránky http://www.pinkdot.cz/ - (kde si preklikáte slovenskú alebo českú verziu) a ak by ste si tam niečo objednávali určite si jeden prihoďte na skúšku. Budete podľa mňa milo prekvapené :)



A ešte jedna správa nakoniec - nezabudnite sa na blogu zastaviť určite zajtra - bude vás tu čakať MEGA obrovská narodeninová GIVEAWAY a prezradím len jednu vec - v jednom balíčku sa bude nachádzať jeden z mojich najobľúbenejších parfémov :) Verte mi, máte sa na čo tešiť :)

A čo vy? Nosíte teraz bordové rúže? Čo plánujete na víkend? Darčeky už nakúpené?

11 komentárov:

  1. Všetko len to najlepšie prajem k narodeninám :) :) :)
    Rúž vyzerá veľmi pekne, ale žiaľ ja si na rúž neviem zvyknút lebo sa moc nelicim - len make-up,puder,obocie,spirala a balzam na pery... oči si maľujem výnimočne a to vtedy skúšam aj pery :) ale kúpila som si od esence také lesko ruže a na to si začínam pomaly zvykať, zatiaľ nude farba, ale mám aj odvážnejšie odtiene,tak verím že sa raz skamaratim aj s ruzami :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa určite :) hlavne raz začneš a potom ti po čase lesky začnú liezť na nervy :)

      Odstrániť
  2. Všetko najlepšie prajem k narodeninám :) Rúž vyzerá krásne a výrazne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. všetko najlepšieeee :) teším sa zajtrajšiu súťaž :)
    rúž je neskutočný! krásna farba,takéto milujem :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to krásna farba ale neodvážila by som sa sňou ukázať len tak, teda ak by sa jednalo o nejaku spoločenskú udalosť a mala by som paradny makeup ktorý by pasoval s podobným odtieňom prečo nie:) A všetko nejlšpšie k tým narodeninám prajem♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všetko najlepšie prajem k narodkám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásna farba, aj keď ja by som sa asi neodvážila si ju dať, mám radšej nude a jemnejšie odtiene. pravdupovediac rúže nevyužívam takmer vôbec. produkt ma však zaujal, kvôli pomeru cena / kvalita :)

    OdpovedaťOdstrániť