piatok 29. januára 2016

Ten najlenivejší strieborný šampón a kondicionér


Pred dvoma mesiacmi som sa rozhodla si zosvetliť vlasy. Skončila som na peknej lieskovo-orieškovej s ešte svetlejším balayagom, ktoré ešte v priebehu mesiacov zosvetľuje aby bolo potom následne farbenie ešte rýchlejšie a svetlejšie :)) Kaderníčka mi poradila, že proces trochu urýchlim (a výsledok skrášlim) ak budem používať strieborný šampón a kondicionér. Bolo mi jasné, že mi neradila výrobky za 3€, ale ja som si povedala, že vyskúšam a uvidím.

Hlúpa som bola od začiatku, pretože pred kúpou som si prečítala recenzie na internete a na tieto dve opachy nebola ani jedna dobrá. Ale ja som si myslela, že som špeciálna a mne špeciálne zaberú. Chcete vedieť tajomstvo? Nie som špeciálna a mne nezabrali :D



Prvou ,,investíciou" bol strieborný šampón od Schaumy za cenu tuším 2,8€. Kúpite ho v každej drogérke aj keď pozor môže byť vypredaný (PREČO???!!!!!). Šampón má podozrivo riedku konzistenciu a spoločné so striebornými šampónmi má len to, že je krikľavo modrý. Inak nič. Nič nerobí, farbu vám nezosvetlí, vlasy dobre neumyje a v žiadnom prípade im nedá žiadnu výživu ani hydratáciu. Vlasy sú po ňom ako seno a garantujem vám, že do troch dní mastné ako langoš na Nivách.


Povedala som si, že chyba možno bude v tom, že po šampóne nepoužívam strieborný kondicionér. Zase som si myslela, že som múdrejšia ako všetci na internete a kúpila som Swiss O Par. Chcela som dvojičku k tej Schaume ale jediný kondicionér/vlasovú kúru, ktorú som našla bola táto. Cenovo sa pohybovala okolo 3€ a zase som brala poslednú. 
Kondicionér by ste mali mať vo vlasoch okolo troch minúť, ale garantujem vám, že ak si ho necháte aj 15 žiaden rozdiel neuvidíte. Neviem z čoho vznikol ten názov ,,kúra" - kúra vo mne evokuje, že má vlasy hydratovať, vyživovať nebodaj liečiť. Viete, čo robí táto? Nič! Toto je lenivá kúra :) Jediné, čo je na nej pozitívne je jej vôňa, ale kvôli nej si ju prosím fakt nekupujte.

Takto som minula na dva totálne zbytočné výrobky +-6€, čo je inak v internetových parfumérkach cena za kadernícke výrobky, ktoré podľa recenzií aj zaberajú. 

Ak si teda chcete zosvetliť vlasy alebo odstrániť žltý nádych ,,tudy cesta nevede". Nebuďte hlúpe ani neveriace ako ja a investujte radšej trochu do niečoho kvalitného. Ja som si už objednala ďalšie a silno dúfam, že to nebola ďalšia zbytočná investícia.

A čo vy? Aj vy ste sa niekedy takto napálili? Akým výrobkom? Mali ste niekedy strieborný šampón? Akej značky?  Bol dobrý?


15 komentárov:

  1. koupila jsem si stříbrný šampon od Swiss (paradoxně docela chválený) a na mne to taky nezabralo :)
    spring uniform

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som mala shaumu este ked som zosvetlovala ombre a ake take minimalne zosvetlenie tam bolo teraz som si dala spravit melir a chcem skusit sampon na to od kallosu tak uvidime ale pokial nemas nemas vlasy do blond zazraky s takymito vyrobkami necakaj na hnedych vlasoch

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od druhé značky jsem měla silver šampon a ten mě vysušoval. Pak jsem měla tu Schaumu a přišla mi fajn. Jasně, ne zázrak, ale vlasy mi udržela nežluté. Pak jsem ještě investovala do Loreal Professional a upřímně? Žádný rozdíl mezi ním a Schaumou krom ceny jsem nezaznamenala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Příteli kamarádky pomohl tento šampon, je z Rossmanu. :)

    https://www.google.cz/search?q=rossmann+silver&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiQ1uDn3s7KAhVCZw8KHaSIDpYQ_AUIBygB&biw=1525&bih=707&dpr=0.9#imgrc=wjyVSVXarWuuxM%3A

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Heh, škoda, že ti to takhle nevyšlo...Naštěstí takvou zkušenost zatím nemám, ale snad ani nepřijde :D -L

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mám túto Schaumu na odporúčanie kaderníčky a melírované vlasy a musím povedať, že odkedy ju používam mám vlasy naozaj belšie, nemám ich suché a kombinujem ju s maskou obsahujúcou materskú kašičku Casting Creme Gloss a vlasy sú voňavé a svetlejšie, takže napríklad ja som problém nemala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vyskusaj Matrix. je super. mne na bledych vlasoch zanecha aj fialovu farbu. a v rakusku je pena na zosvetlenie a nie len bledych vlasov, ale aj hnedych. Vyskusaj. stoji to za to ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Schaumu mám také a sdílím tvůj názor, nic nedělá!:D

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja mam tu shaumu celkom rada a az take seno po nej nemam, teda vyskusala som zatial len 2 sampony pred tzm som mala swis.....a to bolo teda strasne, vlasy som nemohla ani len rozcesat...... ale ta sauma je pre mna v pohode, mozno je vypredana pre takych ludi ako som ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja som ten sampon mala a naopak, vyhovoval mi. Na drogeriovy mal aj slusne tonovacie ucinky a robil dobre aj mojim vlasom. V pohode by som si ho kupila znova.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ďakujem za všetky komentáre :) Je super vidieť, že sto ľudí sto chutí:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Moja milá Bianca, nedá mi byť ticho. (Ticho som bola príliš dlho, teraz budem komentovať častejšie :)) Asi sa s tebou budem vadiť, lebo Schauma niečo naozaj robí: Farbí môj melír na modro!!!! :D Teda bolo to možno dva roky naspäť. Samozrejme som ju tiež prestala používať a aj keď som teraz blondína, radšej budem "žltá" než "modrá". :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romča konečne! Ja že si na môj blog už aj zabudla :)to budem viac takýchto hejterských článkov písať aby si sem chodila :)

      Odstrániť
  13. Já tu Schaumu zrovna používám a nevidím žádné extra zázraky, ale zesvětlené konečky mám o trošku méně rezaté a žluté, než jsem je měla na začátku a vlasy se mi mastí rychleji, tj pravda, ale slámovité je nemám :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť