štvrtok 14. mája 2020

Tenkrát poprvé Kneipp

balenie Kneipp balzamu na pery

Prvá veta musí byť určite vysvetlenie tejto kúpy - marketing. Úplne vážne. Ak si pamätáte moje video o mojej zbierke balzamov na pery, tak viete, že nový fakt nepotrebujem. Ale toľko som videla tento balzam v časopisoch (českých), že som ho fakt nenormálne chcela :) A to vám hovorím, že fakt ma málokedy takto naláka reklama ako doteraz. Od minulého leta sa na neho stále pozerám a hovorím si, wow, aké pekné balenie, aký asi musí byť :) že som proste poľavila a kúpila si ho. A inak pre zaujímavosť :) je to úplne prvá vec, ktorú od Kneipp mám. 

Kneipp balzam na pery vanilka a cupuacu

Samotnú značku evidujem cez ich všakovaké soly a prípravky do kúpeľa. Tie by som si inak popravde tiež rada kúpila a vyskúšala, ale keďže nemám doma vaňu je to celkom bezpredmetné. Jeden sneak peak na príspevky, ktoré sa chystajú :) okrem balzamu som si predsa len kúpila ešte jednu vec! A to vám rovno hovorím, že tá bude hádam aj v top výrobkoch 2020 :) fakt! To je mega mega pecka!

Ale späť ku Kneipp Extra Care balzamu na pery. Na výber mali na Notino tri druhy - sweet scent (tento), cherry a soft scent. Čerešňa ma nelákala vôbec (predstavovala som si ju veľmi sladkú) a tak som vyberala medzi sweet scent a soft scent. Keď som videla, že sladká verzia je vlastne Cupuacu a vanilka už som nerozmýšľala ani sekundu. Cupuacu milujem! Je to jedna z mojich najobľúbenejších sladkých vôní, takže som vedela, že balzam bude minimálne pekný a voňavý :)

Kneipp vanilkový balzam na pery

Ten obal je fakt netradičný a krásny. Korkový spodok a plastový vrch. Obal je pomerne mohutný a pôsobí tak, že vydrží. Vôňa je krásna sladká - viac cítiť vanilku ako cupuacu. Je to taká sladučko vanilkovo- oriešková vôňa. Naozaj krásna! Balzam je na začiatku pomerne tuhý a potrebujete ho rozmastiť. Cca na piate použitie je už príjemný maslový a nanáša sa potom dobre a ľahko. Nemá žiadnu chuť :) 

Aj keď som ho nepotrebovala som vážne spokojná. Hydratuje super, vonia krásne a ten obal je nádherný. Môže byť :)

A čo vy a Kneipp? Máte niečo doma?

6 komentárov:

  1. Tak ten vyzerá lákavo. Páči sa mi obal a aj tá vona može byt zaujimavá. S touto značkou inak nemám žiadne skúsenosti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten obal je naozaj to, čo mi to predalo :) konečne nejaká zmena na trhu :))

      Odstrániť
  2. Vypadá skvěle. Kdybych o něm věděla, asi bych taky neodolala. Od této značky jsem měla tuším sprchové gely a moc hezky voněly.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To bude tá moja druhá recenzia :) objednala som si sprcháč a je vyslovene mega top najsam :)

      Odstrániť
  3. Kozmetiku Kneipp poznám dlhé roky, vyskušala som od nich uz mnoho produktov a zatial ma v ničom nesklamali. Tento balzam som kupila mamine minulý rok na Mikuláša :-) (ja som si kupila ružový) obe sme boli velmi spokojné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak ja som tiež rozmýšľala, či ružový zobrať mamine :) ale nikdy nie je neskoro :)

      Odstrániť