nedeľa 11. decembra 2016

Video: Vianočné líčenie

Keď máme Vianoce už aj u nás doma, nemôžu chýbať na youtube :) Dnes som si pre vás pripravila ľahké vianočné líčenie pod stromček. Je to taká moja niekoľkoročná vianočná klasika, tak dúfam, že niekoho možno trochu inšpiruje alebo príde nejak vhod :) Základom sú zlaté očné tiene a výrazné červené pery a ostatok je už len pekná zjenodnotená pleť s trochou lesku :)



Všetky výrobky nájdete prelinkované v popise videa :)

Nezabudnite, že na mojom blogu ešte stále prebieha blogová, youtubová a facebooková súťaž - klik:tu.

A čo vy? Ako sa líčite na vianoce? Čo si zvyčajne obliekate?

10 komentárov:

  1. Ja milujem vianoce, ale rodina to nejak so mnou neprežíva, manžel ešte áno ale otec už nie, tak je normálne, ze si sadneme aj v teplákoch ku stolu :) neviem sa dočkať keď budú deti, vtedy to budú poriadne vianoce so všetkými cackami-mackami a aj potom otec verím, že to bude znova prežívať ako keď sme boli malé deti a chodil jezisko ;)
    A aby som nezabudla pekné líčenie, hodí sa ti veľmi :) zaujal ma inak váš stromček, ako takto sa mi páči, ale nedokázala by som mať doma tak farebné kombinácie :) my máme strieborno-biely (manželovi niekoľko rokov neprechádza kombinácia zlato-cervena :D ) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u nas to prezivaju vsetci :) ale ze uuuuplne vsetci :) Dokonca by som povedala, ze som z rodiny najmensi uzivac v porovnani s ostatnymi :)
      Nasa tema Vianoc je kazdorocne ,,gycove vianoce" :) keby si videla ten ostatok to by si este len krutila hlavou :) nam sa to paci, cim viac farieb tym lepsie :)
      Inak, ze zdravim manzela a hlasujem za cerveno zlatu :)

      Odstrániť
  2. Prekrásny odtieň na perách, vôbec by som nebola povedala, že je to lesk :) Naozaj krásna farba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkné líčení! :) Hlavně ta červená na rtech je překrásná :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wau, ja som si myslela, že tú 101ku vyrobili pre eskimákov, ja striedam 150 a 180, podľa ročného obdobia. Inak, nenávidím ten spôsob akým sa Colorstay dávkuje, ale samotný makeup milujem ♥. Ale videla som kdesi, že má inovované balenie aj s pumpičkou :)
    Líčenie sa veľmi podarilo! Moje typické na vianoce je väčšinou čierna linka a červený rúž :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :))) no vidis :) Eskimak sa hlasi :) Ja som tiez pocula o tom davkovani ale na zahranicnych blogoch :/ pojdem ale pozriet niekedy fann-ku ci sa tam nieco nezmenilo, lebo je to fakt otras :/

      Odstrániť
    2. Pozerala som na nete a notino už má pumpičky :) https://www.notino.sk/revlon-cosmetics/colorstay-zmatnujuci-make-up-spf-15/

      Odstrániť