utorok 6. mája 2014

Ako to vyzerá keď máte prísneho šéfa alebo fakt dobrý team





Úprimne by som chcela spoznať členov vývojového tímu v Dermacole. Sú tí ľudia Česi? Dermacol je totiž všetko len nie lenivá a upadajúca značka, naopak je to značka, ktorá ma necháva v údive asi každého pol roka kedy príde na trh s niečím novým a často takým, že to iné firmy vôbec nemajú. Ako teraz, keď najnovším hitom je make-up na telo, ktorý má účinne zakryť celulitídu a byť vodeodolný. Uznajte, kto na našom trhu prichádza tak často s novinkami? A to nie je len, že Dermacol veci prebalí- oni proste prídu s novým produktom. Make-up na telo, to je taká zvláštna vec. Ja osobne ho mám zafixovaný najmä z jedného videa Pixiewoo, kedy sa tuším Sam chystala na nejaké odovzdávanie cien pričom mala na nohe modrinu a chcela si dať krátke šaty. Tento estetický problém vyriešila raz dva MAC make-upom na telo si proste zakryla modrinu a mohla ísť v krátkych šatách. Ja osobne som nikdy modriny neriešila rovnako ako iné nedokonalosti na mojich nohách či rukách, takže ak by som niekde mala ísť a mala by som krátke šaty tak (teraz som chcela napísať, že by mi to bolo jedno a išla by som tak, ale keď som si predstavila nejaké krásne šaty, vysoké topánky, urobené nechty a teraz na holeni taká modrina jak svet, to by som fakt vyzerala hrozne:D by som si na modrinu asi dala korektor. Takže som vlastne dala za pravdu Dermacolu a je to šikovná vec, ktorá sa  na leto hodí. Obzvlášť, keď Dermacol tento výrobok poňal trochu inak ako ja, ak som to dobre pochopila make-up je určený na celé telo (alebo celé nohy), krásne kryje nedokonalosti a dodáva pokožke peknú farbu pričom jeho špecifická textúra umožňuje vyhladiť povrch pokožky tak, aby zakryl aj celulitídu. A ako to je v praxi?


S pochopiteľne znamená odtieň Sand a C odtieň Caramel :)



V prvom rade na výber sú dva odtiene, jeden svetlejší a druhý tmavší. Ak vyzeráte ako človek, ktorý robí dvanástky vo vápenke oba odtiene Vám budú podľa mňa dosť tmavé, ale ak robíte vo vápenke trebárs len 6 hodín, ten svetlejší odtieň by Vám po peknom rozotretí mohol sedieť. Telový make-up je balený v praktickej tube, ktorá pripomína trochu zväčšený make-up. Páči sa mi čierne balenie, aj keď pozor na to, že hneď po prvom použití si ho krásne ušpiníte. Nevadí, trocha vody a make-up je z obalu preč. Čo sa týka konzistencie tá je super, je veľmi riedka, takže make-up sa nanáša neskutočne ľahko a viete ho naniesť v tenkej vrstve, ktorá vyzerá prirodzene. Veľmi dobre sa dá vrstviť, nerobí žmolky ani šmuhy. Na to, že je to telový make-up má krytie, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani pleťový make-up. Mne osobne sa tá konzistencia a krytie tak páči, že by som ho kľudne prijala v pleťovej verzii. Modriny zakryje naozaj perfektne, rovnako ako aj cievky, metličky a iné nepodarky.



A teraz poďme na tú vodeodolnosť. Urobila som ,,blogerský“ vodeodolný test, že som si naniesla make-upy na ruky a dala ruky pod tečúcu vodu :))) Vec sa má tak, že make-up sa naozaj nepomohol, možno akurát stratil trochu intenzity ale nezmizol, avšak! Keď som po ňom potom prešla prstom tak by som ho rozmazala. Druhý krát som naniesla make-up v tenkej vrstve na nohy.Krytie bolo o čosi slabšie, ale make-up sa dá v pohode vrstviť, takže nedokonalosti viete veľmi pekne prekryť.Po umytí vodou sa opäť minimálne zjemnila intenzita, ale nebol odolný voči oteru.Neviem si to úplne predstaviť, že ak by som ho mala na celých nohách a išla s ním do vody a obtrela by som si nohu o nohu čo by to urobilo. Ale na druhú stranu to nie je opaľovací krém, to je make-up takže do vody s ním nikto nepôjde. Zmysel vodeodolnosti vidím v tom, že keď sa nohy v lete potia, aby sa cez deň nestrácal ten make-up z pokožky. To by podľa mňa určite vydržal, pretože keď s ním nič nespravil prúd silno tečúcej vody isto s ním nič nespraví ani pot, ktorý nikdy nebude mať rovnakú intenzitu ako silný tok vody.



Ak používate samo-opaľovacie krémy myslím si, že toto je fajn výdobytok. Hlavná výhoda spočíva v tom, že make-up nerobí fľaky a viete ho naniesť naozaj ľahko a rýchlo. Výsledok vidíte hneď a nemusíte čakať tri hodiny. Ďalšia výhoda ale aj nevýhoda v jednom je, že make-up si každý večer umyjete- to je výhoda, lebo sa nebude postupne strácať a robiť fľaky, avšak musíte ho každé ráno naniesť znova. Navyše je to dobrý pomocník ak chcete mať v lete ,,dokonalé nohy“ bez modrým a iných nedokonalostí. Stačí naozaj málo a sú preč. 

Dermacol objavil dieru na trhu a našiel na ňu náplasť. Pre mňa sú síce oba farby dosť tmavé ale oceňujem každý nový vynález a obzvlášť v kozmetike. Make-upy zoženiete v Dermacol obchodoch alebo ich partnerských obchodoch a na nete za 6,49 e.

A čo Vy? Čo na to hovoríte? Ako riešite v lete modriny? Používate samo-opaľovacie krémy?

35 komentárov:

  1. No toto je napriklad vec ktora ma absolutne neohurila :/ a som tip ktory vyzera ze robi 12 vo vapenke :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pripomina mi to Sally Hansen Airbrush legs, ten je dostupny aj ako sprej. Ten ale ked raz zaschne, uz ho nic dolu nedostane, len sprchovy gel a sprcha. Takze ja uz svoju vychytavku mam asi stvrty rok :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten budem dávať onedlho do giveaway pretože som si ho kúpila v akcii 1+1 a väčší des som teda ešte nezažila.. Viem, že ho veľa ľudí používa preto rada druhý kus venujem do súťaže ale za mňa to bola čistá hrôza. Tá farba mi absolútne nesadla v teplom prostredí mi urobil mapy nehovoriac o tej vysokej cene..Takže potom sa nezabudni zapojiť :))

      Odstrániť
    2. Tak to som prekvapena :-( Ja na neho nedam dopustit, krasne sa rozotrie do stratena a davam si ho aj k bazenu, nikdy sa nezotrel ani ziadne mapy z vody som nezaznamenala. Ale ja pouzivam len ten sprej, nie ten krem- make-up.

      Odstrániť
    3. Aj ja som mala sprej :D Julka a ty sa s nim aj kúpeš? Lebo mne už len pot urobil mapy a to dodávam, že som sa celý deň hanbila jak pes pretože moje nohy boli 5x tmavšie ako moje celé telo :D

      Odstrániť
    4. Nooo, uplne v pohode to bolo Biani. Ja sa osprchujem, lebo najlepsie je to na cistu a suchu pokozku a ked sa osusim, aplikujem to vo vani, aby som nieco neospinila. Striekam priamo na pokozku a hned rozotieram. Ked mam vsade nanesene, pockam, kym uplne nezaschne. A je to, a naozaj nikdy som nemala problem s mapami, ani nejakym zlievanim a naozaj som s tym isla aj do bazena. Mne sa skutocne potvrdilo, ze je to vodeodolne a ostava to, az kym to nezmyjem mydlom, sprchacom. A to uz som pouzila asi 3 balenia a vzdy to fungovalo. Mozno tomu skus este dat sancu :-) Ja nemozem povedat krive slovo a tie nohy su potom krasne a upravene.

      Odstrániť
    5. Teraz si mi dala normálne chrobáka do hlavy! Vieš čo, ja to teda ešte raz vyskúšam nech nevyhadzujem niečo čo by ešte mohlo byť náhodou dobré! Drž palce :)

      Odstrániť
  3. vidíš, neuvažovala som, že to kryje metličky, žilky a podobné záležitosti. v takom prípade mením názor na to, že je to hlúposť :D
    myslela som si, že je to len rýchla náhrada za samoopaľovák. dermacol má u mňa teda plusko

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak by to bola náhrada za samoopaľovák obávam sa, že by to moc konkurencia nebola (navyše pokiaľ viem Dermacol už samoopaľováky má a aj celkom dobré) skôr je to fakt, že telový korektor :)

      Odstrániť
  4. To je aká haluz!!! Síce ja vyzerám ako keby som vo vápenke bývala a podľa fotiek sú tie odtiene fakt dosť tmavé, ale ak sa ujmú a ľudia ich budú kupovať, je dosť možné, že neskôr budú aj iné odtiene... Či? A to krytie je skvelé!! Inak súhlasím s tebou, tiež by som chcela poznať členov vývojového tímu :D to s čím oni chodia na trh mi niekedy nevie dovrieť ústa... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak tomu sa hovorí dobrá prístup! Máš pravdu! Ak sa to uchytí a ľudia budú kupovať, určite budú z viacerých strán počuť, že by to chcelo svetlé odtiene!

      Odstrániť
  5. No já jsem z toho rozpačitá, asi bych si ho vyzkoušela kdyby mi to někdo nabídl, ale sama od sebe bych nešla a nekoupila si ho. Jinak odstín by pro mě nebyl. Já totiž ve vápence makám 24 hodin denně a když se hodně opálím, tak jsem jako když tam makám jen 12 hodin :-D hezké přirovnání. Pobavila si mě.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja tak :) najlepšie že vždy keď dojdem z dovolenky nikto mi neverí, že som niekde bola a všade musím dokolečka vysvetľovať, že sa proste neopálim a ani neopaľujem..každý rok dúfam, že to tých ľudí už prestane baviť ale stále sa tie otázky vynárajú :D

      Odstrániť
  6. Fajn napad :) myslis ze by to nezaspinilo oblecenie? Napriklad keby som mala biele saty.... Myslim ze by zostalo dost spinave.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úprimne by som sa toho asi bála :( ale biele šaty by som si nedala ani zo samoopaľovákom :(

      Odstrániť
  7. Zajímavý článek já bych se toho ale bála ... pořád bych se hlídala jestli mi to nemaže oblečení a hlavně já nesnáším ten pocit po namazání cítím se jako naložená v oleji. Takže za mě asi ne :(((

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mňa na týchto produktoch strašne odrádza to, že sa špinia veci :(
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. JJ a ešte väčšina z nich aj smrdí ale tento našťastie nie :)

      Odstrániť
  9. já teď viděla dermablend ten je tak hutný a je to pro lidi, co mají hodně tetování nebo poškození kůže, což je super nápad, ale k čemu má být tohle mi nedává smysl...pro mě úpln zbytečné, pokud nefotíte každý den do časopisu =(

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som videla jedno video kde presne ako píšeš človeku dávali dermablend a to bol aký rozdiel! Ani som nevedela, že niečo také existuje!

      Odstrániť
    2. já taky ne, ale už si na něj brousím zuby, protože ta pleť je čím dál horší =(

      Odstrániť
  10. Vůbec mě to nezaujalo a ani nemám v plánu ho koupit :) přijde mi to jako velká zbytečnost a že už nevědí co by, ale jako marketingový tah proč ne :) Recenze jemoc pěkná :) !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) no v Dermacole vyskúšali a teraz uvidia či sa oplatilo niečo také vymýšľať alebo nie :)

      Odstrániť
  11. tééda, hodně zajímavé. to snad vidím poprvé :D

    http://karolinarblog.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to som rada :) vždy ma teší keď o niečom napíšem medzi prvými :)

      Odstrániť
  12. Wow, tak to je síla.. Taky to vidím poprvé. :O Ikdyž myslím že lepší a hlavně rychlejší by to bylo ve spreji :P :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rýchlejšie ani nie, ono tým, že ten krém je riedky veľmi dobre sa s ním pracuje a rýchlo schne :)

      Odstrániť
  13. Tento "make-up na telo" od Dermacolu som si minule kúpila, pretože som bola pozvaná na oslavu, k šatám a topánkam sa nehodili pančušky a samoopalovacie krémy by mi pekné nohy za dva dni nestihli urobiť. Mám taký normálny tón pleti, čiže ten svetlejší mi padol úplne super, prekryl všetko čo mal a vydržal celú noc. Čiže som s nim absolútne spokojná a môžem odporúčať :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej super ďakujem za tento príspevok pretože tým, že mne nesadla farba nedalo sa mi to skúšať takto naplno ako tebe! Určite sa niekomu bude hodiť!

      Odstrániť
  14. No, to vidím prvně. Zajímavé to je. Hmm... !

    Ještě jsem nic takového teda nezkoušela. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Já jsem bohužel moc světlá, takže nic pro mě. :/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne