streda 14. decembra 2016

Mali by ste poznať :) - In the buff



Dávnejšie som vám spomínala ako som si v Amerike chcela kúpiť W7 paletku. Aj napriek tomu, že som netušila, čo je to za značku ma lákala od pohľadu (alebo od podobnosti k UD paletke, ale psssst). Skvelý výber nude-hnedých farieb, byteľné kovové balenie a dobrá cena - čomu tam odolávať. Jediný problém bol, že všetky, ktoré boli v TK Maxx k dispozícii boli rozbité alebo poničené. V dnešnej dobe človek nemusí ísť do ameriky na to, aby si kúpil, čo ho láka ale stačí ísť na web a klikať. Tak som klikala aj ja na http://www.pinkdot.cz/ a aha :) je u mňa. 


Paletka je neskutočne využiteľná a je to pre mňa jedna z tých paletiek, ktorá vám vystačí ak nechcete mať doma haldy tieňov. V kozmetike sa nemusí vyžívať každý, ale jednu dobrú sadu tieňov sa predsa len doma hodí mať. Toto je presne tá sada - obsahuje 12 prirodzených tieňov - 3 matné a 9 lesklých. Okrem tieňov sa v balení nachádza aj veľmi praktický štetec, ktorý môžete s kľudom v srdci používať, lebo je fakt fajn. 


Tiene sú výborne pigmentované a na očiach (mne) vydržia celý deň. Najviac sa mi páčia tie lesklé farby (ale to už asi viete, že nie som veľký fanúšik matných). Moje obľúbené sú 2, 4 a 7. Krásne hnedé jesenné farby, ktoré sa neskutočne ľahko kombinujú a oku veľmi lichotia. Už teraz viem, že toto je jedna z tých paletiek, ktoré si budem musieť o mesiac zakázať, aby som nenosila len jednu a tú istú paletku každý deň :) Paletka stojí okolo 7€ a ak by ste si ju objednávali nezabudnite sa pozrieť aj na tie líčka a rozjasňovač, ktoré som recenzovala tu:klik - pretože tie používam stále denne a nič ich zatiaľ nepredbehlo v obľúbenosti. Fakt pecka výrobok :)







 Aj keď pozerám na tie fotky plesá mi srdce :) Ak neviete, čo by vás potešilo na Vianoce toto môže byť malá inšpirácia :)

A čo vy a W7? Poznáte? Inak neviete, majú túto značku v nejakom kamennom obchode? Dajte vedieť :) Čo dnes plánujete? Ide dnes niekto na Peek večerné nákupy?


14 komentárov:

  1. Presne tuto mam z UK a je super, moj styl aj farby, kazdy den mam iny look ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zatím jsem od této značky nic nezkoušela, ale na tyto paletky jsem se už několikrát dívala na internetu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já tuto paletku měla a nebyla jsem s ní spokojená, šla dál.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Paletku mám doma a jsem s ní taky spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Paletky téhle značky mě lákají už od doby co mi přišli k nám na trh a byl s nimi veliký boom.:D le pořád jsem se neodhodlala si žádnou koupit. Jako milovnice hnědých stínů, mám podobných paletek a stínů už dost, tak zatím s koupí další podobné paletky čekám. No, uvidím časem...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Paletka vypadá super, určitě mě tato značka láká, ale zatím začnu teprve se svoji první po Vánocích a to s Makeup revolution:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť