pondelok 28. marca 2016

Vykompenzujte si večer tento deň :)


Na Veľkonočný Pondelok sa mi žiadala nejaká recenzia do sprchy a nemám doma momentálne lepšie výrobky, ako tieto. Prečo?Lebo tieto výrobky musíte vyskúšať. Prečo? Lebo nič voňavejšie v drogérii nenájdete!
Ziaja sa v poslednej dobe nejako rozbehla -otvára nové obchody, skrášľuje si stránky, zlepšuje e-shopy, proste stáva sa ľahko dostupnou a prekvapuje neustále novým tovarom. Jednou z aktuálnych noviniek je aj rad Cupuacu, ktorý je určený pre všetky vekové kategórie a každý typ pleti. Všetky Cupuacu výrobky obsahujú vzácny olej z amazonskej palmy Cupuacu, makadamiový olej, bambucké maslo, skvalén a D Pantenol.
 

Mňa z Cupuacu radu najviac zaujal sprchový gél a peeling, ale teraz ako ich používam viem, že budem pokračovať s ďalšími výrobkami. Gél má 500ml a cenovo sa pohybuje okolo 3,6€. Pre mňa to bola láska na prvý pohľad, pretože tá vôňa je jednoducho dokonalá. Sprchový gél vonia ako mix hnedého cukru, orieškov, vanilkových luskov a mandlí. Tá najkrajšia sladká vôňa, akú si dokážete predstaviť. Vážne je na zjedenie a zaručene na dobrú náladu! Gél obsahuje akoby jemné trblietky, alebo jemný lesk a mám pocit, že pokožka má po osprchovaní o čosi krajšiu farbu. Alebo len ja mám takú dobrú náladu a všetko sa mi zdá krajšie. 


Ešte lepší, ako sprchový gél je peeling. Jeho vôňa je asi 10x intezívnejšia, čiže ak sa vám páčila vôňa sprchového gélu z peelingu odpadnete :) Zase intenzívne sladká vôňa - verím, že u mnohích to bude láska na prvý ňuch. Peeling je stredne hrubozrnný, čiže ideálny pre normálnu pokožku. Je veľmi dobrý na celé telo a aj na nohy. Na tie inak začnite trochu viac myslieť, ani sa nenazdáte a budeme z botníkov vyberať sandále. Peeling nechá pokožku príjemne hladkú a neskutočne prevoňanú.


Za mňa Cupuacu výrobky asi prekonali výrobky s kozím mliekom. Tá vôňa je proste neprekonateľná a je jednoducho úžasná! Ak vás lákajú Ziaja výrobky zoženiete ich v kamenných obchodoch Ziaja pre teba v:
  • Aupark Košice
  • Forum Poprad
  • Trnava City Aréna
  • Trenčín OD Prior
Ak nie ste blízko ani jedného mesta skúste stránky http://ziaja.sk/ alebo http://www.fortis-slovakia.com/ 

Dúfam, že ste si dnešok užili bez nejakých traumat a že budete celý rok zdravé a krásne! 

A čo vy? Boli ste dnes vyšibané? Obliate? Kde? Koľko vody? Čo hovoríte na Cupuacu? Boli ste už v Ziaja predajni? Ktorej?


8 komentárov:

  1. Ziaja je môj miláčik :D
    Ešte by som doplnila, ze zohnať sa dá aj v Ba v tescu na kamennom.
    Recenzovane výrobky by som rada vyskúšala, ale je tam riziko ze po tej vôni dostanem chuť na sladkosti:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj to je pravda, len tam nie je istota, že tam bude všetko :/ kiež by malo Tesco taký sortiment ako tie Ziaja obchodíky to by nám bolo v BA hej :)

      Odstrániť
  2. Musím konečne vyskúšať niečo od Ziaji! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzerá to fajn, ale som skôr za klasické mlieko od Ziaja :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ktoré myslíš klasické? To kozie? Ak áno, tak súhlas aj to je super!

      Odstrániť
  4. To musi byt lahodka!

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť