pondelok 2. januára 2017

Klamať zjavom je to najmenej bolestné :)


Vitajte na mojom blogu aj v roku 2017 :) Dúfam, že sa vám tu bude tento rok páčiť rovnako (ak nie ešte viac :) a ak máte nejaké nápady na nové články alebo vylepšenia budem rada, ak mi dáte vedieť :) Ja tento rok rovno začnem s dvoma extrémne praktickými výrobkami, o ktorých sa rozhodne oplatí vedieť. Veľa z vás ide do roboty a do školy možno až 9 a stavím sa, že budete chcieť vyzerať - oddýchnuto, zdravo, sviežo - no proste závidenia hodne :) Ak sa tak náhodou necítite, nevadí, od toho vznikol make-up, aby vám pomohol a počas teploty vyzerať ako Jessica Alba :)


Začnem s objavom číslo 1 - Astor Skin Match Fusion make-upom. Čo je prosím vás Skin Match Fusion? To znie ako predjedlo vo Fou Zoo a nie make-up :) Ale dobre urobili s názvom, lebo ma tak pobúril, že som na neho klikla a začala študovať. Popisok sľuboval - krytie, hydratáciu, vyhladenie a splynutie s pokožkou. Za 5€ som si povedala, že vyskúšam (bezpumpičkový Revlon mi niektoré rána robí tlak 500) a vybrala v odtieni 101 Rose Beige. Popisok znel, že môžem očakávať ružový podtón, čo ma nadchlo a  čakala som teda plná očakávaní, čo príde :)




A čo prišlo? Make-up so sľubovaným ružovým podtónom, s veľmi ľahkou konzistenciou, príjemnou vôňou a možnosťou vrstviť. Make-up je určený pre veľmi veľa ľudí - pretože je ľahký, ak chcete prirodzený finish, ale viete ho veľmi jednoducho a ľahko vrstviť bez toho, aby sa robila maska alebo aby pôsobil ťažko. Mne stačia dve jemnejšie vrstvy a som s výsledkom nadmieru spokojná. Naozaj krásne splynie s pleťou a prekvapivo veľmi dobre kryje. Krásne drží celý deň, nevysušuje, farba neoxiduje a pokožka vyzerá neuveriteľne sviežo a prirodzene.

Pozrite samé :)

Po


K make-upu som si prihodila aj korektor Astor Perfect Stay, ktorý som úprimne nepotrebovala, ale bola som zvedavá :) Viete, teraz sa vyhováram, že ma baví točiť líčiace videá a že by som vám nemala ukazovať stále tie isté výrobky, takže je to vlastne pre dobrú vec :) (ehm ehm :) Korektor som zobrala v odtieni 001 Ivory, čo je najsvetlejšia farba v ponuke. Dúfala som, že bude extrémne svetlý aby som vedela očné okolie pekne rozjasniť a tým pádom otvoriť oko.


A moje dúfanie sa opäť potvrdilo! Korektor je úžasne svetlý (ešte aj na mňa) a pod očami vyzerá presne tak, ako treba! Má skvelé krytie, výborný aplikátor a úžasne a pekne drží celý deň. Neviete si predstaviť moje uchvátenie :) Stojí okolo 3€ a vážne pracuje na 1*! Naozaj skvelo sa nanáša, perfektne kryje, úžasne rozžiari očné okolie a drží :)



Astor prekvapivo dopadol na 1* a som rada, že som mala šťastnú ruku pri výbere :) Ak vaša pleť potrebuje malé nakopnutie možno aj vám pomôžu títo dvaja pomocníci :) Ja ich mám z http://www.parfemy-elnino.sk/, kde oba stáli menej ako samotný make-up v drogérke. 

A čo vy? Kedy nastupujete do roboty/školy? Máte doma niečo z Astor čo stojí za to? Dajte vedieť, nech vyskúšam :)

22 komentárov:

  1. tak ten korektor je presne niečo čo teraz hľadám :) hneď dnes sa po ňom pozriem :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Korektor ma peknu svetlu farbu. Ak spravne registrujem tak Astor v DM uz ani nie je, takze e-shop je urcite fajn volba.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vazne? Ja som tak strasne dávno nekupovala v Dm dekorativka ze ani neviem co tam maju a co nie :) párkrát som bola znechutená z extrémne predražených cien a vypredaných odtieňov ze uz je moja primárna voľba vzdy net :)

      Odstrániť
  3. Štastný nový rok aj tebe. Ja teda nemusím ani do školy ani do práce, ešte tento rok si uživam rodičovsku dovolenku s mojim drobčekom.
    Makeup som mala a bol celkom fajn, no korektor som ešte neskušala, ale ked miniem aktuálny, tak skusim tento.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skus :) a závidím to ,,bytie" doma :) nemyslím si síce ze je to o nieco ľahšie ako robota ale ma to krajší účel :)

      Odstrániť
  4. Tento make-up som nejakú dobu používala, ale po čase mi bohužial prestal vyhovovať :) Inak aj tebe prajem krásny nový rok! xx

    Simona | LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mně tento korektor nevyhovoval a lezl mi do vrásek :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak na značku Astor koukám opravdu málokdy :D Makeup i korektor vypadají dobře, ale bohužel já mám žlutý podtón pleti, tak bych měla asi smůlu :(

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiez :) neviem prečo ma ta značka skoro nikdy nezaujíma :) a ak mas žltý tak veru nie:)

      Odstrániť
  7. Aj ja som mala tento korektor a bolo to zatiaľ to najhoršie, čo som doma mala. Absolútne mi nesadol :/
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já Astor kdysi používala, než jsme přišla na to, že existuji make-upy a korektory, které mi sedí mnohem víc.... :). Ale korektor v super světlé barvě je na našem trhu docela vzácnost....možná jej ještě omrknu ! :)

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som zatial neobjavila ten môj top korektor... Na mne sú všetky vidieť a skôr mám pocit, že mi viac zvýrazňuju nedokonalosti ako zakrývajú :)
    Príde mi, ale že ti ten make-up moc nesedí, že je na tebe veľmi vidno, ale tak to možno skresľuje fotka :)

    Dúfam, že pripravis článok top výrobky 2016, ale lepšie aj video ;)

    OdpovedaťOdstrániť