štvrtok 7. januára 2016

Najlepšie kefky sú TePe


Už niekoľko rokov si nekupujem zubné kefky v drogérii a to z jednoduchých dvoch dôvodov - prídu mi tam zbytočne predražené a hlavne menej kvalitné. Pamätám si, že som si tam prestala kupovať kefky s príchodom Curaproxu a spolu s ním som objavila ďalšie, dovtedy neznáme značky, ktoré sú však rovnako dobré, ak nie lepšie. Moja najobľúbenejšia značka výrobkov na dentálnu hygienu je TePe a ak ju nepoznáte, odporúčam napraviť! TePe je švédska značka, ktorá ponúka výrobky za rozumné ceny za to s veľkou kvalitou. Ceny kefiek sa pohybujú do dvoch eúr kúpite ich v rôznych farbách, ,,strihoch", tvrdosti a veľkosti.

Ja používam vždy najjemnejšie kefky (poradila mi zubárka na dentálnej hygiene) a som veľmi spokojná. Kefka je super jemnučká, nedráždi ďasná veľmi dobre sa s ňou čistia zuby. Akurát teraz mám úplne novú a minulotýždňový sneh ma motivoval k bielej farbe. Zvyčajne si brávam ružové, ale ta biela mi nejako cvrnkla do nosu, tak uvidíte ako sa z nej bude umývať sýto modrá pasta :)) Možno to bude biela prvýkrát a naposledy.



Inak ešte čo sa týka samotnej kefky, nemá žiadne high tech vlastnosti ako kefky v reklame. Dobre sa drží, má ohybnú časť, aby sa kefka všade dobre dostala a jemné štetiny. Nie je to to,čo človek reálne potrebuje?



 Ja som s TePe kefkami (klasickými aj medzizubnými) veľmi spokojná a ak ich niekde uvidíte, vyskúšajte. Možno aj vy si ich prestanete kupovať v drogérke.

A čo vy? Aké kefky používate? Jemné alebo tvrdé? Máte nejaké kritéria na základe ktorých si kupujete kefky? Aké? Kde si ich najčastejšie kupujete?


10 komentárov:

  1. super super, od této značky používám mezizubní kartáčky a jsou super díky za prima tip :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2016/01/kozi-krem.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ešte som o nich nepočula, ja mám najradšej curaprox :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám nejradši Curaprox,na mě Tepe mají moc drsné štětiny :/

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám moc ráda právě Curaprox nebo Dontodent o těchto jsem ještě neslyšela :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  5. já měla brigádu v Rosmanovi a všimla jsem si, že tyto kartáčky docela letí, možná do budoucna také pořídím. a curaprox jsem kupovala k Vánocům taťkovi :D

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Máme elektrické zubní kartáčky, ale na cesty bereme ty ultrasoft Curaprox. Jinak od TePe používám mezizubní kartáčky =)

    Michael
    MesHommes.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Počujem o nich 1x ale zaujali ma a určite sa po nich pozriem. Ja som doteraz používala len klasiku - Curaprox :D

    Sár z worldstyleandme.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pocujem o nich prvy krat, ja som na curaproxe a momentalne aj na elektrickej, ale tieto vyzeraju velmi milo v tych farbach :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veľmi pekne ďakujem za krásne komentare a kefky vrelo odporúčam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dajú sa kúpiť v každej lekárni? Pozerám na to ako puk, pretože o tejto značke som nikdy nepočula a ani nevidela. Používam curaproxi najjemnejšie, väčšinou kupujem trojbalenie, no po týchto sa poobzerám, keďže hovoríš, že sú rovnako dobré a jemné. Díky za typ

    OdpovedaťOdstrániť