štvrtok 29. decembra 2016

Video: Ľahké Silvestrovské líčenie

Silvester je tu o pár dní, tak je načase aby sme sa rozhodli, čo si oblečieme a aký make-up si urobíme. Ak ešte nie ste rozhodnuté, tak som si dnes pre vás pripravila jednu inšpiráciu, ktorá je naozaj veľmi jednoduchá a veľmi pekná.



Všetky použité výrobky nájdete zalinkované v popisku videa a ak vás napadá akákoľvek otázka šup sem s ňou :)
Nezabudnite, že posledné dni prebieha NARODENINOVA GIVEAWAY klik tu :)

A čo vy a Silvester? Kam idete? Čo plánujete? Čo si oblečiete? Aký make-up?

5 komentárov:

  1. Som prekvapená, že tvoj colorstay makeup nemá pumpičku, lebo môj ju má :D asi je to novšia verzia alebo niečo... inak pekné líčenie, akurát keď ja robím výrazné oči, najskôr spravím tie (akože makeup mám, ale korektor nie), potom sa ľahšie opravujú škody :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A to som ho kupovala vo Fann :/ ale asi ako hovoríš staršia verzia - ved vďakabohu ze to zmenili je to otras :) dakujem za krásny komentár a som rada ze sa líčenie páčilo :)

      Inak aj ja si často hovorím ze to urobím tak, ze najprv oci ale v 98% na toto predsavzatie zabudnem a napadne mi ked mam korektor napatlany pod okom :)

      Odstrániť
  2. Krásne si nalíčená :) my budeme na Silvestra doma, príde aj môj tato nakolko mna dobehla nejaká viróza..možno sa pôjdeme prejsť do mesta na ohňostroj, takže ja sa budem skôr len teplo obliekať a keďže kapesniky sú môj najlepší kamarát teraz tak sa ani malovat nebudem lebo by to dlho nevydržalo :)
    Ty si Silvestra uži a budeš za hviezdu :) a kam ideš, keď to nie je tajomstvo, len doma alebo niekam do podniku idete ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mam pocit ze teraz su všetci ale ze všetci chorí :( my dvaja sa naštastie držíme ale ,,nasadila" som preventívne rakytnikovy sirup a centrum vitamíny nech to nezakriknem :) mas moj obdiv ze sa ti chce ísť do mesta ked sa necitis dobre, strašná zima je podla mna teraz vecer :( ja som bola na joge a dali sme si potom este menšiu prechádzku tu po okoli a dosli sme domov okolo 22 a to som myslela ze uz umrznem :/ takze fakt sa poriadne obliecť ideálne s malými termoforikmi a čajom do termosky :) my ideme na Silvestra ku kamarátovi ten chystá mecheche tak sa tesim :) povolil aj sviatočný dress code takze sa mozem trochu vyfintit :) Veronika tebe aspon takto dopredu želám vsetko dobre do Nového roku a nech do neho vstúpis s dobrou náladou potom je aj ta viróza znesiteľnejšia :)

      Odstrániť
    2. Čím som staršia, tým mám menej rada mecheche na bytoch a hlavne ako trpiaci sused to nemám rada, ale ani ako mladšia som bytovice nerobila - nebola príležitosť prázdneho bytu a radšej som mala podniky :) ale vy si to užite a hlavne oslávte v spoločnosti ľudí ktorych máte radi :)
      No to máš pravdu, že je zima :) ale keď budeme doma tak zaspime a zobudíme sa až na ohňostroj :D (to sa nám stalo minulý rok :D nevedelo sme sa dohodnúť kam ísť a nakoniec to dopadlo takto ) lebo v tej telke nič poriadne už na Silvestra nedávajú :)
      Ďakujem veľmi pekne za želanie :) aj ja tebe želám všetko dobré a ja zasa želám aby si do Nového roku vstúpila správnou nohou ( ktorá to je to neviem ale verím, že si každá vyberieme tú správnu ;) ) a hlavne aby si stále robila to čo robíš tak ako robíš lebo z toho cítiť, že to máš veľmi rada a robíš to super :)

      Odstrániť