piatok 13. marca 2020

Šokujúco šokantne dobrý Rimmel :)


Jemineeeeeeeeeeeee takú brutálnu vec som objavila! A rovno do druhej vety dávam, že stojí pár eúr a je fakt fakt mega super! Ak ste to náhodou neidentifikovali podľa prvej fotky je to Rimmel Kate kontúrovacia paletka. Našla som ju na https://www.parfemy-elnino.sk/ za plus mínus 5 € a vyzerala tak pekne, že som si povedala, že to risknem. Keď nič iné bude z toho dobrá, alebo zlá recenzia. Ale viete čo? Ono je to inak jeden z najsam dekoratívkových výrobkov za tento rok a my si hneď povieme prečo. 

Aby som vás nenaťahovala dôvody sú v zásade dva a ten prvý je úplne najdôležitejší. Púdre sú tak dobre namixované a namleté, že bez nejakého dávania si pozor docielite veľmi pekne decentný a prirodzený výsledok. Žiadna marfuša, žiadna umpa lumpa. Veľmi pekný prirodzený bronzer, veľmi pekné a prirodzené líčka a veľmi pekný a prirodzený rozjasňovač. Neviem ako vy ale ja často bojujem s tým, že mi ujde jemne ruka a potom musím naprávať dlhšie škody ako celé malovanie a tu to proste nehrozí. Na jeden ťah to nie je málo ani veľa - je to proste akurát a líčenie je fakt pekné a fakt prirodzené.

Všetky tri farby sú naozaj krásne a pokožke pekne lichotia a nerobia z nej niečo, čo nie je. Pozrite samé :)


 Krok číslo jedna :) bronzer :) dodá tvári trochu kontúr. Veľmi pekná hnedo/béžová farba ideálna pre bledule.


Krok číslo dva - krásne jemné a romantické líčka. V balení je veľmi pekná koralová farba, ktorá je úplne ideálna teraz na jar. Je už jar, že? :)


A do tretice to všetko trochu rozjasníme decentným a krásne zlatistým rozjasňovačom :)


Na výber sú tuším tri paletky a ja som si vybrala odtieň Coral Glow pretože mi prišiel najviac vhodný pre bledulky ako som ja :)

Ak hľadáte multifuknčné líčidlo za pár eur toto je určite ono! Vreeeeeeeeeeelo odporúčam :)

A čo vy a multifunkčňáky? Hot or not? :)

2 komentáre: