štvrtok 28. decembra 2023

Do Nového roka bez stresu

 
Kto sleduje môj blog nejaký ten piatok vie, že Kneipp je jedna z mojich najobľúbenejších značiek.  Začínala som s ich soľami do kúpeľa a počas rokov som začala mať rada aj celé ich ostatné portfólio- sprchové peny, oleje, balzamy na pery. Myslím, že neexistuje žiadny výrobok, ktorý by mi nesedel a myslím, že sa za desať rokov ani raz nestalo, že by som doma niečo od Kneipp nemala. 

A keďže sa blíži koniec roka a s ním aj dávanie predsavzatí, tým mojím budú určite dve veci - menej stresu a viac času na seba.  A s obomi vlastne súvisí aj dnešný príspevok, pretože nájsť si čas na dobrý kúpeľ spĺňa aj ten čas pre seba aj menej stresu.
 
 
Čo sa týka Kneipp môj absolútny favorit roky rokúce je ich Goodbye Stress soľ do kúpeľa. Použitie však nebude asi také, aké by ste čakali ale ja soľ doma používam hlavne počas leta keď ma extrémne bolia nohy z opätkov do kúpeľa. Dám si soľ do lavóra s vodou a namočím na 20 minút nohy a cítim sa ako znovuzrodená. Neskutočná úľava pre nohy ale aj pre myseľ, pretože tá soľ prevonia krásne celý byt.
 
Ak máte detičky, kamarátka napríklad robí s touto soľou kúpele pre deti, ak na nich ide nejaký choroba a nedá na ňu dopustiť. My doma vaňu bohužiaľ nemáme, takže pre mňa sú to vyslovene dovolenkové krásne oddychové momenty. Inak z tejto soli existuje aj verzia cold season, ktorá je vyslovene na prechladnutie a chrípku, ale kamarátka odkazuje, že im celej rodine dobre zaberá aj táto antistresová :)
 
 
Čo si však so sebou na dovolenky nosím je Goodby Stress Bubble Bath - čo je absolútne úžasná pena do kúpeľa. Keďže v hoteloch sa s manželom striedame, nech si každý stihne oddýchnuť, pre mňa je ten najdokonalejší oddych napustiť si vaňu s touto penou do kúpeľa, zobrať si tam časopis a len oddychovať. Túto penu brávam so sebou na dovolenky už asi dva roky (nie túto konkrétnu ale Kneipp Goodbye Stress :) a vrelo vám ju odporúčam. Ak máte vaňu tak samozrejme aj doma, ak nie tak určite aspoň ako formu oddychu na dovolenke. Je to proste úžasné!


A čo som nepoznala, ale objavila som vďaka https://www.parfemy-elnino.sk/ je olej do kúpeľa. To som vôbec nevedela, že existuje a úprimne, ak máte suchú pokožku ako ja, je to asi aj ešte lepšie ako pena. Balenie je menšie, takže ušetríte priestor aj kilá, vôňa mi príde ešte intenzívnejšia a ten pocit hebkej pokožky je proste na nezaplatenie. Silno zvažujem, že prejdem na olej, pretože mne nejde o tú penu samotnú, skôr o tú božskú eukalyptovú vôňu .

 

 
A ozaj - tej vôni som sa vlastne vôbec nevenovala a to je ten dôvod prečo MILUJEM tento rad. Ak máte radi eukalyptus, toto je proste tá najdokonalejšia vôňa. Tá soľ je najvýraznejšia z celej rady a ja fungujem dokonca tak, že keď mám chrípku alebo nádchu tak mám tu soľ pri postely a pred spaním sa len silno nadýchnem (nemám rada kvapky do nosa) a rovnako aj v noci keď mám upchatý nos. 

Neviem, či je to len sila mysle, alebo na tom Kneipp fakt niečo je, ale pre mňa je to značka, ktorá lieči aj dušu aj telo a je naozaj super mať od nich vždy niečo doma.

A s tým zakončím asi aj posledný príspevok tento rok v ktorom vám chcem zaželať, nech je váš rok 2024 taký, aký si ho vysnívate, hlavne plný zdravia a radosti a teším sa na vás opäť o pár dní!

Šťastný Nový rok!

 

3 komentáre:

  1. Toto môžem tiež len potvrdiť, tiež využívame doplnky do kúpeľa od Kneipp a hlavne môj manžel si ich zamiloval. Pomáhajú keď sme nachladnutý, ja často trpím na bolesti a horúca vaňa s olejčekom od Kneipp mi vždy pomôže.

    Aj ja ti prajem všetko dobré do nového roka, hlavne veľa zdravia a nech sa ti len a len darí!
    Pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kneipp je výborná značka, mám ji ráda. Pořizovala jsem jejich sady kamarádkám k Vánocům.
    O všem? Ovšem!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Thanks for being a mentor and guide through the valuable lessons shared in your blog.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne