piatok 30. augusta 2019

JIL.

Obal parfému Jil Sander JIL

Keďže mám tento blog viac ako desať rokov je viac ako možné, že som tento príbeh už niekde písala. Ale keď sa nad ním spätne zamyslím, príde mi fakt zvláštny, tak, veď zasmejme sa spolu a dajme si ho ešte raz :)
Keď som bola na strednej a potom prvé ročníky na vysokej zvykla som brigádovať ako beauty hosteska - rozdávala som malé parfémové violky, alebo letáčiky. Popravde - bola to super brigáda. Mohla som sa motať okolo kozmetických regálov, robiť ľuďom radosť zo vzorkami a vedela som o nových launchoch medzi prvými. Pár hodín robenia dobrej nálady v nejakom nákupnom centre mi nikdy neprišlo ako robota a vždy som si to fakt užila. Keď išlo o nejaké väčšie promo firma zvyčajne pre mňa pripravila aj nejaký outfit a jeden z mála, ktorý mi ostal v hlave bol outfit pri prome parfému na Jil Sander JIL. Mala som na sebe červené latexové nadkolenové čižmy, krátku sukňu a nejaké obyčajné tričko a môžem vám povedať dve veci. Fakt mi to nebolo príjemné a fakt to pútalo viac pozornosti ako bolo treba. Dala som si teraz námahu a pozerám si promo fotky z toho obdobia a nikde nie je absolútne nič, čo by malo spojitosť s latexom a danou kampaňou. Navyše, keď sa aj pozriete na balenie toho parfému - je to veľmi pekná a elegantná ružová krabica, ktorá ukrýva ružovo čierny flakón. Nič červené, nič latexové, nič lacné. Netuším, prečo som zrovna ja musela vyzerať ako hasička zo sna nejakého teenagera ale tak to bolo. Aj napriek tomu mi ten parfum veľmi utkol v pamäti ako sofistokovaný, krásny a iný na aké som zvyknutá.

A tak ho mám takmer po desiatich rokoch doma a strašne sa z neho teším. Je presne taký, aký som si ho pamätala - pudrový, vanilkový a naozaj krásny. Tá pudrovosť :) to je to moje. A veľmi ľahko ju tam na prvú identifikujete. Tak ako je ju veľmi výrazne cítiť napríklad v Prada Candy alebo Burberry Body. Pre mňa sú pudrové parfémy tie najkrajšie - sú jemné ale výrazné a tak nejak hladia na duši. Viem, že to znie hlúpo, ale je to pre mňa tak :)

Flakón parfému Jil Sander JIL

Jediná vec sa v mojom ponímaní po rokoch zmenila :) Parfum sa mi stal cenovo dostupný. A podľa mňa aj vám teda :) Ja som si na Notino objednala 50ml a to stálo 27€ čo je absolútne pecka cena. Ak máte radi pudrové vône osobne by som kľudne kupovala aj naslepo. Ak nie, alebo si ich úplne neviete predstaviť tak bežte ovoňať.

Parfém Jil Sander JIL


A čo vy? Ako ste brigádovali na strednej a vysokej? 

5 komentárov:

  1. Taky mám ráda pudrové vůně, miluju Chanel.. :)

    GrünHauz
    Š.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už sa ti niekedy podarilo smrkať tyčinky z coop jednoty? Mne sa to reálne stalo pri čítaní vety "Netuším, prečo som zrovna ja musela vyzerať ako hasička zo sna nejakého teenagera..." tak mi zabehlo od smiechu :D Neviem si ťa predstaviť v červených latexových čižmách, vôbec mi to k tebe nejde.
    Ja som cez leto na strednej šila látkové bábiky, taká piplačka, ale výsledný produkt ma ubezpečil, že to má zmysel. Väčšinou sme tie bábiky darovali tým čo si toho veľa nevedia dovoliť

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tyčinky nie ale chleba bohužiaľ áno :) :) :) tak ale vážne, daj promotérke latexové oblečenie do nákupného centra..:) nejaká múdra hlava musela plánovať ten outfit..

      A šiješ inak ešte aj teraz niekedy také bábiky? Museli byť krásne :)

      Odstrániť
    2. Už ich nešijem, žiaľ.. ani neviem, či tá dielňa ešte funguje. Ale zohnať sa, myslím, ešte dajú. Mala som ich zopár doma, ale keďže som sa asi 1247673137 krát sťahovala, netuším kde ostali

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne