utorok 20. decembra 2016

Včera bolo neskoro :) Darčeky pre opozdilcov :)


Tik tak, tik tak :) veru veru, Vianoce sú tu o pár dní a prihláste sa, kto ešte nemá doma darčeky? Hlavne žiadna panika a nakupovanie zbytočností :) Včera som v rádiu počúvala, že ľudia sú schopní nakupovať darčeky na pumpách, takže medzi dosť časté darčeky patria stierače, náplne do ostrekovačov a iné vychytávky, ktoré sa dajú kúpiť na pumpe :) Aby ste niekomu nedarovali takúto cool vec prinášam zoznam last minute darčekov, ktoré potešia určite viac ako stierače :) Dala som dokopy vcelku univerzálne darčeky, ktoré potešia maminu, ocina a kľudne aj kamarátku alebo priateľa :)

1, Jamie Oliver 30 minút v kuchyni - kniha, ktorá poteší dvakrát :) Jednak obsahuje chutné recepty a jednak recepty nezaberú viac ako 30 minút. Chutné jedlo a ušetrený čas - to sa vždy ráta :)

2, Dejiny Japonska - Japonsko je úžasná krajina plná protikladov a zaujímavej histórie. Aj keď Vás dejepis v škole nebavil, verte mi, že Dejiny štátov od NLN vtiahnu do deja každého :) A prečo nedarovať nejakú zaujímavú krajinu o ktorej toho veľa ľudí až toľko nevie?

3, Teplý šál alebo štýlové pončo - to v tomto období oceníme najviac :) Niečo teplé, príjemné, do čoho sa môžeme zachumlať :) Toto pončo je z http://womanology.sk/, čo je pre mňa stránka, kde viete darčekmi obstarať vaše celé ženské okolie :) 

4, Tescoma Koťogo - neviem, aký je spisovný názov tohto kávovaru ale my ho doma voláme Koťogo. Z tejto striebornej mašinky urobíte veľmi chutnú kávu za pár minút a nezaberie vám ani veľa priestoru v byte. Môjho ocina by Koťogo (keby ich doma nemal tri) určite potešilo a čo vy viete, možno aj toho vášho :) 

5, Swarovski - ak je váš rozpočet väčší tak určite zamierte do Swarovského :) Za pár minút tam máte vybraný nejaký krásny darček, ktorý roztopí srdce každej ženy :) Milé predavačky vám určite radi poradia a vy si zaženiete zlé svedomie, že darček kupujete na poslednú chvílu :)

6, Náhrdelník - ak je rozpočet menší poteší aj nejaký iný náhrdelník :) Tento na fotke je z http://womanology.sk/ a úprimne netuším, či ak si dnes nejaký objednáte, či ešte stihne dôjsť. Zavolala by som na kontaktné údaje na stránke a ak už je neskoro tak potom vždy viete zohnať nejaký pekný náhrdelník v nákupnom centre. 

7, Clinique odličovacia voda - je skôr synonymom nejakej kvalitnej pleťovej kozmetiky :) Nemusí to byť zrovna tento odličovač, ale skôr niečo, čo si mamina bežne počas roka nekúpi :) Aby mala proste Vianoce :)

8, Sviečka - sviečky sú podľa mňa fakt super darček :) Mňa potešia vždy a určite nie som jediná :) Túto vianočnú mali minulý víkend dokonca v Tescu v akcii za 2€ :)

9, Parfém - mamine, ocinovi, kamoške :) to je úplne jedno komu, podľa mňa poteší vždy :) Ak náhodou pôjdete na vianočné trhy do Viedne tak si môžete Jo Malone ,,ošahať" na Karntner strasse v Douglas :)


A keď už naozaj nič nestíhate tak sa neužente do šialenstva a vyriešte to rýchlo a určite k radosti :) Zbehnite do drogérky a prehrabte sa medzi balíčkami a zaručene tam nájdete nejaké zaujímavé. Nejednu maminu iste poteší napríklad aj Dermacol BTCel vianočný balíček v peknej zlatej kozmetickej taštičke a nejedného tatina kľudne aj klasický Nivea balíček. Hlavne sa nestresujte, kúpte k balíčku (alebo vyrobte) nejakú peknú pohľadnicu, alebo prianie a užite si Vianoce :)




Nech už ste na tom akokoľvek, hlavne sa nestresujte :) Najhoršie by bolo, keby ste nervozitu preniesli na svoje okolie, ktoré si to nijako nezaslúžilo :) Tak hlavu hore a ako sa nezblázniť a pripraviť sa na šťastné a pohodové vianoce si povieme vo štvrtok :)

A čo vy? Obdarujete niekoho vianočným balíčkom? Koho? Akým? Vás by potešil?

10 komentárov:

  1. Já si říkala jak to letos vyřeším všechno s předstihem....a dopadlo to stejně jako roky před tím :(.

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aspoň že už mám darčeky všetky nakúpené.Ale pekné tipy ktoré neurazia aj potešia

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super nápady:) Ja už chvalabohu mám skoro všetko, ešte chcem niečo pozrieť tatinovi a kamarátke a som vybavená:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som tento rok mala všetky darčeky už objednané a vybavené koncom novembra. Akurát ma mrzí, že jedna časť darčeka pre manžela asi nestihne dojsť - zatiaľ ho nenaskladnili od dodávateľa :(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak by som ju vytlačila a dala ako obrázok pod stromček :)

    OdpovedaťOdstrániť