pondelok 18. decembra 2023

Moje obľúbené vianočné sviečky

 Yankee Candle

Yankee Candle sviecka

 

Neviem ako to máte vy, ale ja mám sama so sebou každý rok tradíciu, že si pred zimou kúpim nejakú krásnu vianočnú sviečku. Doteraz som bola každý rok veľmi nekreatívna a môj výber vždy spadol na Yankee Candle. Majú podľa mňa najkrajšie vianočné vône a prekvapivo, keď to porovnám s niektorými inými sviečkami stoja ešte celkom normálne. Alebo aspoň na Notino, kde si ich vždy kupujem ja :) Minule som od kamošky dostala na narodky sviečku, mala síce malé balenie ale voňala fakt nádherne. Malá sviečka prevoňala razom celý byt. Googlila som si, kde tú sviečku kúpila, lebo som si ju chcela kúpiť, a keď som zistila, že tá malá sviečka stojí viac ako veľká Yankee Candle sviečka, skoro som odpadla. Takže ak si myslíte, že Yankee Candle sú drahé, v porovnaní s inými, čo vznikajú na trhu je to ešte fakt dobre :)

Tento rok nám budú doma voňať dve vianočné sviečky. Jedna je Red Apple Wreath, ktorú som mala minulý rok v malom balení a tento rok na jeseň som si kúpila veľké balenie.  Je to prekrásna vianočná vôňa, ktorej sa úprimne neviem nabažiť. Od kedy ju ovoniate tak si poviete, že áno, toto je presne tá krásna vianočná vôňa. Hlavné tóny sú jablko, škorica a klinček a tie viete indentifikovať, či máte precízny nos alebo nie :) Je to proste klasická krásna vianočná klasika. Okrem toho je tam rozpustené maslo, vanilka, orechy - všetko, čo by ste kľudne zobrali a dali do koláča. 


vianocna sviecka yankee candle

 Okrem toho mňa (a zopár iných ľudí) bude pod stromčekom čakať Christmas Eve, čo je inak tiež jedna s klasík, ktoré drží Yankee Candle v sortimente roky. Je teda šanca, že ak sa vám vôňa zapáči nájdete ju na nete aj o rok, pretože v Yankee Candle vedia, že dobrého sa netreba vzdávať. Tam sú hlavné tóny citrusové - pomaranč, limetka a medzi nimi krásne madle. Je tam však aj škorica a muškátový oriešok, ktorý tomu dávajú krásny cveng. 


A čo vy a vianočné sviečky? Horí vám teraz niečo doma?


1 komentár:

  1. Aj ja mám veľmi rada Yankee candle. Najradšej mám warm casmere a tá sviečka nám bude spríjemňovať aj vianočné sviatky.
    Pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne