štvrtok 31. decembra 2015

Krásny Silvester a šťastný nový rok



Dnes je po Valentíne druhý najkontroverznejší deň v roku pretože jedna polovica ľudí ho považuje za obyčajný deň a trpí nočné petardy a druhá polovica sa na neho teší pol roka, ako ho oslávi. Nech už ste hociktorá z tých dvoch skupín želám vám krásny Silvester a to najlepšie do nového roku. Nech je ten ďalší rok ešte krajší a ešte lepší ako bol tento a nech si v ňom vynahradíte všetko, čo ste tento rok nestihli. 

Ja si predsavzatia nedávam, ale vám môžem s istotou napísať, že rok 2016 bude rok blogových zmien a máte sa na čo tešiť. Všetko sa to rozbehne postupne ale verím, že to bude prispievať k tomu, aby ste to tu mali ešte radšej a aby ste sa sem pravidelne vracali. 

Tak nielen pekný Silvester a nový rok, ale nech máte všetky dni krásne, plné lásky, zdravia a šťastia.




9 komentárov:

  1. Aj tebe prajem krásneho Silvestra, aby si si ho užila, čo najviac a samozrejme šťastný nový rok a aby bol lepší ako ten predchádzajúci!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I Tobě všechno nejlepší do nového roku :) Já Silvestr neslavím, ale nic proti němu nemám :) Jen jednou jsem byla u kamarádky na chatě, jinak většinou doma :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny citát :-) Aj ty si poriadne uži silvester a šťastný nový rok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já Silvester nijak neřeším a netěším se na něho, ale stejně ho vždy přece jenom oslavím :) Tobě taky vše nejlepší do nového roku! -L

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásny a hlavne šťastný rok 2016 :)
    www.leekralova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť