utorok 29. marca 2016

Jarné pýrenie sa


Jar si priam pýta nejaké pekné líčka, no nie? A čo by som bola za blogerku, keby som nemala nejaké v zálohe! Na tie moje ani nestačí slovo pekné, pretože sú mega super najkrajšie! 

Ak sa povie jarné líčenie (čoskoro návod na videu) tak ma napadne pekný, svieži fresh make-up, kde dominujú pekné lesklé líčka, ktoré dodajú pleti šmrnc, farbu a energiu. Mne osobne sedia farby do ružova, ale kľudne si viem predstaviť aj broskyňové, lososové či nejaký pekný bronzer.


All I think about is you od Make-up Revolution sú presne tie pekné ružové žiarivé, ktoré ocenia všetky bledulky. Sú to zapečené líčka, ktoré sú namixované z viacerých farieb, aby pôsobili čo najprirodzenejšie. Navyše majú vo farbe namletý aj rozjasňovač takže sú krásne lesklé s veľmi príjemnými odleskami. 


Farba je broskyňovo/ružová taký ten ideálny jarný mix, ktorý dodá pekný svieži vzhľad. Líčka sú pigmentované akurát, takže sa s nimi pracuje na 1*. Mne vydržia pekne celý deň bez potreby nejakého dorábania. Kľudne si s nimi vystačím aj bez rozjasňovača ale ak chcem toho rozjasnenia trochu viac tak ho máličko pridám.


Z týchto zapečených líčok majú na http://www.makeuprevolution.cz/ k dispozícii 6 krásnych odtieňov za cenu pod 5€. Mne sa ešte páči Bang Bang your Dead, tak sa na ne určite mrknite a dajte mi vedieť, ktorý odtieň sa páči vám. Na jar sú naozaj ako stvorené, a ja som si úplne istá, že dlho po iných nesiahnem!

A čo vy? Tiež sa tešíte, že začala jar? Je u vás pekne? Tešíte sa na viac farieb v make-upe? Už ste si aj niečo zmenili vo vaše kozmetickej taštičke? Čo?

13 komentárov:

  1. Odstín je krásný. Já mám od Makeup revolution london jejich nové matné tvářenky a miluji odstín Nude. Je jemný a přirozený a hodí se snad ke každému líčení.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mna napadlo,že by si mohla spravit líčenie s hubickou na make-up - pro blender sponge - mne sa nejde s nim nalicit :-/ a plus tuším v kabelkovom videu alebo niekde si uviedla,ze mas okuliare na diaľku,tak mozno nejaké líčenie nebijuce sa s okuliarmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zatiaľ mám len Balea beauty blender s ním by som kľudne mohla ale napadlo mi, že keď idem teraz do NY pozriem sa, či nenájdem nejaký dobrý deal na ten originál tam a ak hej mohla by som urobiť porovnanie resp. make-up tutoriál. Ak nenájdem tak urobím aspoň s tým Balea:) A čo sa týka okuliarov šikovný nápad, aj tak mi chýbal námet na víkendové točenie takže rovno natočím :)ďakujem!

      Odstrániť
  3. Vzhledem k tomu, jak bledá v obličeji jsem, je téměř mou povinností, dávat si na tváře "zdravíčko" :D. Zatím používám to od Rimmel, tak díky za tip.
    K.

    www.inkpotstories.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásna farba, ja mám od make-up revolution paletku očných tieňov a tá je dokonalá :)
    Vanesa´s world

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásná tvářenka, takové mám také ráda. Já mám tmavší odstín, ale hrozně mi tyhle tvářenky pasují, jsou super:)

    OdpovedaťOdstrániť